erreur d'aiguillage du colis...puis erreur d'article envoyé,j'ai reçu le mauvais article...j'attends toujours qu'on m'envoie le bon article qui n'a toujours pas été envoyé et on a toujours pas répond... Se mere

Office Centre zelf heeft een prima assortiment en redelijke prijzen. DHL verpest de ervaring door niet te leveren.
Helaas arriveerde er een flink gehavende doos, wat ook voor schade aan de door mij bestelde producten leidde. Bij een aantal producten zelfs tot niet te herstellen schade. Ik kreeg per ommegaande reac... Se mere
prima bedrijf, snelle verzending. Produkt: rolsnijapparaat Olympia: goed product, maar zoals vermeld kun je echt geen 10 vellen papier erdoor laten snijden. Ook na een jaar intensief gebruik gaat de... Se mere
Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestel je alles wat je nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar je op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd scherpe prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf
Rondebeltweg 102, 1329 BH, Almere, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Er is geprobeerd om op zaterdag te leveren en dan is het bedrijf gesloten. Heb ik zelf de zware pakken papier bij het depot moeten ophalen.

Besvarelse fra Office Centre
Goed verpakt en hoefde niet lang te wachten op deze bestelling

Besvarelse fra Office Centre
De bestelling was kwam op tijd, zoals aangegeven.
De doos kwam beschadigd aan. Het is aan 2 kanten bijna volledig opengescheurd. De pakken papier waren zichtbaar.
Ik heb nog niet geprint. Daar kan ik nog niets over zeggen.

Besvarelse fra Office Centre
Zeer slechte levering van bestelde producten! Zeker niet conform wat op de website wordt gesuggereerd. De door mij bestelde producten zouden allemaal op voorraad zijn. Vervolgens krijg ik een eerste deel van mijn bestelling, de tweede deel volgde na de ontvangst van een lege doos en het derde deel van mijn bestelling blijkt, ondanks meerdere telefonische toezeggingen niet leverbaar. Dit verneem ik ruim twee weken na de geplaatste bestelling.
Je moet hier allemaal zelf achter aan gaan.
Wat volgt zijn bureaucratische antwoorden als “zo werken wij niet” en iedere vorm van klantvriendelijk handelen ontbreekt.
Dit is niet gericht op de individuele medewerker, maar de manier waarop de organisatie is ingericht!
In reactie op het antwoord van de klantenservice: als klant mag ik erop vertrouwen dat als mij meerdere keren (telefonisch) is gezegd/ verzekerd dat een product uiterlijk op een bepaalde datum wordt geleverd, dit ook wordt nagekomen. Bovendien is mij gisteren verteld dat slechts een deel van de openstaande bestelling vanaf volgende week dinsdag door u kon worden besteld en dat het dan 3 dagen daarna bij mij kon worden bezorgd (nb 3,5 week na het plaatsen van mijn bestelling). En de textielverf (meerdere flessen) bleken ineens helemaal niet meer leverbaar!!!!!!!

Besvarelse fra Office Centre
Duidelijkheid en helderheid met vinden van mijn goederen en on time levering.
Topper!!!

Besvarelse fra Office Centre
Bestelling snel en correct afgehandeld. Product was precies zoals op website vermeld.

Besvarelse fra Office Centre
Prima website met uitgebreid aanbod. Snelle afhandeling en op tijd geleverd