Ollie Bee Anmeldelser

4,9

DAO kunne ikke finde min pakke med øreringe fra blikfang, skrev til blikfang, der gik to dage så var det sendt nogle nye, så fin service. Flottes øreringe

Altid den sødeste og mest nærværende behandling, man kan ønske sig. Olliebee lever op til ordsproget: Behandel andre som du selv ønsker at blive behandlet. Hurtig betjening, altid med et lille pe... Se mere

Olliebee har mange flotte smykker at vælge imellem! Det helt store plus er dog den service, man får som kunde. Allerede dagen efter jeg havde foretaget min bestilling online, fik jeg smykkerne med pos... Se mere

OSCAR & GOLDEN GLOBE

Her kan ikke angives for mange stjerner - Camilla er ikke kun en dygtig og kreativ designer, men også relevant modtager af alle de stjerner hun kan få - for dels at producere helt ekstra ordinære smykker, som tydeligt bærer præg af følsomhed, elegance, nærhed, romance og personlighed.
Når det så er sagt er hendes måde at tackle sine kunder på i særklasse - hendes evner overgås kun af hendes fantastiske personlighed og elegance i sin måde at omgå sine kunder på - lige fra det øjeblik du ser hjemmesiden, måden den fungerer på - til du modtager produktet - også her fortæller det alt om Camilla og Ollie Bee - en stor og positiv overraskelse - lige fra indpakning til den lille håndskrevne hilsen - men også den skrevne kontakt via email, hvis man har specielle ønsker opfylder hun dem med stor omhu og tilfredsstillelse.
Jeg kan kun varmt anbefale Camilla og Ollie Bee - prisen er i bund og kvaliteten i højsædet - for slet ikke at tale om produktet, men det taler for sig selv - kig ind på hendes hjemmeside og få en fantastisk oplevelse. God fornøjelse!

28. juni 2012

Fuldt ud tilfreds!

Bestilte to smykker hos Ollie Bee og de blev hurtigt leveret! Udover den hurtige levering reddede de også min dag med en flot gaveindpakning, personlig note og et lille gavekort! Det har været en fornøjelse

7. juni 2012

Fantastisk lækre smykker og hurtig levering.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Ollie Bee. Meget imponeret over den hurtige levering samt den "personlige" betjening man får i form af et lille visitkort med en hilsen på.
Så føler man sig som en ganske særlig kunde. :-)

1. maj 2012

Super fede og unikke smykker

Har lige handlet på Ollie Bee for første gang - og det er bestemt ikke sidste! Smykkerne er håndlavet, der er noget for enhver smag (og pengepung), og da mit køb skulle bruges som gave, blev det pakket smukt ind med håndskrevet hilsen til modtageren (som jeg selv bestemte). Personlig og nærværende indehaver og hurtig levering - har kun ros tilovers

24. april 2012

Meget smukke smykker!

Hurtig levering af de meget smukke smykker.
Jeg havde problemer med, at de var for små, men fik en super service af Camilla.
Jeg kunne bare refundere dem, og så ville hun gøre dem større uden beregning :-)

24. april 2012

Kvalitet og Service i højsædet!!

Jeg har efterhånden købt en del smykker hos Ollie Bee og mine forventninger er altid blevet mødt og endda mere endnu. Kvaliteten er så høj og smykkerne så smukke og unikke. En anden ting jeg godt kan lide er, de små beskeder man får med hver gang. Det gør det lidt mere personligt. Jeg VIL anbefale Ollie Bee til alle der vil høre på mig!!! :0)

17. april 2012

lidt skuffet

købte 2 halskæder. de ankom i en alm æske og inde i æsken lå 2 poser med halskæderne. Jeg var lidt skuffet over at halskæderne ikke var i en æske istedet for netpose

9. april 2012
Ollie Bee-logo

Besvarelse fra Ollie Bee

Hej Kenneth
Jeg er da ked af at høre at du er skuffet over Ollie Bee's indpakning. Vi sender altid vores smykker i sikre pakker fra Postdanmark, som kan tåle den belastning der vil være undervejs. I æsken ligger der altid fint silkepapir og smykkerne er hver især lagt i Ollie Bee's egne organza poser. Du har dog altid mulighed for at vælge at få smykkerne pakket fint ind som gave, dette bliver du spurgt om automatisk under bestilling i webshoppen. Jeg håber dog at halskæderne var som ønsket ;o)
Smuk dag til dig og dine fra Camilla og Ollie Bee

Hurtig levering, super god service

Fantastisk og meget personlig service. Hurtig levering og hurtig tilbagemelding ved spørgmål eller lign. Derudover er smykkerne helt som på billedet, hvis ikke smukkere. Kan klart anbefales.

11. marts 2012

rigtig sød og god behandling

olliebee er rigtig søde og hurtige at handle hos,og hun laver det som du vil have det. og varerne kommer så snart hun kan se din indbetaling er på hendes konto, rigtig søde smykker og flot lavet.

11. marts 2012

Nøglen til mit hjerte

Det var en super handel med god service.
Fik sendt bestillingen fredag lige godt middag og modtog min kæde om lørdag!
I øvrigt en rigtig flot kæde som jeg bærer med stolthed!
Nøglen til mit hjerte...

5. marts 2012

Personlige og unikke smykker.

Ollie Bee har et stort udvalg af personlige og unikke smykker. Priserne er i et leje hvor alle har mulighed for at være med. Har købt gaverne til de store begivenheder i livet hos Ollie Bee mange gange og er aldrig blevet skuffet. Betjening og forsendelse er super venlig og promte, så selv "sidste øjebliks" bestillingen når frem :-)

2. marts 2012