Bestilte mariehønelarver hos nyttedyr.dk da mine planter er blevet angrebet af bladlus. I dag modtog jeg dem og de er straks gået i gang med at spise bladlus i min have. Tusind tak!
Købte mariehønelarver, da min hindbær var inficeret med bladlus. Satte dem på busken som beskrevet, men så aldrig nogle mariehøns. Dog forsvandt alle bladlus, så der må jo have været en masse mariehø... Se mere
Alle dyr døde ved ankomst-kun “støv” i pakken. Alle mail returneres med besked på at de ikke kan afleveres. Pudsigt da al kontakt foregik gnidningsløst i begyndelsen-inklusiv god råd etc. Opd... Se mere
Borregaard sendte første omgang Orius rovtæger, som desværre var blevet trætte i for koldt vejr. Da de opdagede, at jeg et par dage efter allerede havde bestilt flere tilbød at sende mig nye fremfor a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nyttedyr til biologisk bekæmpelse af skadedyr i drivhuset, udestuen og haven.
Sverige
- www.nyttedyr.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger

Besvarelse fra Nyttedyr
Nyttedyr burde bruge en anden…
Nyttedyr burde bruge en anden transportør end Bring, der konsekvent leverer til en anden pakkeshop end den, der er aftalt ved levering.
Det er nu 4. gang på 3 år, at jeg oplever dette. Bring hævder, at det er Nyttedyr, der har ansvaret mens Nyttedyr placerer ansvaret hos Bring. I sidste ende er det dog Nyttedyr, der vælger transportør, så de må jo have det endelige ansvar. Desværre er der ikke så mange alternativer, når Nyttedyr reelt har monopol på det danske marked.

Besvarelse fra Nyttedyr
Jeg har fåret jeres materiale før og…
Jeg har fåret jeres materiale før og det virkede. Så tøver ikke med st bruge jer det er et rigtig godt naturvenligt produkt.

Besvarelse fra Nyttedyr
Priserne er på kort tid blevet MEGET…
Priserne er på kort tid blevet MEGET højere. Er der sket en kvalitetsforbedring, eller er I bare grådige?

Så fint
Så fint. Kunne dog godt tænke mig at i brugte gls eller PostNord …. Bring er besværligt.

Besvarelse fra Nyttedyr
Leverer ikke som angivet under…
Leverer ikke som angivet under bestilling! Mine nyttedyr ligger nu i en solophedet pskkeboks, hvortil der ikke kan skabes kontakt. Ved bestilling stod der levering til pakkeshop. Ikke nærboks med ubrugelig app.
Aldrig mere dette firma. Har spildt 500kr på absolut ingenting og har stadig skadedyr i min planter

Holdbarhed for kort.
Jeg har modtaget en vare som er holdbar to år efter produktionsdatoen. Den er allerede næsten et år gammel. Det finder jeg ikke ok

God omtale af produktet
God omtale af produktet, fin vejledning og det ser ud til at virke på mine angrebne Buxbom hække.

Besvarelse fra Nyttedyr
Der var kun 4 levende dyr ud af 500 det…
Der var kun 4 levende dyr ud af 500 det er for ringe

Troværdighed
Rovmider fra Nyttedyr.dk skuffer aldrig. De ankommer levende og sultne. Bedste oplevelse med nyttedyr.

Besvarelse fra Nyttedyr
Levede ikke op til forventning
Der var maks 15 levende larver hvor der var lovet 100 larver. Fik ingen svar på min henvendelse.
Alle dyr døde ved ankomst-kun “støv” i…
Alle dyr døde ved ankomst-kun “støv” i pakken.
Alle mail returneres med besked på at de ikke kan afleveres.
Pudsigt da al kontakt foregik gnidningsløst i begyndelsen-inklusiv god råd etc.
Opdate 11/07 2023: Modtager endelig en mail 04/7 desangående at de vil sende en ny pakke-dags dato er der intet på vej.
Fin handel
De skriver afsendelse hver tirsdag, pakken kom dog først efter 2 hverdage. Men alt i alt super fin handel, ringede og snakkede med dem om onsdagen da jeg intet havde hørt og de var flinke at snakke med.
De var ok tilbage for mange år siden
De var ok tilbage for mange år siden. Det er de ikke længere - det kan tage dem længe at sende en vare afsted som kan klares med det samme fra andre udbydere af biologisk insektregulering. Jeg er biolog og gartneriteknolog, og kan kun sige at den service her ikke er som den var før, og efter et par dårlige erfaringer med disse, kan jeg kun anbefale dig at bruge en anden virksomhed.

Hurtig afsendelse
Fik det bestilte hurtigt, den ene gang nyttedyrene desværre var døde (måske under hedebølgen), fik jeg hurtigt tilsendt nogle nye : )