Da de ikke havde det på lager jeg bestilte fik jeg en mail med gode råd og forslag til en anden (lige så god) vare
Oekologik
Købte Bornfree sutter & flasker hos Oekologik.dk- Efter et stykke tid gik ventilen i stykker, og de tilsendte mig med det samme nye ventiler til flaskerne. DET ER SERVICE!!! Dog har de haft meget... Se mere
Flot at der kommer bekræftelse pr. email på ordren. Jeg blev meget positivt overrasket over den raske levering, da pakken kom med posten allerede dagen efter min bestilling! Deiliig med en lille gave/... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Økologik.dk finder du et spændende univers af alt til baby og barn samt til deres forældre. Alle produkter og textiler er økologiske, fair trade, i rene naturmaterialer og uden kemi. Vi fører mange spændende mærker i meget høj kvalitet. Stort udvalg i uld og basisvarer, BPA frie sutteflasker og narresutter, stofbleer og meget meget mere.
Andre kiggede også på
Flot service og lækre varer
Jeg har købt Disana uldtøj og spil med Lille Storm. Jeg fik gode tilbagemeldinger vedr. varerne. Da Lille Storm var i restordre blev spillet eftersendt med to flotte t-shirts som "bod" for ventetiden.
Absolut en meget reel og kompetent sælger - jeg er sikker på jeg handler der en anden gang.
Jeg har købt sutteflasker og narresutter fra born free hos Økologik. Alt er forløbet perfekt, god service og hurtig email respons.
Super service og hurtig forsendelse
Blev vejledt rigtig godt pr. mail og skulle ikke vente mange dage på at modtage min pakke.
Rigtig god service og behagelig og personlig omgangstone, vil klart benytte siden igen!
god kommunikation og skønne varer
god og hurtig levering - og god kommunikation over mail. Og læækre varer. Tak :)
Ærlig og super sød betjening
Kompetente folk, der ved, hvad de handler med. De er altid hjælpsomme, og der er altid en god handel! Kan varmt anbefales =)
Kun +'er herfra
Så lækre varer - og virkelig god service. Er bestemt ikke sidste gang, jeg har købt varer via oekologik.dk.
Kan kun anbefales :)
Har fået varer fra Oekologik nogle gange nu, og der er super service og hurtig levering. Og selvfølgelig meget lækre varer. Og rigtig dejligt, at Marianne tit har gode tilbud og andre tiltag, som gør at det er lidt sjovere at handle hos hende. Kun positive kommentarer herfra.
Super netbutik
Jeg har lige fra min datter blev født købt varer på Økologik og det er super dejlige ting og kanon service. Tak til Marianne det betyder alt som kunde. Jeg taler kun godt om siden til alle der gerne vil hører om det :0) Min datter er 2 md. for tidligt født og derfor har det været vigtigt for os at hun lige fra starten fik sut og sutteflaske uden hormonforstyrrende stoffer samt skadelige kemikalier og det viste vi at Born Free kunne leve op til.
God og hurtig "betjening" - jeg havde desuden et spørgsmål til en vare som jeg skrev pr. mail (en søndag) og jeg fik et hurtigt svar.
Dejlig service
Uld og andet kom lynhurtigt i posten, sammen med en håndskrevet hilsen på et kort. Super service. :)
Go' og hurtig service
Elsker at handle på nettet, servicen er faktisk bedre end hvis man går ind i en butik fysisk. Hos Økologik fik jeg min varer hurtigt og endda med en lille personlig hilsen. Kan ganske enkelt kun anbefales
super varer og super service:-)
smaddergod og meget venlig betjening,, hurtig levering og skønne varer v.h.heidi
Rigtig god oplevelse
Fantastisk service, hurtig levering og lækre varer
Både online og face-to-face
Jeg har handlet med økologik både på en messe i Århus, samt via webshop. Begge steder med højt iveau af service og gode tilbud. Jeg har udskiftet alle de gamle Bilka-bodyer med lækre bodyer i økologisk bomuld. De holder bare og er lækre trods mange vaske og hård tørretumbling.
Alt i alt, god service og gode produkter.
RIGTIG GOD SERVICE OG FANTASTISKE PRODUKTER
Det har været en fornøjelse at handle ved økologik. Mit første møde med Økologik var på helsemesse i Århus, og de fik virkelig skabt interesse for deres produkter. Synes at det er dejligt at handle økologi et sted hvor man bare er sikker på en rigtig god service, en god kommunikation og nogle rigtig gode tilbud hver gang man handler hos dem. Lækre, lækre produkter hvor kvaliteten er helt i top :-). Mine varmeste anbefalinger til Økologik :-)
SUPER SERVICE!!!
DET ER SERVICE!!!
Dog har de haft meget lang leveringstid på deres giftfrie bideringe, men de informerede hele tiden på mail, hvordan og hvorledes. Super søde mennesker bag firmaet, og jeg kan VARMT anbefale Oekologik.dk til andre.
Super imødekommende service
God og imødekommende kontakt. Selvom varen desværre blev forsinket, var det en god oplevelse, og sælger var åben for ændringer i min bestilling.
Hurtig, nemt og god kvalitet
Super hurtig levering, meget nemt at bestille og lækker kvalitet.
Kan varmt anbefales
Kunde ikke blive bedre
Super service, god kommunikation och hurtig leverance. Dejlige varer. Kan varmt anbefalles.
Rigtig god oplevelse og handle hos økologik.dk. Hurtig levering og gode varer.
Kan varmt anbefales