Nu kan jeg ikke klare mere, i over en Måned har i lovet at i ville komme og installere dørspionen, men der sker aldrig noget, Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt me... Se mere
Ekspedionsgebyr på 25kr.oven i fragten. En kæmpe joke af et firma.
min nyCigaret blinker. Jeg skal så oplade batteriet. Men hvordan? Jeg har prøvet at sætte opladeren til computeren, men der sker ikke en dyt. Jeg har ikke fået medsendt en ledning til en stikkontakt.... Se mere
dårligt at jeg aldrig har fået mine vare. hjemmesiden er så dårligt opbygget at det er umuligt at finde ud af hvor man skal klage og hvilke af alle de fimaer, der åbenbart er det samme i sidste ende,... Se mere
Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.
Bistrupvej 135, 3460, Birkerød, Danmark
jeg kan kun sige at jeg har fået en super god service og takker mange gange Camilla for hendes måde at være og er glad for at jeg købte min E- smøg hos NyCigaret og atter tusin tak
Camilla fra nycigaret.dk har virkelig styr på god kundeservice.
Du kan få det nøjagtig som du vil have det. Til tiden.
har modtaget mine vare og det var hurtigt jeg handler der igen fin betjening .
henry
Venlig og kompetent telefonservice. Er svær at komme i kontakt med telefonisk. Ringer ikke tilbage.
Den har givet mig den ro der skal til når man holder op med at ryge og kan kun anbefalde den
Jeg kan ikke sætte en finger på det. Fik en ordrebekræftigelse pr. mail med det samme og 2 dage efter havde jeg mine vare.
bestilte et start kit + lidt e-væske og nogle ekstra ting, desværre gik batteriet i stykker i start sættet, så jeg skrev til dem og fik svar 5min efter at jeg ville få et nyt og endnu større batteri og ja dagen efter lå det i postkassen så kan kun sige super service og på gensyn til næste bestilling :o)
Alting var som lovet. Hurtigt levering, gode varer og god service.
Jeg er yderst tilfreds med Jeres service, har aldrig haft problemer ved bestilling eller ved modtagelse af varer.
Har der været reklamationer, er jeg altid blevet behandlet særdeles godt.
Alle kan finde ud af at sende en pakke afsted efter den er bestilt på nettet. Det er først når noget går galt, man finder ud af hvordan et firma er. Jeg har bestilt en pakke, hvor der er to e-cigaretter i - den ene virkede ikke.
Jeg sendte en mail og blev ringet op dagen efter, med hvad der var galt. Jeg forklarede det og intet problem, vi sender dig en ny.
That's the way aha aha we like it aha aha!
Hej og 100 !!! stjerner fra mig. SUPER SERVICE !!!!!!!!KAN ANBEFALES TIL ALLE DER SKAL KØBE EL-CIGARET !!!
MANGE TAAAAAAAAAAK !!! for Påskegave.
Ordren modtog jeg allerede dagen efter, havde førsr regnet med et par dage efter p. g. a. påske
Min ordre kom i restordre. Men blev desværre yderlig forsinket. Alligevel føler jeg mig fremragende behandlet. Tak for de tilsendte e-cigaretter til ventetiden. Som er blevet flittigt brugt.
Jeg har nu modtaget min bestilling. Og glæder mig til at komme lidt forsinket igang.
Og Camilla, tak for den personlige hilsen på følgesedlen. Den slags luner. Jeg starter med Canadieren og håber den falder i min smag.
M.v.h.
Kurt
Jeg er ikke blevet tilfredes endnu jeg har bestilt en vare den 15-3 2013 og fik en
orderebekræftelse den samme dag men i skrev ikke noget om at den vare jeg havde
bestilt var i rest ordre og jeg har ikke set nogen vare endnu og nu skriver den
22-3 2013 og jeg håber at jeg snart ser den vare som jeg har bestilt.

Besvarelse fra NyCigaret.dk
Meget fin service. Bestilte onsdag og fik leveret torsdag. Alt var som det skulle være. Gode instruktioner, og produktet er bedre end forventet.
En rigtig god vejledning over telefonen inden køb.
Ved køb - hurtig ekspedition.
Cigaretterne er rigtig gode, mit forbrug af "rigtige cigaretter" er fra første dag
helt nede på 2, jeg håber hurtigt at ende på 0 - fantastisk.
Det er dejligt at man kan ringe og spørge og få vejledning nu og her.