Nyfortuna Anmeldelser

2.988

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 398 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres store venlighed, tålmodighed og meget professionelle tilgang, hvilket konsekvent skaber en utrolig tryg og behagelig stemning under hele forløbet. Desuden fremhæver forbrugerne, at de tilbudte priser er helt i top og gennemsigtige, og at pengene altid bliver overført hurtigt til bankkontoen efter aftalen er på plads. Dog nævnte nogle personer, at det til tider kan tage for lang tid at få udbetalt pengene, og at der kan forekomme uventede gebyrer. Nogle anmeldere var ikke glade for forløbet, da de oplevede uventede udfordringer med overførsler og generelt var utilfredse med den efterfølgende kundeservice.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positiv oplevelser med personale og roser den yderst professionelle og venlige betjening. Mange... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, præget af professionel og venlig behandling i... Se mere

Price

Mennesker rapporterer positive oplevelser med pris og udtrykker stor tilfredshed med fair salg og... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med brugeroplevelse og roser den nemme tidsbestilling samt de... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling positiv og udtrykker stor tilfredshed med de hurtige bankoverførsler. Mange kunder... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Se mere

Rigtig go' stemning - og topklasses-behandling - All Around! Nicholas (Kbh), som jeg primært havde kontakt med var overordentlig flink, imødekommende og hjælpsom, helt udover det sædvanlige..! Je... Se mere

Jeg ringede dertil først (Aarhus-afdelingen) og fik behagelig vejledning ifm. fremsendelse af mit guld. Dernæst sendte jeg det og efter få dage fik jeg et tilbud, som jeg kunne tage imod eller få guld... Se mere

Udelukkende positiv oplevelse hos Nyfortuna på Østerbro, hvor vi fik en professionel og behagelig behandling af en medarbejder, der normalt sidder i Aarhus. Fin og klar gennemgang af vores genstande,... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Guldforhandler
  2. nr. 3 af de 7 bedste virksomheder i Handel med guld og sølv
  3. nr. 5 af de 8 bedste virksomheder i Investeringsservice

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

(2.988)

Rigtig behagelig atmosfære inde i…

Rigtig behagelig atmosfære inde i NyFortuna Viby J og fik bedste pris på dagen, da de prismatcher 😁 Jesper er utrolig imødekommende og rar 😁

14. august 2026

Hej Lotte

Hvor er jeg glad for at høre, at du oplevede en behagelig atmosfære hos os i Viby J, og at du fik glæde af vores prismatch og fik markedets bedste pris. 👌

Hvor er det dejligt at høre din ros, og det betyder rigtig meget at du vil dele det, det er jeg vildt glad for at høre.

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at se dig igen. 😊

Nyfortuna Aarhus

Fuld diskretion og meget behageligt…

Fuld diskretion og meget behageligt møde.
God og hurtig afregning

11. august 2026

Hej Jeanette
Hvor er vi glade for at høre, at du oplevede fuld diskretion og et behageligt møde hos os, og at afregningen var både god og hurtig.
Det er præcis den tryghed og effektivitet, vi ønsker at give vores kunder.

Mange tak fordi du delte din oplevelse, vi håber at se dig igen. 😊

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, blev taget godt imod af en ung mand. Følte han havde tid til at snakke og svarede på alle vores spørgsmål. Vil helt sikkert anbefale Ny Fortuna til andre.

17. august 2026

Hej Inge,

Hvor er vi glade for at høre, at du blev taget godt imod og følte, der var god tid til både at snakke og få svar på alle dine spørgsmål.
Det er utrolig vigtigt for os, at man føler sig i trygge hænder.

Mange tak for din varme anbefaling, det sætter vi stor pris på. Vi håber at se dig igen!

Nyfortuna
Aarhus

Super professionel vurdering

Super professionel vurdering

17. august 2026

Hej Camilla,

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået en super professionel vurdering hos os. Det betyder rigtig meget for vores team.

Mange tak for din feedback, vi håber at se dig igen! 😊

Nyfortuna Aarhus

Professionel og venligt personale med…

Professionelle og venligt personale med styr på guld/priser. De giver dagsprisen, så det er godt. Samtidig føles det meget sikkert som at træde ind i en bank. 2 gang jeg handler med dem og har været tilfreds begge gange. Dog ville det være bedre, hvis deres vægt stod så man kunne følge med - eneste anke. Vh Birgitte

13. august 2026

Tplmodughed

Bedste anbefalinger Følte mig meget velkommen af Nikolaj med hans venlige fremtræden informativ og vejledede mig på bedste vis og resulterede i salget af mit objekt . Jeg gik tilfreds hjem.

13. august 2026

Fin og professionel service og hurtig…

Fin og professionel service og hurtig udbetaling

10. august 2026

Hej Marlene,

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået en fin og professionel service samt en hurtig udbetaling. Det er netop det, vi stræber efter at levere hver eneste dag. 😊

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi håber at se dig igen.

De bedste hilnser

Rigtig go' behandling!

Rigtig go' stemning - og topklasses-behandling - All Around!

Jeg vil bestemt anbefale Nyfortuna - og det er nok ikke sidste gang, jeg har været forbi dem! :)

Hej Maria,
Tak for din fantastiske anmeldelse.

Hvor er det bare skønt at læse, at du har fået en topklasses behandling og oplevet en rigtig god stemning hos os. Det er vi utrolig stolte af at høre.

Vi skal nok sørge for at give den store ros videre til Nicholas, det vil han helt sikkert blive rigtig glade for at høre. 👌

Mange tak for din varme anbefaling.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hej Ida,

Hvor er vi glade for at høre, at I fik en rigtig venlig behandling hos os. Det betyder meget, at alle vores kunder føler sig velkomne og godt tilpas.

Mange tak for din feedback, vi håber at se jer igen.

Venlig og professionel behandling

Venlig og professionel behandling

31. juli 2026

Hej Susanne,

Tak for din fine anmeldelse. 😊

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået en venlig og professionel behandling hos Nyfortuna. Det betyder rigtig meget for vores team.

Mange tak for din feedback, vi håber at se dig igen!

Go service 😃

31. juli 2026

Hej Jeanette,

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået en god service hos os. Det sætter vi stor pris på at høre.

Mange tak for din feedback, vi håber at se dig igen!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Super modtagelse, super ekspedition, super vejledning og ikke mindst super pris for mine gamle smykker☺️

7. august 2026

Besvarelse fra Nyfortuna

Hvor er det godt for at høre, at du har haft en gennemført god oplevelse hos os.
Fra modtagelse og vejledning til en rigtig god pris for dine gamle smykker.
Det betyder meget for os, at alt spiller. 👌

Mange tak fordi du delte din oplevelse. Vi håber at se dig igen.

Hej Heidi,

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået en super service og en hurtig udbetaling. Det er netop det, vi stræber efter hver eneste dag.

Mange tak for din feedback, vi håber at se dig igen.

Nyfortuna Aarhus

Man bliver guidet igennem processen og…

Man bliver guidet igennem processen og det gør en tryg.

Hej Jan,

Tak for din dejlige anmeldelse. 😊

Hvor er det bare skønt at høre, at du følte dig tryg og godt guidet igennem processen hos os. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Mange tak for din feedback, vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Nyfortuna Aarhus

Har altid haft en god oplevelse med…

Har altid haft en god oplevelse med nyfortuna, hurtig vurdering og udbetalinger, kan stærkt anbefales at bruge dem

Hej Marcus,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du konsekvent har haft gode oplevelser hos os, og at du er tilfreds med både vores hurtige vurderinger og udbetalinger.

Mange tak for din varme anbefaling, det sætter vi utrolig stor pris på. Vi står klar til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Nyfortuna Aarhus

Jeg har været ude ved jer to gange og…

Jeg har været ude ved jer to gange og begge gange var en god oplevelse.Begge medarbejdere var virkelige kompetente og meget dygtige .
Mvh. Vibeke Ankerstjerne

Hej Vibeke,

Tak for din skønne anmeldelse.

Det er vi utrolig glade for at høre. Det betyder rigtig meget for os at vide, at du har haft en konsekvent god oplevelse hos os, og at vores medarbejdere har vist stor dygtighed og kompetence begge gange.

Mange tak for din ros, vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. 😊