Bestilte mariehønelarver hos nyttedyr.dk da mine planter er blevet angrebet af bladlus. I dag modtog jeg dem og de er straks gået i gang med at spise bladlus i min have. Tusind tak!
Alle dyr døde ved ankomst-kun “støv” i pakken. Alle mail returneres med besked på at de ikke kan afleveres. Pudsigt da al kontakt foregik gnidningsløst i begyndelsen-inklusiv god råd etc. Opd... Se mere
Borregaard sendte første omgang Orius rovtæger, som desværre var blevet trætte i for koldt vejr. Da de opdagede, at jeg et par dage efter allerede havde bestilt flere tilbød at sende mig nye fremfor a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nyttedyr til biologisk bekæmpelse af skadedyr i drivhuset, udestuen og haven.
Sverige
- www.nyttedyr.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
Bestilte mariehønelarver hos nyttedyr.dk
Bestille mariehøns larver
Bestille mariehøns larver, har fået en slags frø. Jeg har skrevet til kundeservice, ingen reaktion på min mail
Dyrene ankom men meget få var stadig i…
Dyrene ankom men meget få var stadig i live 😞
Købte mariehønelarver
Købte mariehønelarver, da min hindbær var inficeret med bladlus. Satte dem på busken som beskrevet, men så aldrig nogle mariehøns. Dog forsvandt alle bladlus, så der må jo have været en masse mariehøns i gemmerne. Kunne dog godt have brugt en fysisk beskrivelse af fremgangsmåden i stedet for jeg skulle finde det på hjemmesiden.
Ellers godt tilfreds, og kommer klart igen hvis jeg får samme problem næste år.
Vi købte et produkt til spindemider
Vi købte et produkt til spindemider. Der står på hjemmesiden at man skal se om de er levende når man får produktet. Det var de ikke. De var døde, selvom pakke blev hentet med det samme. Vi har skrevet mail til dem for at få penge retur, uden at modtage noget svar. Derfor er det 1 stjerne. jeg kan på ingen måde anbefale dem, de tager ens penge og sælger et produkt som er... dødt...

Skuffende oplevelse
Vi bestilte mariehøne larver til bekæmpelse af skjoldlus. Der skulle være 100, men der var 7 larver i dårlig forfatning.
Vi klagede og fik et nyt parti, men her var der kun 6 i live og noget snuller. De gad ikke rigtig ud på vores appelsintræ, som stadigvæk er fyldt med skjoldlus.

Bare ikke skide smart...
Både Nyttedyr og bring får den samme anmeldelse for det er hos en af dem der er noget galt!
Mine rovmider blev sendt sidst på dagen i onsdags, dagen før en helligdag! Skide smart. Jeg fik her besked om at min pakke var blevet indleveret. På Brings oversigt som jeg nu har nærstuderet står der at den blev sendt afsted allerede tirsdag.
Pakken er også sendt til det lokale sted på trods af at jeg skrev en kommentar om at vælge andet specifikt sted. (Netop pga åbningstiderne og kunne ikke selv vælge i en oversigt fx)
Jeg har ikke hørt noget siden ONSDAG hvor beskeden var at min pakke var blevet afsendt og jeg ville få besked når den kunne hentes, men hos bring står der nu at min pakke var klar til afhentning i onsdags. Der står også at der er endnu en pakke på vej fra Nyttedyr, hvilket jeg ikke kan forstå.
Har som sagt intet hørt siden onsdag, men i dag LØRDAG får jeg så besked om at jeg SKAL HUSKE at hente min pakke. 30 MINUTTER EFTER LUKKETID!
Nu ligger mine rovmider i en butik helt til på tirsdag fordi man ikke lyttede til min kommentar og fordi man var "så smart" at sende dem før en helligdag
Det var vist bare penge ud ad vinduet det her, og der er altid problemer når ting sendes med Bring! Det er ikke første gang noget går galt, særligt fra de shops hvor man ikke selv kan vælge hvilken pakkeshop der skal sendes til.
Eftersom at oversigten hos Bring pludselig ser helt anderledes ud hvad angår pakkens tur, er det jo påstand mod påstand, og jeg får næppe noget ud af det, eller bliver klogere på hvorfor der er en pakke nr 2 på vej til mig...

Besvarelse fra Nyttedyr
Hurtig levering og effektivt produkt…
Hurtig levering og effektivt produkt mod sørgemyg.
Meget anbefalelsesværdigt.

Godt firma god vejledning
Har aldrig oplevet udfordringer. God vejledning både på webside og telefonisk.

Besvarelse fra Nyttedyr
Jeg tror jeg bliver glad for…
Jeg tror jeg bliver glad for produkterne jeg købte hos Nyttedyr. Det er dog svært helt at svare på da der jo kan gå nogle uger før produktet virker og jeg er sluppet af med sørgemyggene, men jeg er fortrøstningsfuld

Besvarelse fra Nyttedyr
5 stjerner er ikke nok til jer 😊 mange…
5 stjerner er ikke nok til jer 😊 mange tak for hjælpen. De ved altså hvad de snakker om 😊 tak igen.

Dejligt sted at handle.
Dejligt sted at handle.
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside og gratis levering.
Jeg anbefaler denne butik.