Nu kan jeg ikke klare mere, i over en Måned har i lovet at i ville komme og installere dørspionen, men der sker aldrig noget, Jeg sendte den Dørspion retur der ikke duede, fik endelig kontakt me... Se mere
Ekspedionsgebyr på 25kr.oven i fragten. En kæmpe joke af et firma.
min nyCigaret blinker. Jeg skal så oplade batteriet. Men hvordan? Jeg har prøvet at sætte opladeren til computeren, men der sker ikke en dyt. Jeg har ikke fået medsendt en ledning til en stikkontakt.... Se mere
dårligt at jeg aldrig har fået mine vare. hjemmesiden er så dårligt opbygget at det er umuligt at finde ud af hvor man skal klage og hvilke af alle de fimaer, der åbenbart er det samme i sidste ende,... Se mere
Endelig kan du ryge hvor og når du vil. Elektronisk cigaretter uden tobak men med nikotin damp, uden de mange skadelige stoffer. Det er nemt at finde e-cigaretter billigere end her, men du får svært ved at finde en model der giver mere damp og rygeglæde end e-cigaretterbe fra Ny Cigaret, ikke billigst; men bedst i test. Ønsker du at handle med et firma der yder god & personlig kunde betjening? Camilla af Rosenborg tager altid telefonen & svarer mails i løbet af få timer, her ombytter vi uden bøvl? Så hvis du vil have en kvalitets E-Cigaret samt et højt service niveau er kommet til rette sted Vi sender normalt dine varer med Post Danmarks track & trace samme dag, vi modtager din ordre.
Bistrupvej 135, 3460, Birkerød, Danmark
positivt ,sted at handle, små" problemer" bliver ,da bare løst. meget gnidningsfrit, og med mindst bøvl for dig,er meget ,positivt overrasket, venlige , svare tilbage med spørsmål både på mail og tlf. super sted at handle ,-) tak for den gode service i levere mvh jeanett ordrenummer 12920
Hør nu her!
Jeg bestilte en vare pr. mail, dagen efter kom den med posten. - det kan man da kalde service.
Fin service, superhurtig levering. Det ka bare ikke gøres bedre. Og kvaliteten er osse i topklasse.
Super
Jeg tror kun der gik en dag, mht. levering. De havde skrevet portofrit i min bestilling, men kom dog alligevel til at betale porto, hvilket jeg ikke havde registreret. Da pakken kom, var der 2 ekstra "smag med" som kompensation. Super service!!
Jeg plejer at ryge ca. 15 alm cigaretter om dagen, men siden jeg modtog e-cigaretten har jeg ikke rørt en alm. cigaret.
Så i 5 dage har jeg ikke røget andet end damp. ikke nok med det så syntes jeg at min vejrtrækning er blevet bedre og jeg har mere energi.
Så jeg kan varmt anbefale e-cig. og har også fået nogle familiemedlemmer overtalt til at prøve.
Mega god service og lynhurtig levering,
Tak for god service til Camilla
En virklig fin service, kommer dagen efter jeg har bestilt, så letter kan det ikke blive.
Selv på skitur i frostvejr virkede den rigtig godt.
Bestilte tirsdag ca 14.30 leveret onsdag middag. Meget overrasket over kvaliteten på e-cig og refiller. Ryger kun meget lidt alm cigaretter og der er ikke engang gået en uge endnu. Tror dette produkt kan hjælpe mig med endelig at blive x-ryger:-)
Allerede dagen efter jeg havde bestilt ringede Camilla og fulgte op på ordren da de ikke havde efterspurgte vare på lager og med med opfølgende spørgsmål.. vi aftalte der smag m.v. og hvilke dato de kunne levere. Og som aftalt blev der leveret til tiden og det aftalte.. god service.
Her handler jeg gerne igen. her er gode priser, god kundeservice og hurtig levering.
hej
Jeg er blivet rigtig godt og hurtig betjent af Nycigaret.Jeg vil fremover anbefale dem til venner og bekendte,hvor jeg har købt min E cigaret.
Marianne
jeg må sige bedre service får man ikke, i tager telefonen altid hvis det går galt mens man bestiller godt sted at handel! Mit er ordre nr. Er 12245
Sød og imødekommende virksomhed, står altid klar til at hjælpe kunderne! Verdensklasse kundeservice ! Vil helt sikkert komme igen!
Bestilte 5 sorte engangs e-cigaretter og et metal etui til dem.
Fik 2 sorte, en rød og 2 sølv
og Etuiet passer ikke i størelsen til cigaretterne.
Det var dog en meget hurtig betjening, var overasket over hvor hurtigt de ankom.

Besvarelse fra NyCigaret.dk
Super produkt, rigtig sød service.
Både min mand og jeg havde røget i over 20 år, og valgte at vi gerne ville holde, hvor vi efterfølgende valgte damp cigaret og vi har ikke en eneste dag haft lyst til en alm smøg ( vil sige vi prøvede efter 4 dag og hold op det smagte grimt)... Vi har valgt at trappe stille og rolig ned med filterne...
Helt klart den bedste måde efter vores mening at holde med at ryge på vi har ikke haft nogle "ture" som godt kan få.
En meget tilfreds kunde
11924
Jeg kan kun anbefale at handle hos ny cigaret. Altid god service. Camilla altid frisk i telefonen. Hurtig levering.
Kun gode oplevelser med dette firma. Altid hurtig levering og rigtig fin service når de kontaktes.
Selve produktet virker fint og erstatter fuldt ud min tidligere hang til cigaretter.
Den bedste ting jeg har gjort i mange år.
Har nu ikke røget rigtige smøger i fjorten dage.
Har overhovedet ikke lyst. Savner dem heller ikke.
Disse cigaretter er faktisk bedre end rygeplaster.
Det havde jeg ikke troet.
Ole Østergaard.
Jeg har endnu ikke vænnet mig til cigaretten- men serviceniveauet var i top