Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Super hurtig vurdering og tilbagemelding.
Føler også jeg har fået en fær pris, samt hurtig afregning
Super behandling. Dejlig betjening, i det hele taget en dejlig dag og oplevelse.

Besvarelse fra Nyfortuna
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna.
Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder.
Selve overdragelsen af ens værdier sker i trygge rammer og til en kompetent og professionel medarbejder (Jesper), der stille, rolig og grundig gennemgår de medbragte genstande.. Jeg vil med glæde komme igen og anbefale NyFortuna til venner.

Besvarelse fra Nyfortuna
Meget behagelig oplevelse. God service.
Kommer absolut igen, hvis det er.
Tak for denne gang.

Besvarelse fra Nyfortuna
Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigtigt. Vi bliver hurtigt enige om værdien for tingene og Jesper laver en overførsel på beløbet. Var hos dem tirsdag og allerede onsdag stod pengene på kontoen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse af firmaet.

Besvarelse fra Nyfortuna
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden.
Jeg blev bestemt ikke skuffet de kan bare teste alt, der er ingen snobberi fordi det ikke er en naturlig diamant.
Varm, venlig og meget professionel mand som hjalp mig.
Det viser sig man ikke skal røre ved ringen når man tester HPHT diamanter, det havde jeg aldrig fundet ud af hvis jeg ikke havde besøgt Nyfortuna.

Besvarelse fra Nyfortuna
Super fin service, i næste uge skal jeg købe min første Guldbarrer, ikke den hel store men første af flere til investeringer

Besvarelse fra Nyfortuna
Det var dejlige lokaler man trådte ind i.
Jesper gjorde meget ud af at forklare i forhold til værdien af mine smykker, og hvordan man finder ud hvad karat smykkerne har. Og hvad prisen er for guld og sølv.
Var fuldstændig tryg, og havde en rigtig god oplevelse.
Jesper oplevede jeg som meget kompetent.

Besvarelse fra Nyfortuna
Meget fin oplevelse hos Nyfortuna, vil bestemt anbefale andre at sælge deres guld og sølv til dem.

Besvarelse fra Nyfortuna
Helt igennem en god oplevelse, god betjening og så lidt håndøre med hjem! Så kun gode anbefalinger herfra

Besvarelse fra Nyfortuna
Ingen hul igennem til relevante personer. Har indleveret Diamanter til vurdering hvor vurderingen skal bruges til virksomheds regnskab. De overholder ikke den tidshorisont som de har sagt og når man ringer så ender du hos personer som ikke kan hjælpe. Det er som en lukket dør hvor man kun kan håbe på at de en dag vender tilbage!!!! ... I mellemtiden så kan mit årsregnskab ikke laves færdig til tiden.