1. Printer- og scannerbutik
  2. Butik med kontorartikler
  3. Plakat- og skiltebutik
  4. Printerudstyr og -tilbehør
  5. Leverandør af printertoner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Prisvindende printløsninger; Multifunktionsløsninger (MFP), farveprintere, sort/hvid printere, fax og matrix.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Burde være NUL stjerner.

Burde være NUL stjerner.
Urigtig service oplysninger om udskiftning af reservedele til laserprinter med fejl 980. Efter køb af reservedelen er fejlen ikke løst. Ved ny henvendelse gentager de den urigtige besked indtil de finder ud af at jeg ikke fik løst problemet ved det nykøb efter deres anbefaling. Herefter væver de i forklaringer om at jeg skal have skiftet bundkort (ny information), de lover jo intet (ny information) og at de ret beset slet ikke er OKI, selv om deres kontaktinformationer er fra OKIs hjemmeside. Mildt sagt også ny information.
OKIs printere er gode nok, men OKIs niveau af serviceærlighed er ikke eksisterende.
Kan derfor IKKE anbefales.

5. oktober 2021

Ønsker man tilfredse kunder

Ønsker man tilfredse kunder? så skal man også sørge for at de er tilfredse efter et køb og ikke mindst ved service.. Men se lige her det kniber det godt nok for OKI Danmark, for de kan ikke tage telefonerne af en eller anden ukendt grund og deres infomail virker heller ikke..., men de vil godt sælge os en ny OKI printer... hvis vi vil...hmmm... nej tak..

31. maj 2021

Altid hurtig hjælp (2 af 2 gange)

Jeg har en MC853 som jeg er rigtig godt tilfreds med.
Da jeg fik den for to år siden havde jeg nogle problemer med min MAC, og det resulterede i et hurtigt og kompetent svar.
I går var der et problem med 'scan til folder'. Nødråb lagt ind 13.05 og 14.36 lander der et forslag i min indbakke.
Begge tomler op herfra.

18. december 2018

Skod support

Efter at have haft en oki c8600 printer i nogle år - var der pludselig problemer med fuseren. Printeren meldte "Fatal Error 980", hvilket betyder at der er "medie" i fuseren. Rigtig nok, var der en A4 ark som havde viklet sig fast. Det lykkedes mig at frigøre fuseren, men fejlen bestod. Jeg kunne se på nettet at løsningen tit var desværre at man måtte investere i en ny fuser enhed, hvad jeg gjorde. Fejlen bestod. Jeg kontaktede OKI support - og efter en dialog frem og tilbage hvor de påstod at mit (affotograferede) serienummer var "forkert", var deres eneste bud på at udbedre denne fejl melding, at jeg kunne "prøve at læse på internettet.".
Det er godt nok det tyndeste og værste support jeg nogensinde har fået fra noget instans. Det bliver i hvert fald ikke OKI som jeg leder efter til min næste printer.

12. maj 2017

Vildt dårlig hotline og genneral service!!!

I vores firma bestilte vi en MC562 gennem [personlig data fjernet].
Da printeren kom manglede der et USB kabel til at skabe kontakt fra printer til Pc.
Vi ringede til Oki's hotline, men den unge dreng vidste ikke rigtig hvad vi snakkede om og måtte lige spørge "[personlig data fjernet]". [personlig data fjernet] kunne fortælle at der ikke fulgte det kabel med printeren (selvom den fremgik i brugsvejledningen). Vi spurgte hvad de havde gang i hvorefter vi fik en lang smøre om, at det var fordi at OKI skulle spare penge?????? og at vi jo heller ikke ville få alle mulige kabler med hvis vi købte et fjernsyn....

Det er lidt mærkeligt da vi i købsprocessen blev informeret om at deres hotline altid kunne afhjælpe alle problemer.

Stram op OKI!

28. september 2012

En hotline er der er knap så "hot"

Jeg har så haft en yderst underlig og negativ oplevelse med deres hotline. En installationsproblem, der gik noget galt udervejs, og uanset om jeg fulgte anvisning slavisk, da kom der en og samme fejlmelding konstant.
Jeg forsøger nu at få et råd hos oki.dk for jeg kunne ikke stille noget op. Jeg beskriver meget nøje hvad problemet er.
Jeg får så blot svaret at jeg skal hente en konkret driver, ja samme som jeg allerede har prøvet... følger selvfølge deres råd, og samme fejl dukker op.

Prøver nu at skrive til dem og vedhæfte den fejl jeg får.
Derpå går ALT galt, jeg får nu oplyst Citat: "Jeg ved ikke hvad der går galt når du henter den for det virker fint her hos os"

Flot tænker jeg, det var da et sært svar give til en der har et problem... at de ikke selv har det problem, må da være skønt., men nu er det så jeg jo har kontaktet en hotline. i det jeg mener, det løser jo ikke lige mit problem, at de selv har styr på alt hos dem selv!!" var det virkeligt den hjælp og råd man kunne få så hurtigt?

Jeg skriver nu tilbage, at jeg undre mig over det svar, hvilket jeg så ikke skulle have gjort, da der nu kom en sviner igen: bl.a. citat: "jeg har ikke som opgave og lære folk det. Find en der kan hjælp dig med det. Der er ikke noget i vejen med OKI printer eller drivere."

Her er det jeg lige jeg siger, tak for den!!!
Om manden bare havde en dårlig dag, det ved jeg ikke, men at det lige skulle gå ud over mig, syntes jeg så ikke var i orden. Nuvel kommunikation er en svær ting, men så klodset burde man vel heller ikke skulle begå sig?

Konklusion er således:
Produktet OKI printer etc. er ganske godt, bare du ikke har problemer med det, for så er der ingen hjælp andet end en sviner at hente.

30. august 2012

Er dette din virksomhed?