Nyfortuna Anmeldelser

2.990

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 394 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det yderst venlige og kompetente personale for en professionel, tryg og utrolig behagelig behandling under deres besøg. Forbrugerne fremhæver desuden, at det er utrolig nemt at bestille tid, og at de konsekvent modtager markedets bedste dagspriser samt hurtig udbetaling. Nogle anmeldere var ikke tilfredse med forløbet og bemærkede specifikt, at det kan tage alt for lang tid at få udbetalt de aftalte penge. Andre personer oplevede desværre uventede ekstraomkostninger i form af gebyrer samt en mindre tilfredsstillende og skuffende oplevelse undervejs i forløbet.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personale og roser den gennemgående professionelle og venlige... Se mere

Service

Kunder deler stor tilfredshed med den professionelle service, hvor anmeldere roser det kompetente personale... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med pris og fremhæver, at de konsekvent modtager markedets... Se mere

User experience

Kunder havde positiv oplevelser med brugeroplevelse, og fremhæver ofte den nemme tidsbestilling samt det... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling yderst tilfredsstillende på grund af de hurtige udbetalinger. Anmeldere fremhæver,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Se mere

Rigtig go' stemning - og topklasses-behandling - All Around! Nicholas (Kbh), som jeg primært havde kontakt med var overordentlig flink, imødekommende og hjælpsom, helt udover det sædvanlige..! Je... Se mere

Jeg ringede dertil først (Aarhus-afdelingen) og fik behagelig vejledning ifm. fremsendelse af mit guld. Dernæst sendte jeg det og efter få dage fik jeg et tilbud, som jeg kunne tage imod eller få guld... Se mere

Udelukkende positiv oplevelse hos Nyfortuna på Østerbro, hvor vi fik en professionel og behagelig behandling af en medarbejder, der normalt sidder i Aarhus. Fin og klar gennemgang af vores genstande,... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Guldforhandler
  2. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Handel med guld og sølv
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Investeringsservice

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.990)

389 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service!

God service!

7. april 2026

Besvarelse fra Nyfortuna

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du oplevede god service hos os.

God og seriøs behandling

God og seriøs behandling, hjælpsom og forklarende selvom det var en mindre opgave

Hej Bent,

Tak for din feedback!

Vi er glade for at høre, at du oplevede behandlingen som god og seriøs, og at vores medarbejder var hjælpsom og forklarende, selv ved en mindre opgave.

Det betyder meget for os!

Super god og behagelig oplevelse

Super god og behagelig oplevelse
Havde først været en konkurrent der køre rundt i en autocamper, og synes at prisen lå lavt (de vurderede guldet til ca 22.000)
Brugte min sunde fornuft og tog ind til NyFortuna i stedet her fik, og her vurderede de guldet til 33.000 kr.
Så var fuldt ud tilfreds!

Hej Sussi,

Tak for din feedback!
Det er fantastisk at høre, at du fik en god og behagelig oplevelse hos os, og at du var tilfreds med vurderingen af dit guld.

Vi sætter stor pris på, at du valgte Nyfortuna.

Jesper

Hvis du har sølv/guld, der bare ligger, så ryd ud og sælg det

Jeg havde en god oplevelse med at sælge en sølvske og barndommes sølvsmykker. Alt sammen noget der bare lå og ikke gjorde nogen som helst gavn eller glæde, og hvor jeg kunne mærke, at det ville det heller ikke komme til i fremtiden. Nu fik jeg ryddet ud. Vi byttede: De fik sølvet til omsmeltning. Jeg fik 2.600 kr. Jeg er tilfreds.

Hej Kira,

Tak for din detaljerede feedback!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med at sælge dine sølvsager og barndomssmykker, og at det gav dig mulighed for at rydde op samtidig med, at du fik en fair pris.

Vi sætter stor pris på din tilfredshed og håber at se dig igen. 😀

Professionel med ro på

Nemt at få en aftale, overskueligt og transperent

Hej Anne

Tak for din feedback!

Det er dejligt at høre, at du oplevede processen som nem, overskuelig og transparent.
Det sætter vi stor pris på, håber snart du vil kigge forbi igen.

Meget tilfreds med nyfortuna

Meget tilfreds med nyfortuna, meget flink og dygtig medarbejder

Hej Helle,

Tak for de pæne ord!

Vi er glade for, at du er tilfreds med Nyfortuna, og at medarbejderen gjorde et godt indtryk.

Det betyder meget for os ❤

Alt gik som det skulle

Alt gik som det skulle, er dog lidt ærgerlig over jeg skulle vente med at komme ind til jer, det kostede lidt værdien. Men sådan er det jo at være populær.

Hej Lars,

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og vi forstår godt, at ventetiden kunne være ærgerlig.

Det betyder meget for os, at du synes, vi er populære, og vi sætter stor pris på din tålmodighed.

Vi håber at se dig igen snart. 😊

Jesper

Fin behandling og god pris

Rigtig fin behandling, og forklaring vedr. de forskellige guldkarater - og en god pris på mit guld og sølv.

Hej Susanne,

Tak for din tilbagemelding!
Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både forklaringen og behandlingen, og at du fik en god pris på dit guld og sølv.

Vi glæder os til at se dig igen. 😊

Jesper

Har kun godt at sige om stedet. Rolig og behagelig atmosfære og professionel venlig betjening.

Besvarelse fra Nyfortuna

Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og det betyder meget for os, at både atmosfæren og servicen blev værdsat.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Tak til jer

Tak til jer. Vi fik en super prof. betjening

Hej Marianne,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at I følte jer godt taget imod og fik en super professionel betjening 😊

Vi sætter stor pris på jeres feedback og glæder os til at hjælpe jer igen.

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Faktisk 5 stjerner altid god Service

Besvarelse fra Nyfortuna

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du altid oplever god service hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Du er altid meget velkommen tilbage.

Meget venlig betjening

Meget venlig betjening , meget positiv

Hej Birthe,

Det er dejligt at høre, at du oplevede en meget venlig betjening og en positiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Høflig betjening

Høflig betjening - god valuering

Hej Paul,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en høflig betjening og en god vurdering. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt
God kundeservice

Hej Josef,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt, og at du fik god kundeservice.

Har ventet over 1 måned på levering

Har ventet over 1 måned på levering, penge blev trukket med det samme. Ingen info fra Nyfortuna, dårlig stil.

23. marts 2026

Hej Rune.
Tak for din anmeldelse – vi forstår fuldt ud din frustration.

Markedet for ædelmetaller er i øjeblikket under et historisk højt pres, hvilket desværre har medført betydelige flaskehalse i produktionen og længere leveringstider fra vores leverandører. Det er en situation, der påvirker hele branchen globalt.

Når det er sagt, beklager vi oprigtigt, at du ikke har fået tilstrækkelig information undervejs – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi arbejder løbende på at forbedre vores kommunikation, især i perioder med ekstraordinær efterspørgsel som denne.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan give dig en konkret status på din ordre.

Tak for din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen Sara, Nyfortuna