NyCigaret.dk  Anmeldelser

1,1

Nu kan jeg ikke klare mere, i over en Måned har i lovet at i ville komme og installere dørspionen, men der sker aldrig noget, Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt me... Se mere

min nyCigaret blinker. Jeg skal så oplade batteriet. Men hvordan? Jeg har prøvet at sætte opladeren til computeren, men der sker ikke en dyt. Jeg har ikke fået medsendt en ledning til en stikkontakt.... Se mere

dårligt at jeg aldrig har fået mine vare. hjemmesiden er så dårligt opbygget at det er umuligt at finde ud af hvor man skal klage og hvilke af alle de fimaer, der åbenbart er det samme i sidste ende,... Se mere

1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Altid super service og kundepleje :-)

Ingen produkter er fejlfrie, heller ikke NyCigarets. Men til gengæld, er der aldrig problemer med at bytte, når der er noget galt.
Altid hurtig og venlig betjening og varene kommer hurtigt. Er de ikke på lager, bliver du kontaktet straks og spurgt om alternativer, så man ikke pludselig står uden produkter.

Jeg stoppede med at ryge for mere end 2 år siden og er super glad for min damp,som ikke lugter eller generer nogen.

Jeg har kun roser at dele ud og Camilla er altid SUPER:-)

25. februar 2012

Virker!

Rigtig overrasket over produktet virker så godt, har ikke tœnkt på at ryge en normal cig siden jeg er begyndt på e - cig

24. februar 2012

HAVDE DÅRLIGT AFGIVET MIN ORDRE FØR POSTEN RINGEDE PÅ DØREN

Nu skulle det være! Jeg tog en beslutning og bestilte min Nycigaret. Min kone er ikkeryger så hun får helt sikkert også glæde af min beslutning. Jeg modtog et brev fra posten dagen efter bestilling - han havde forsøgt at aflevere pakken. Jeg var ikke hjemme, så først dagen efter kom jeg på posthuset. Så jeg nåede ikke at reagere på den hurtige service. Glæder mig til at bedømme produktet.

21. februar 2012

Fantastisk god service

Har haft lidt problemer med nogle refiller - ringede til Camilla som beklagede og straks sendte nogle nye.
Endnu engang har jeg oplevet en fantastisk service - det er muligt at NyCigaret's e-cigaretter er dyrere end andre mærker, men de VIRKER, gør de mod forventning ikke det, ombyttes de med et SMIL med det samme.
Jeg vil gerne give Camilla (NYCigaret) mine varmeste anbefalinger.

20. februar 2012

storryger

service og levering helt i top.PERFEKT!
men batterierne smoke 51 er lidt trælse de skal sidde
lidt løse for at fungere ordentlig og når batteriet er
fuldt opladet og der er ny refil så er den god men det aftager lidt
hen af vejen.Det kan være jeg skal prøve green puf batterierne.
Men ellers tilfreds.

17. februar 2012

Perfekt service!

Tak for at have reddet to nybagte eksrygere fra at gå i panik. Med to gamle næste "udbrændte" e-cigaretter var nøden stor da vi skulle ud at rejse. Men Nycigaret kom os til undsætning og vi kunne glade afhente nye forsyninger i Birkerød - på en søndag! Så nu holder vi atter dampen oppe på vores ferie! Tak og håber at I også har haft en dejlig ferie :-)

12. februar 2012

hurtig levering

tja. Til min store forundring viste det sig at virke. Er/var hard core ryger. Har prøvet andre produkter uden held. Er nu, efter ca. fjorten dage, nede på 10. under en tredjedel af tidligere forbrug. Forventer at komme længere ned. Kræver måske en ekstra levering, da jeg konstant har en "cigaret " til opladning! Men alt i alt tilfreds bruger.

10. februar 2012

alletiders

jeg gav mine børn og kæreste e-cigaretten som en overraskelse,de er vildt glade for dem.jeg ryger jo ikke selv, men bestemte mig for at mit liv og hus skulle være røgfrit,bare skønt.nu er alle glade.

9. februar 2012

Et rigtig godt alternativ

Efter en omgang influenza, hvor jeg var røgfri i 8 dage besluttede jeg at nu var tiden inde til at stoppe med at ryge. Jeg bestilte derfor en e-cigaret for at have "en livline" når jeg igen skulle ud blandt rygere. Den har fungeret super godt for mig, og jeg har ikke en eneste gang haft lyst til at tage en almindelig cigaret. Jeg har endda "overlevet" en nat i byen kun med e-cigaretten.
Jeg har anbefalet e-cigaretten til mine kollegaer, og har nu fået overtalt 2 til at prøve den. or mig har den været guld værd.
Og det bedste af det hele er; når jeg bestiller hos NyCigaret.dk er servicen i top, og ekspiditionen er så hurtig, så der ikke er nogen undskyldning for at kvitte de rigtige cigaretter!

9. februar 2012

Det er et kanon produkt

Jeg er stoppet med at ryge den 1/2 og det er en uge nu og den e-cigaret er uden tvivl en stor hjælp til mit rygestop. Jeg vil altid anbefale en e-cigaret til alle der vil have hjælp til rygestop. Synes det er det bedste på markedet, der minder om en almindelig cigaret og har intet dåligt at tilføje om den og håber mange kan stoppe som jeg har gjort det. :)

8. februar 2012

Fin service - undtagen Post Danmark!

Jeg bestilte 20 refiler 02.02.2012 og modtog dem 07.02.2012!
Kan se på stempling på kuverten, at den er stemplet 02.02., men jeg har desværre dårlig erfaring med Post Danmark og prøvekuverter - de er mange gange flere dage om at komme frem. Sendte samme dag refiler retur og gjorde opmærksom på det i min ordre. Har også modtaget erstatning for 8 refiler, som var mindre gode, men mangler for 5 refiler, som skulle byttes til anden styrke. Det kan jo smutte i travlheden inden ferien, men alt i alt en rigtig god service fra NyCigaret. Kan anbefales:-)

8. februar 2012

100 procent tilfredshed.

Har handlet ´med dette firma, og fået en super hurtig levering af pakken.
Cigaretten opfylder alle de beskrevne oplysning og kan derfor varmt anbefales til andre, der ønsker at kvitte nicotinen.

7. februar 2012

Smager ikke af mentol

Jeg bestilte med mentol smag, men de smager ikke af mentol.

1. februar 2012
NyCigaret.dk -logo

Besvarelse fra NyCigaret.dk

Hej Åge
Vi har 2 forskellige mentol smagsvarianter Smoke51 og Greenpuffer, Greenpuffer er meget stærkere mentolsmag, så hvis du har fået Smoke 51, bytter vi gerne ikke åbnede refiller, til den stærke mentol.
v/h Mikael