Nu kan jeg ikke klare mere, i over en Måned har i lovet at i ville komme og installere dørspionen, men der sker aldrig noget, Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt me... Se mere

min nyCigaret blinker. Jeg skal så oplade batteriet. Men hvordan? Jeg har prøvet at sætte opladeren til computeren, men der sker ikke en dyt. Jeg har ikke fået medsendt en ledning til en stikkontakt.... Se mere

dårligt at jeg aldrig har fået mine vare. hjemmesiden er så dårligt opbygget at det er umuligt at finde ud af hvor man skal klage og hvilke af alle de fimaer, der åbenbart er det samme i sidste ende,... Se mere

1. E-cigaretbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.

1,1

Dårlig

Hurtig og venlig

Har handlet ved dig før, og det er altid engle og modtage forsendelsen. Der er lagt lidt ekstra i og altid en sødt kommentar fra dig. Jeg vil på det kraftigste anbefale at benytte NyCigaret.dk på grund af den gode service og hurtige levering😆

16. februar 2016

God og reel website

Hurtig ekspedition, varen afsendt dagen efter bestilling.
Varen var hvad jeg havde forventet.
Et sted jeg handler igen.
men lå dog hos postvæsnet i 6 dage før jeg modtog

13. januar 2016

Man bliver Glad for at handle med NyCigaret

Det er en fornøjelse at handle med NyCigaret, hurtig levering. Varen er 100% iorden og når man ringer får man en venlig og posetiv behandling.
Jeg kan af hele mit hjerte anbefale at man handler med NyCigaret
Jørgen Hjersted

11. juni 2014

Dejlig jordnær.

Jeg var kun positiv overrasket efter at have talt både med Camilla og Mikael i telefonen. Udover en fantastisk service oplevede jeg også ærlighed og en hel jordnær samtale. De var begge meget hjælpsomme med at finde det hel rigtige produkt til mig. Jeg kontaktede dem på en helligdag og alligevel ringede de kort tid efter tilbage til mig. Mikael tilbød ovenikøbet at prøve ryge et nyt produkt for mig. Han sendte mig en sms med hans vurdering hvor han var ærlig og forslog mig at købe noget andet som ovenikøbet var billigere. Det kalder jeg service især fordi jeg er tilfreds med produktet.
Tina ordre nr. 12150

29. april 2014

Tusind tak for hjælpen

Kære Camilla
Jeg vil gerne sige tak for din store hjælp, da jeg ville stoppe med at ryge .I 2 år brugte jeg jeres Fifty one, som var de bedste på marked, selv med de fejl der var.
første trin lykkes, selv om jeg har røget mellem 15-20 cigaretter om dagen i 45år.
Dette var ikke lykkes uden jeres E cigaretter, for jeg havde forsøgt med andre mærker, hvor det ikke lykkes.Tak for din altid gode service og din altid glade snak, udanset set om du bar på sorg, var du altid glad.
Håber du vil hjælpe flere til at stoppe.
Nu er jeg også klar til at slippe mine E cigaretter.
Tusind Tak
Mona Olafsson

21. marts 2014

næsten for hurtigt :)

bestilte ved 19 tiden og fik retur svar om afhentning tidligt næste morgen. desværre fik jeg 2 mint og ikke 4 mentol !!!!!!!!!!! men sikkert ikke sidste gang jeg bruger jer...

3. marts 2014

ForRYGENDE GOD SERVICE!!

Jeg kan anbefale Nycigaret.dk for absolut super god service, yderst venlige betjening via telefon (Camilla) og kvik forsendelse - hurtig, nemt, yderst forrygende

20456

22. februar 2014

Super service!!

Jeg fik den bestilling jeg glemte at bestille! Kontaktpersonen har overblik og er nærværende. Hun følger op på de aftaler hun indgår og tager således ansvar for at sende mig det jeg ønskede, selvom jeg var kommet til at bestille noget andet. Super service!! Cigaretten er god og ligger godt i hånden, næsten som en rigtig cigaret, bare bedre. Den her dør jeg nemlig ikke af :-)

10. februar 2014

GOD :-)

Produktet liv op til det som hj. side lovet .
Det tog bare 4 dage for at å min pakke og havde givet næsten 50 kr for at få den sendt :-( så ... men ellers er det ok ..

25. januar 2014

Effektiv og hurtig ekspedition

Det var som at få en "gave" fra en ven.
Godt nok var det en almindelig bestilling , men pga af den hurtige respons og levering inkl. en ekstra cigaret med personlig hilsen pga. fragtprisen oplevede jeg det som om det var en ven der gav mig noget;-)
Rar oplevelse og lidt sjælden i denne digitale verden.

20. januar 2014

Noget af det værste jeg har været ude for

Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt med Camilla der lovede at sende mig en ny dørspion.
Jeg modtog et der ikke dur sikkert det samme jeg havde returneret,
Camilla lovede at de skulle nok komme og sætte et nyt op.
Men der sker aldrig noget.
Så nu har jeg opgivet at få en dørtelefon

20. januar 2014
NyCigaret.dk -logo

Besvarelse fra NyCigaret.dk

ære Erik,
Jeg er ked af din oplevelse og din ene stjerne er helt fortjent.
Jeg kom til at love dig, at jeg ville komme hjem og hjælpe dig, og det kunne jeg så ikke alligevel grundet pludseligt dødsfald.
Her er en beskrivelse af forløbet,

Jeg har afsendt din order 2 stk dørspioner rettidig den 5 dec. Du kontaktede mig senere og fortalte at det var en fejl at du havde bestilt 2 stk og du også
havde problemer med at installerer dørspionen. Du valgte at returnere begge dørspioner. Herefter skiftede du mening og jeg sendte den ene dørspion retur til dig.

Vi har haft rigtig mange telefonsamtaler, hvor du fortalte at du var 80 år og ikke kunne sætte dørspionen i "klik" på din dør.
(vores dørspion passer som oplyst på Sikkerdør dk model #12 døre 35~57 mm & model #14 døre 40~60 mm.)

Jeg tilbød at komme forbi og hjælpe med problemet, da du bor i nærheden af hvor jeg kommer forbi på vej til arbejde. Jeg kom til at love dig noget jeg ikke kunne holde.
Jeg fortalte dig at det ikke var noget vi normalt gjorde, da det udelukkende er en webshop og jeg passer 3 shops, og det var julemåneden. Tænkte så at hvis det ikke hastede....
skulle jeg nok kunne klemme "et besøg" ind og komme forbi en aften og hjælpe dig, da jeg formoder at det blot her er at tale om en brugerfejl.
Du blev utålmodig over jeg ikke nåede forbi, og det blev juleaften, og du mailede og ringede rigtigt meget.
I den mellemligende tid, blev det jule helligdage og pludselig den 2 januar afgik min mor ved døden. Jeg sendte dig en mail 4 Januar og fortalte at grundet dødsfald i familien ville jeg ikke være disponibel et stykke tid.
Den 16 januar mente du at hvis jeg sendte dig dørspionen igen, kunne du godt selv installere den. Vi aftalte at hvis du heller ikke kunne få den installeret i din dør, så måtte jeg komme forbi.
Vi havde lukket fredag 17 til mandag 20 januar. I den weekend har du savnet at få din dørspion installeret, så meget, at du har givet mig 1 Stjerne.
Den er hermed taget til efterretning, "Jeg kom til at love for meget", men nu har jeg mere tid, og jeg vil da gerne love dig, endnu engang, at kikke forbi
forudsat at der ikke sker andre tragiske hændelser i mellemtiden
:-) Venlig hilsen Camilla
ps du skriver til sidst at "du opgiver at få en dørtelefon," håber ikke du tror det er en dørtelefon? for det er det jo ikke, den er ikke til at tale igennem.