Nybolig Anmeldelser

2.761

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 551 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser medarbejderne for deres professionalisme, imødekommenhed og dybdegående viden om lokalområdet, hvilket skaber stor tryghed gennem hele forløbet. Mange fremhæver den fremragende service, effektive håndtering af boligsalg og den gode vejledning, som sikrer en positiv oplevelse. Folk værdsætter den personlige tilgang og følelsen af, at der altid er fokus på kundens ønsker og behov. Dog oplevede nogle kunder, at aftaler ikke altid blev overholdt, og at kommunikationen til tider fremstod uprofessionel. Andre følte, at der var manglende engagement i salgsprocessen, med få fremvisninger og utilstrækkelig rådgivning, hvilket skabte en følelse af at blive overset.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og føler sig i gode hænder, idet mange roser medarbejdernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den professionelle og effektive... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kundeservice, hvor nogle følte sig trygge, godt hjulpet og... Se mere

Customer communications

Kunder havde tvetydig oplevelser med kontakt, hvor nogle rapporterede vanskeligheder med at komme i kontakt... Se mere

Location

Anmeldere nævner positiv feedback om location, hvor mange fremhæver mæglernes solide kendskab til... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Igen en fantastisk fremvisning af Nybolig, vi føler os virkelig tryk ved at have dem i ryggen. Har ikke været på boligmarkedet i 45 år, så vores erfaring er lige med nul, så det er rar at man kan f... Se mere

Kæmpe anbefaling til at kontakte Nybolig Næstved. Vi har haft et utroligt godt forløb med Martin fra Nybolig Næstved 🌟 Vi forelskede os i et nyt hus som endnu ikke var kommet til salg og Mart... Se mere

Anmeldelse af fremvisning/vurdering af hus Vi havde en rigtig god oplevelse med Magnus fra Nybolig Solrød Strand i forbindelse med fremvisning og vurdering af vores hus. Magnus fremstod meget imø... Se mere

Fie er den sødeste, mest smilende meget talende og virkelig empatiske ejendomsmægler. Stor viden om sit fag og mange gode ideer.. hun prøver virkelig at sætte sig ind i hvad der betyder noget for kund... Se mere

1. Ejendomsmægler
  2. Boligmægler

Nybolig er Danmarks næststørste ejendomsmæglerkæde med cirka 220 mæglerforretninger fordelt over hele landet.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(2.761)

Holder aftalen

Holder aftalen, meget professionel i deres arbejde

4. maj 2026

Hej

Tak for de flotte ord. Vi sætter stor pris på, at du oplevede os som professionelle og pålidelige gennem hele forløbet.

Fremragende rådgivning

Meget god og professionel rådgivning igennem hele salget. Lige fra første møde til alle opfølgninger på alle de dokumenter mm. som skulle indsamles. Altid venligt, forstående og imødekommende personale hele vejen rundt fra fysiske møder, fremvisninger og ikke mindst på kontoret. Mine varmeste anbefalinger til Nybolig Kalundborg

6. maj 2026

Hej Søren

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig godt rådgivet og mødt af et professionelt og imødekommende team gennem hele salgsforløbet. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

God dialog

God dialog - ingen oversalg
velforberedt, behagelig fremvisning og hele tiden kort responstid på spørgsmål.
Vi købte på 1. fremvisning

15. april 2026

Hej Per

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at I oplevede en god dialog, en velforberedt fremvisning og hurtig respons gennem forløbet. Tillykke med boligkøbet.

Astrid, Nybolig

Vi blev rigtig fint introduceret til huset .

Tine ejendomsmægler var både seriøs og tillidsvækkende. Er godt orienteret om området. Gav sig tid til at fremvise.

3. maj 2026

Hej Vibeke

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at I oplevede fremvisningen som seriøs, tryg og grundig, samt at der blev taget god tid gennem hele besøget.

Nybolig Odense S Dalum

Efter at have haft vores hus til salg i 9 måneder, uden at kunne løse opgaven, har vi nu mistet tilliden til Bahadir,
Han vender ikke tilbage som aftalt, udskyder møder, og nu hvor vi har skiftet til en anden mægler fremsender han en regning, selvom vi ved kontraktindgåelse udtrykkeligt spurgte indtil om begrebet "solgt eller gratis" var uden udgift for os, hvis han ikke løste opgaven, som han mente han kunne imødekomme hurtigt

29. april 2026

Hej Per

Vi er kede af at høre, at du har haft en så utilfredsstillende oplevelse, og at samarbejdet ikke har levet op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager, hvis du har oplevet manglende opfølgning og uklarhed omkring forløbet og de aftaler, der blev indgået ved salgets start. Vi har forståelse for, at det kan skabe frustration og usikkerhed.

Hvis du ønsker at uddybe din oplevelse yderligere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Cecilie

2 fantastiske fremvisninger af Nybolig

Jeg har nu 2 gange været på fremvisning på samme adresse på Sørby Parkvej, og med 2 forskellige mæglere fra Nybolig - begge gange var det en fantastisk oplevelse, hvilket var medvirkende til at vi fik en ufattelig positiv oplevelse af huset, haven og omgivelserne. En klar anbefaling af Nybolig.

3. maj 2026

Hej Kim

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er en stor fornøjelse at høre, at I har haft to gode fremvisninger og fået en så positiv oplevelse af både boligen og omgivelserne. Tak for anbefalingen.

God og ærlig mægler

God og ærlig mægler. Imødekommende og indstillet på særlige løsninger. Meget positivt indtryk.

2. maj 2026

Hej Stine

Tak for de pæne ord. Det er positivt at høre, at du oplevede en ærlig og imødekommende rådgivning med fokus på gode løsninger.

Astrid, Nybolig

Er meget skuffet og Nybolig 9400…

Er meget skuffet og Nybolig 9400 Nørresundby. Efter endt handel havde vi spørgsmål om ødelagt bordplade, og trods flere henvendelser ingen svar. Uanset hvad svaret er bryder jeg mig ikke om man helt undlader at svare.
Solgte selv med Mæglerhuset og det var en helt anderledes oplevelse med en flaske vin og flag i fin gaveæske til både køber og sælger 🙂 og altid til rådighed med opfølgende spørgsmål

24. marts 2026

Hej Tina

Vi er kede af at høre, at du har haft en skuffende oplevelse efter handlen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi beklager især, hvis du har oplevet manglende respons på dine henvendelser. Vi har forståelse for, at det kan være frustrerende ikke at modtage en tilbagemelding, når man har spørgsmål efter en handel.

Hilsen,
Cecilie Nybolig

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Nybolig i forbindelse med salget af vores hus på Fuglsang Alle 67. Fra første møde blev vi mødt med professionalisme, ærlighed og en klar plan for salgsprocessen.

Mægleren var engageret og nem at få fat på under hele forløbet, og vi følte os trygge og godt informeret hele vejen.

Vi satte især pris på den løbende opfølgning og den godekommunikation — der var aldrig tvivl om, hvor i processen vi befandt os.

Vi kan varmt anbefale Mette Ehehorn til andre, der ønsker et trygt og professionelt boligsalg.

24. april 2026

Hej Lejla,

Tak for de pæne ord. Vi er glade for du har haft en god oplevelse. Det er vigtigt.

Riggtig god dag :-D

Cecilie, Nybolig

Trygt og effektivt salg gennem Nybolig Fredericia

Det har været en meget tryg oplevelse at sælge gennem Nybolig i Fredericia. De har et indgående kendskab til lokalområdet og har hurtigt og effektivt matchet mit hus med de helt rette købere.
Alle de gode folk i Nybolig Fredericia har været en kæmpe hjælp i vejen mod at gøre drøm til virkelighed, og jeg kan varmt anbefale dem.

10. april 2026

Hej Lene,

Vi I Nybolig Fredericia er meget glade for de pæne ord. Tak for det.

Troværdig

Troværdig, ærlig og faglig dygtig

22. april 2026

Hej Kim,

Netop disse 3 kvaliteter bestræber vi os på at opnå hverdag, så tak for at lægge mærke til dem.

Rigtig god dag.

Super behandling og meget imødekommende…

Super behandling og meget imødekommende sælger

28. april 2026

Hej Susanne,

Hvor er det godt du har fået en super behandling. Det er netop vigtigt for os at vores kuder er tilfredse med den service vi udøver.

Rigtig god dag

En stjerne med tryghed

En stjerne med tryghed.
Lars -Rune Skov er fantastisk til sit arbejde og udfører det til punkt og prikke.
Man kan altid ringe til ham, hvis der er det mindste og giver tryghed.

Man skal lede for finde mennesker som Lars-Rune, som brænder for sit fag og gør det med Passion.

27. april 2026

Hej Vicneas,

Tusinde tak for anmeldelsen den er vi meget glade for.

Dygtige og engageret.

Jeg havde et godt og trygt møde Med Casper Emil fra Nybolig Ringe.
En dygtig ung mand med et solidt kendskab til vores lokalområde.

24. april 2026

Hej Rene,

Tak for de pæne ord. Dem sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag!

Hilsen,

Cecilie, Nybolig

Præcis punktlig og præsentabel

Præcis punktlig og præsentabel
Dygtige folk som forstår deres hverv. Følte de lyttede og forstod hvad vi ønskede !

25. april 2026

Hej Frederik,

Vi er glade for du har haft en 5-stjernet oplevelse hos os.

Rigtig god dag

God mægler

God mægler, god fremvisning, god service.

17. april 2026

Hej Henrik,

Vi er glade for du fik en god service, det er jo det vigtigste for os.