Ollie Bee Anmeldelser

4,9

DAO kunne ikke finde min pakke med øreringe fra blikfang, skrev til blikfang, der gik to dage så var det sendt nogle nye, så fin service. Flottes øreringe

Altid den sødeste og mest nærværende behandling, man kan ønske sig. Olliebee lever op til ordsproget: Behandel andre som du selv ønsker at blive behandlet. Hurtig betjening, altid med et lille pe... Se mere

Ollie Bee har et stort udvalg af personlige og unikke smykker. Priserne er i et leje hvor alle har mulighed for at være med. Har købt gaverne til de store begivenheder i livet hos Ollie Bee mange gang... Se mere

Super:)

Hurtig og super handel... fik ekstra service fra Olli Bee, da jeg handlede sidst... super kvalitet og dejlig service

22. februar 2012

Super god service

Jeg har nu handlet 2 gange i denne måned og er meget tilfreds for de bestilte varer. Rigtig god service og smykkerne er flot pakket ind!

21. februar 2012

Personlig og hurtig service

Ollie Bee har en fin hjemmeside med gode, vellignende fotos og informative beskrivelser af de flotte smykker.

Mine smykker blev leveret i løbet af få dage efter bestilling, og det var en fornøjelse at modtage pakken fra Ollie Bee med pæn gaveindpakning og et håndskrevet, personligt kort til mig, selvom jeg "bare" havde købt smykker til mig selv.

11. februar 2012

Blikfang

Jeg har oplevet en utrolig service og nogle smykker som er flottere end forventet.

11. februar 2012

Fine smykker og hurtig levering

Købte 2 par øreringe og et læderarmbånd med et lille sølvhjerte. Øreringene var rigtig fine - kunne godt finde på at shoppe lidt flere. Armbåndet havde ikke nogen lukkemekanisme men med lidt snilde fik jeg lavet en slags løkkelukning, så nu er det rigtig brugbart.

Jeg bestilte mine smykker en torsdag, fredag blev de sendt afsted og lørdag modtog jeg dem :)

9. februar 2012

Fantastisk service.

Jeg har fået en fantastisk betjening og modtaget de flotteste øreringe, jeg anbefaler gerne andre at handle her.
Bare indpakningen isig selv er en gave.

9. februar 2012

Rigtig god service

Jeg ringede til Ollie Bee og tale med Camilla om et smykke hun havde til salg. Som ikke helt levede op til mine ønsker, men ved fælles hjælp fandt vi på en løsning, som blev lavet uden beregning og som desuden kunne byttes hvis det alligevel ikke levede op til mine ønsker. Varen kom hjem og jeg blev i tvivl, men gav den i gave som planen var. Fødselaren var helt tilfreds - så vi ramte plet. TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN!

Jeg kan kun anbefale at man handler hos Ollie Bee - det gør jeg helt sikkert igen, når jeg skal handle smykkegaver.

6. februar 2012

Fine smykker og god personlig service!

Olliebee har mange flotte smykker at vælge imellem! Det helt store plus er dog den service, man får som kunde. Allerede dagen efter jeg havde foretaget min bestilling online, fik jeg smykkerne med posten. I pakken var en lille håndskrevet "tillykke med dine nye smykker"-hilsen fra olliebee's ejer. Dejlig med noget nærvær og engagement! Alt i alt en rigtig god, personlig og effektiv oplevelse ved at handle hos Olliebee:-)

17. januar 2012

Rigtig god og hurtig service

Jeg har handlet flere gange med Ollie Bee, og varerne kommer altid hurtigt med posten og flot pakket ind. Jeg vil ikke tøve med at købe flere smykker igen næste gang - enten til mig selv eller som gave.

16. januar 2012

Super god service og hurtig levering

Hurtige svar på mails vedrørende produkterne, hurtig levering og en lille hilsen i forsendelsen var med til at give en rigtig god oplevelse ved at handle hos Ollie Bee.

27. december 2011

Den yndigste kæde med så sødt vedhæng

En super service...hurtig forsendelse og pakket godt ind.Modtog det smukkeste smykke med en nøgle og en lille blomst i, en sød lille str og passede perfekt sammen... blev utrolig glad, så vil på det varmeste anbefale at købe smykkerne hos olliebee ;-)

kh Nancy

Glædelig Jul samt et Godt og Lykkebringende Nytår

22. december 2011

Hurtig levering og rigtig god service

Mine øreringe ankom få dage efter, at de var blevet bestilt. På et af parrene var sterlingsølvet endda blevet skiftet ud med forgyldt sterlingsølv, som jeg havde bedt om, helt uden ekstra omkostninger. Pakken var meget fin og indeholdt et sødt lille kort med venlige hilsener - det var helt generelt en rigtig god oplevelse at handle hos Ollie Bee.

21. december 2011

for mangel på et bedre ord perfekt

Alt det praktiske forløb søm forventet. uden nogen problemer. den service der udløser perfekt, var de håndskrevet beskeder og den personlige gave indpakning oh det håndskrevne til og fra kort. super godt noget andre kunne lære meget af. hvis der skal være et men og kun et lille et. så må det være den afslørende tekst på fronten af til og fra kortet

19. december 2011