Da de ikke havde det på lager jeg bestilte fik jeg en mail med gode råd og forslag til en anden (lige så god) vare
Oekologik
Købte Bornfree sutter & flasker hos Oekologik.dk- Efter et stykke tid gik ventilen i stykker, og de tilsendte mig med det samme nye ventiler til flaskerne. DET ER SERVICE!!! Dog har de haft meget... Se mere
Flot at der kommer bekræftelse pr. email på ordren. Jeg blev meget positivt overrasket over den raske levering, da pakken kom med posten allerede dagen efter min bestilling! Deiliig med en lille gave/... Se mere
Jeg har lige fra min datter blev født købt varer på Økologik og det er super dejlige ting og kanon service. Tak til Marianne det betyder alt som kunde. Jeg taler kun godt om siden til alle der gerne v... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Økologik.dk finder du et spændende univers af alt til baby og barn samt til deres forældre. Alle produkter og textiler er økologiske, fair trade, i rene naturmaterialer og uden kemi. Vi fører mange spændende mærker i meget høj kvalitet. Stort udvalg i uld og basisvarer, BPA frie sutteflasker og narresutter, stofbleer og meget meget mere.
Andre kiggede også på
God kundeservice
God og omsorgsfuld kundeservice, varen leveres hurtigt og svarer til beskrivelsen. Intet at påpege. Er dog noget dyre men det er økologi nok, derfor kun 4 stjerner.
Hurtig levering og lækre produkter
Vi har fået en lille søn, og havde i den forbindelse hurtigt brug for nogle sutteflasker. Vi bestilte nogle BornFree fra Oekologik.dk, og de kom få dage efter. Virkelig lækre produkter de har i BornFree, som vi gerne anbefaler :-)
Perfekt!
Lære ting, overskuelig hjemmeside, dejligt med bekræftigelse på indkøb, samt info pr mail om, at varen er sendt afsted, hurtig levering....PERFEKT!!!
Varen kom hurtig. Alle varer var med + en lille overraskelse til mig.
Jeg købte en uld heldragt som min datter skal bruge i vuggestuen når hun skal sove i krybbe. Den er af det blødeste uld, pædagogerne er lige så vilde med den som jeg er. MVH Bente K. Hansen
HOME PARTY :-)
Jeg har ikke handlet over nettet, men jeg har haft dem som Home-Party.
Det gik super godt og deres produkter er yderst lækre.
Kan kun anbefale på det varmeste at samle nogle stykker og få dem ud på visit :-)
Ansvarlig
Har handlet en del hos Økologik, og har hver gang fået en fremragende service. Varene er i top - og et ansvarligt valg :-) Hurtig og pålidelig ekspedition og levering. Elsker denne hjemmeside!!
Stjerneskud
Ekstrem venlig, hurtig betjening til hele forretningsgangen. Kan kun anbefales!
Der er hurtig respons ved forkert farvevalg og lign. Altid god betjening.
Super gode kvalitetsprodukter
Hjemmesiden er nem at finde rundt på og varerne leveres hurtigt.
Oekologik.dk har frem for alt gode kvalitetsprodukter!
Fin service
Grunden til at jeg kun har givet 4 stjerner er at varen tog 6 dage om at komme frem. Men jeg blev ringet op (trods det at jeg ikke selv havde rettet henvendelse), fik en forklaring - at der manglede en vare. Jeg fik mulighed for at ændre min ordre, samt at jeg stadig fik tilbudsprisen, trods det at der kun var den ene vare tilbage ud af tilbudet. Jeg synes det var en meget venlig service, og varerne blev sendt samme dag som de ringede - og dagen efter modtog jeg pakken. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler ved Oekologik - synes det er en helt fantastisk netbutik.
God servise ved fejl!
Varen er altid tilfedsstillende, der var super god servise i forbindelse af varer i restorder. Venlig besvarelse over mail. Eneste grund til at det ikke blev 5 stjener, er fordi jeg selv måtte rette henvendelse, da jeg begynde at undre mig over at jeg ikke modtog den sidste del af min order.
Super handel
Varen kom super hurtigt, og alt levede op til forventningen. Super service!
Fantastisk service
Super hurtig levering og vare af super kvalitet. Første, men bestemt ikke sidste, gang jeg har handlet hos oekologik.dk
suveræn handel!
Ekstrem hurtig levering, afsendelse samme dag som bestilling.
Varene lever op til en høj standart og er bare tip top i orden og lige i øjet.
Anden gang jeg har handlet hos Oekologik.dk, og absolut ikke den sidste.
I bliver ofte anbefalet herfra.
Mvh. og god jul.
Louise Petersen
min yndlig økologi butik
super service,hurtig levering,høj kvalitet på varerene,uanset om man køber tøj,sutte flasker eller andet.Halv pris på sutte flasker end i helse butikken! Det er bestemt ikke sidste gang vi handler i Økologik.dk.og i bliver anbefalet til alle vores venner.mvh,MIhaela Oprea
Oekologik fortjener rosen
Rigtig god service, hurtig levering og meget lækre varer. Dejligt at man får en lille gave med i forsendelsen (en lille pk. øko bolsjer).
God hjemmeside med gode produkter. Har handlet her flere gange og det er ikke sidste gang:-) Har både købt Born Free sutteflasker (hvilke varmt kan anbefales) og tøj... Selv afbestilling gik problemfrit. God kommunikation og hurtig levering.
Jeg havde ikke brug for kundeservice, da jeg nøjagtig vidste, hvad jeg skulle have. En gave som stod på en ønskeliste med alle oplysninger. Men jeg blev noget forbløffet, da jeg fandt pakken i min postkasse dagen efter bestillingen.
Det var meget flot.
Super!
God service, hurtig levering og altid en lille ekstra overraskelse med i pakken :-)
Perfektion!
Igen igen igen igen igen en perfekt service, hun forstår om nogen hvad service og eksra service for kunderne er!
Helt sikkert abefalet herfra i mangefold
Kan kun anbefales!
Jeg kan kun anbefale økologik til alle andre og gør det flittigt:)
Vi bestiller jævnligt både sutteflasker, sutter, tøj og bamser - vi har altid fået gode tilbud, rigtig god service og ikke mindst god kommunikation, hvis der har været udsolgte produkter eller andet.
Jeg kan godt lide ideen med, at Marianne selv er mor til små børn og det er hele familien, der står bag hjemmesiden - så er jeg sikker på det, at hun har fingeren på pulsen og finder de bedste produkter, der pt. er på markedet.
Jeg synes det er rart, at der jævnligt kommer mails med diverse tilbud og nye informationer fra økologik.
Økologik.dk får kun smil og de varmeste anbefalinger med herfra.
Djannie H. Kammersgaard.