Ollie Bee Anmeldelser

4,9

DAO kunne ikke finde min pakke med øreringe fra blikfang, skrev til blikfang, der gik to dage så var det sendt nogle nye, så fin service. Flottes øreringe

Altid den sødeste og mest nærværende behandling, man kan ønske sig. Olliebee lever op til ordsproget: Behandel andre som du selv ønsker at blive behandlet. Hurtig betjening, altid med et lille pe... Se mere

Ollie Bee har et stort udvalg af personlige og unikke smykker. Priserne er i et leje hvor alle har mulighed for at være med. Har købt gaverne til de store begivenheder i livet hos Ollie Bee mange gang... Se mere

Olliebee har mange flotte smykker at vælge imellem! Det helt store plus er dog den service, man får som kunde. Allerede dagen efter jeg havde foretaget min bestilling online, fik jeg smykkerne med pos... Se mere

personligt

Super service, lækker og personlig indpakning, overskuelig hjemmeside, jeg har aldrig sendt noget retur, lidt anderledes smykker

15. juli 2011

god service og smukke smykker

Har købt smykker hos OllieBee tre gange og alle gangene har servicen været i top. Jeg har alle tre gange inden for 1-3 dage efter min bestilling modtaget smukke smykker i god kvalitet sammen med en håndskrevet hilsen. Jeg kan bestemt anbefale OllieBee.

Suveræn service.

Bedre service kan man ikke ønske sig. Da jeg i sidste øjeblik manglede en halskæde til vores bryllup. Hjalp Camilla fra Ollie Bee med det samme.
Jeg havde købt ørering og armbånd i samme serie og besluttede mig for at jeg også måtte eje halskæden.
Den blevet lavet og leveret 2 dage før vores bryllup.
Det var prikken over iét og fuldendte det hele perfekt.
Så jeg var den smukkeste brud ;-)
Tak for hjælpen og den gode service.
Jeg vil helt klart anbefale Ollie Bee fremover og har allerede gjort det ;-)

Flotte øreringe i kvalitet

Uaset hvad jeg har købt har jeg altid været tilfreds. De er anderledes og flotte, holder en god kvalitet.

Det er altid så hyggeligt at få det lille håndskrevne kort med hver gang jeg har købt. Jeg kan kun anbefale at kigge ind på hjemmesiden hvis du skal finde øreringe. Og selvom man som mig har over 100 par kan man altid blive fristet.

Super servicee!

Jeg har kun ros til overs for Ollie Bee. Fantastisk smukke og elegante smykker til lave priser. Hurtig leverance og fri fragt. Smykkerne leveres i en smuk pose og hvis man ønsker smykket pakket ind til gave tilbyder Ollie Bee også dette uden ekstra omkostninger.

Elegante...

Er meget tilfreds med det smykke jeg har købt og fantastisk service og menneske bag virksomheden. Yderst tilfreds og så spændende at følge med i nyheder Camilia præsenterer.

ALT perfekt

Dette må være det bedste sted at købe smykker.Service er i TOP smykkerne er bare så flotte.Indehaveren er sød og behjælplig,kan ikke finde et dårligt ord om OlliE Bee;o)

14. juli 2011

Rigtig god og personlig service.

Jeg kan kun give den bedste anmeldelse af Ollie Bee. Jeg havde nogle problemer med online-køb, men fik lynhurtigt hjælp af Camilla, som desuden sendte min ordre meget hurtigt, og vedlagde en sød personlig hilsen, hvilket bestemt gjorde et godt indtryk på mig. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Ollie Bee.

Fuld tilfreds

Jeg har indtil nu handlet hos Ollie Bee en enkelt gang og den oplevelse var perfekt. Butikken rummer mange smukke smykker og betjeningen var hurtig og tilfredsstillende.

Camilla forstår desuden at pleje sine kunder gennem smykker i smukke pakker, nyhedsbreve og på Facebook :)