Det virker hverken på min PC, mac eller iPad i Chrome, Firefox eller Edge og App'en er ligeså elendig!!! Kan på ingen måde anbefale at købe dette produkt. Gad vide hvad det er udviklet til at vi... Se mere

Da jeg i efteråret ville se en af kvalifikationskampene til EM, købte jeg et månedsabonnement til nutv. Det skulle dog vise sig at blive en smule dyrere end først antaget, da det til dags dato ikke e... Se mere

Rent tekniske fungerer det okay, har dog ikke prøvet HD afspilleren endnu. Programoversigten er lidt uoverskueligt og det er svært at tyde hvilke afsnit der er blevet sendt hvornår og hvilke afsnit... Se mere

1,5

Dårlig

Udvalg STÆRKT reduceret

Hvad er der sket de sidste par dage? SUPER meget indhold er væk.

Prisen og udvalget og kvaliteten af deres side hænger SLET ikke sammen.

Og så det man ikke bare kan opsige online som hos alle andre udbydere. Er det fordi de ved deres produkt er så dårligt, de på den måde vil holde på dem?

De koster mellem 20 og 40 kr mere end konkurrenterne, men de tilbyder stort set ingen udvalg, hvor de andre smider serier, livestream og film oveni. NuTV har heller ingen app, og deres side kan ikke selv fortsætte afsnit man ser.

Hvad er det de mener der retfærdigører prisen? Set udfra udvalg og det nu pludselige STÆRKT REDUCEREDE UDVALG, kunne man snakke om måske 29 - 39 kr pr. md. De tilbyder jo reelt intet efterhånden :-O

12. december 2014

Det er vel okay..

Indholdet er ret sparsomt.. Vi taler om Kanel 4 & 5, 6'eren, TLC, Eurosport, Discovery, ID og Animal Planet, som ejes af udbyderen af nutv.dk
Men der er SÅ sølle et udvalg af programmer. Jeg elsker Discovery, ID og Animal Planet, men der er stort set intet fra disse kanaler på nutv.dk
Det er super ærgerligt. Man burde tilføje live-tv.
De gamle programmer er ikke nok til at man gider at betale 99,- for det om måneden. Så mit er opsagt.
Nu er jeg så spændt på, om jeg får lov at få det opsagt, ud fra hvad jeg kan læse mht. opsigelse af abonnementet her på siden... Men har da fået kvittering på opsigelse, så satser på det går igennem.

MEN jeg skulle også lige bøvle 2-3 mdr. med at få det opsagt alligevel :(
Mange mails frem og tilbage. Og deres mailsystem er simpelthen så dårligt og for ringe. Det er jo umuligt at finde en kontaktside, og når man så endelig finder det, så er der en sygt lang svartid, og så får man bare en bunke autogenerede mails, som overhovedet ikke svarer på det man spørger om!

23. november 2014

Abonnement kan ikke opsiges

Kanalen virker fint, men der opstår problemer når man gerne vil ophæve sit abonnement.
Jeg har prøvet at opsige mit abonnement over deres kontaktformular på deres hjemmeside, men man får ingen respons. Til gengæld bliver de ved med at trække penge fra mit kort.
Man kan ikke kontakte dem telefonisk og der er umiddelbart ikke nogen email-adresse.
Man er derfor nødt til at spærre sit Dankort for at stoppe betalingerne!

17. november 2014

God tjenste, men vi mangler app til Smart TV

Man kan mene meget om selve indholdet. Men jeg skal ikke gøre mig bedre, selvom jeg gerne ville holde kultur-fanen højt, end at jeg også holder af reality og lettere underholdning.

Til den type af indhold, der findes hos Nutv.dk, må man overgive sig. De er førende på det område.

Tjenesten havde en del problemer for noget tid siden. Og der har været rod med gammelt indhold, der ikke helt fungerede mv. Det lader til, at der er helt styr på alt det nu.

Jeg har samlet et rigtig godt indtryk af tjenesten, og jeg har også fået et godt indtryk af deres kundeservice. De reagerer professionelt på henvendelser og følger engageret op.

De havde fået 5 stjerner af mig, hvis der havde været en app til Smart-tv, så man var fri for at have Apple-TV mellem computeren og fjernsynet. Det er ikke godt i det lange løb, når der skal flere enheder koblet sammen på hjemmenetværket.

13. november 2014

ALDRIG VÆRET UDE FOR NOGET LIGENDE

Jeg har siden d. 5/11-2014 forsøgt at afmelde mit måneds abb,som trækkes fra betalingskort. Det må tangere til bondefangeri at man ikke kan skabe kontakt og få kvittering på opsigelsen. Havde det været muligt at fratage dem mere kredit var det noget som jeg inderligt gerne ville have gjort, de burde have - 6 stjerner. Håber at dette kan skabe en respons, så min og sikkert også andres mails bliver taget alvorligt.

OPFØLGNING.
Det ser ud til at jeg ikke er med i NUTV mere, jeg har i hvert fald ikke modtaget noget træk på mit kort i denne måned. Jeg har dog ikke modtaget en eneste besked om min opsigelse, til trods for at jeg har skrevet til dem 4- 5 gange med opsigelses knappen. Det bør som det mindste være en pligt at skrive tilbage omkring modtagelsen af opsigelsen.
Jeg vil stadigvæk fraråde at tegne abonnement hvis da ikke man vil skifte betalingskort, for at være på den sikre side.

Hilsen Fie Hansen

12. november 2014

Reality-check nødvendigt

Det her er en tjeneste rettet mod teenagers der vil se reality-tv i stride strømme. Deres fodbold-streaming er af usigelig dårlig kvalitet, deres interface uigennemskueligt og rodet og mængden af indhold er langtfra god nok. Fx hævder de at streame fra den spanske liga, og jo.... en kamp hver sjette uge er da også en slags streaming, men du skal på ingen måde forvente at de streamer alt hvad de viser på deres kanaler!

18. oktober 2014

Opsigelse var nem, hurtig og uden besvær

Jeg har ikke brugt min nutv i et stykke tid, de var ingen knap hvor man kunne opsige det på hjemmesiden andet end en mail formular..

dog skal det siges at jeg inden for 8 timer fra min første mail fik 3 mail besvarelser.

mit abonnement er nu opsagt, smertefrit og uden problemer..

5 stjerner..

28. maj 2014

Fint, men dårlig opsigelse..

Jeg bruger NUTV til at se bigbrother, men da det er slut ville jeg gerne afmeldes.
Før hen kunne man trykke på en knap, "opsig abonnement" også var man opsagt, hurtigt og nemt.
Nu har de så lavet det om, så man først skal skrive til dem før man kan blive opsagt, hvilket jeg synes er utrolig dårligt.
Jeg måtte skrive til dem 3 gange før jeg blev opsagt, og det kan altså ikke være rigtigt.
Jeg blev dog opsagt til sidst, men i burde nok lave det om igen. Folk skal have lov til at opsige sig når de vil, og ikke først spørge om lov.

Udover det, har jeg været rigtig glad for NUTV, og skal da også have det igen, hvis der kommer en sæson mere af bigbrother.

24. maj 2014

Dårlig service - kan ikke opsige sit abonnement

Ligesom nedenstående bruger, har jeg også haft problemer med opsigelse.
Man kan ikke selv opsige sit abonnement, men skal rette henvendelse til kundeservice først, og "spørge om lov" hos dem - Det har jeg gjort to gange nu, og efter 14 (!) dage fik jeg en mail hvor de prøver at få mig til at forlænge mit abonnement ydeligere! De har endnu ikke opsagt mig. Det simpelthen så dårlig service, jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Så kære nutv, hvis I læser dette, så vær venlig at opsig mit abonnement - nu hvor i alt 4 henvendelser til jer ikke har været nok.

22. maj 2014

Elendig og manglende service - ingen mulighed for at opsige på hjemmesiden.

Jeg er så træt af Nutv.dk - man kan ikke opsige via "mine køb" som i så flot skriver at man kan, man kan ikke skrive til jer via "kontakt os" og man kan ikke svare på jeres emails. Der er ingen email-adresse at skrive til - det er grænsende til bondefangeri, at i gør det så besværligt/umuligt at opsige sit abonnement. Men nu opsiger jeg det så herigennem da det er umuligt på anden måde:

Hermed opsiges mit abonnement. Venligst bekræft pr email. Jeres website virker ikke og man kan ikke gå ind under "mine køb" og afmelde. Hold kæft hvor er det ringe.

Steen Biilmann
Bruger: steen27@yahoo.dk
Ordrenummer: 182315524
Transaktionsnummer: 861733209

16. april 2014

Noget af BEDSTE kundeservice jeg har oplevet..!!

Først en stor tak til Rasmus fra nutv.dk's kundeservice, for rigtig god hjælp..!!

Mig og min kæreste vi købte nutv.dk for at kunne se BB, da jeg skulle gå sygemeldt min. en måneds tid. (derfor jeg har brugt så meget tid på at finde problemet som jeg har) Men lige fra dag 1 drillede det, BB hakkede helt vildt.
Når den kører i den laveste opløsning, kører det som det skal, ligeså snart kvaliteten bliver bedre, så hakker det helt vildt. Det er kun når jeg afspiller BB dette sker.
I starten, da jeg lige havde købt nutv.dk hakkede alle programmer der kørte højere opløsning også, men har nu testet mange af de andre programmer på nutv.dk og der er ingen problemer nu.. Jeg har brugt rigtig langt tid på at løse og finde årsagen til dette, men intet hjalp på BB. Jeg havde som sagt en del problemer med afspilning af andre programmer også når de afspillede i højere kvalitet og at der var vandrette streger i afspilningen. (som skrevet ovenfor, er der ingen problemer med andet end BB nu)

Til dem der allerede nu tænker: din internetforbindelse er for dårlig eller din computer er for gammel og sløv. Nej ingen af disse er årsagen, jeg har en selvbygget pc til 35000 (den kører ALT i max opløsning og max grafik, flydene) og en billig Acer bærbar til 3600 og det er præcis det samme på begge 2.
Har en Waoo fiber forbindelse der kører 58/58 m/bit, Begge computere er koblet på nettet med Lan-kabler. Jeg kører med Windows 7 Ultimate (X64)

Skrev så til kundesupport og under 24 timer senere havde jeg svar. Kom så i kontakt med Rasmus og han har været hurtig til at svare hver gang og har har gjordt alt hvad han kunne for at hjælpe med mit problem med BB. Men lige meget hvad jeg har prøvet af løsninger og forskellige indstillinge hakker BB stadig. (Det SKAL siges det er et problem jeg ikke har kunne finde en løsning på, hverken på nettet eller i samarbejde med kundeservice, da jeg har den internet forbindelse jeg har og den computer jeg har. Det mærkelige er os at det er et problem, både den ''gode'' og ''dårlige'' pc jeg har)

Såvidt jeg har erfaret er mit problem med BB afspilningen, et enkelt stående tilfælde, da jeg jo har mere end rigeligt pc og internet kraft/hastighed til at trække det og køre det flydene. Det mærkelige er os at efter jeg har brugt utallige timer på at finde en løsning og ændre og rette indstillinger på dette, hakker BB stadig ligeså meget som fra starten, men alle de andre udsendelser jeg har set i høj oplysning nu, de kører bare flydene og de hakkede da jeg først begyndte at bruge nutv.dk. Så det gir ingen mening hvorfor BB stadig hakker. Men når jeg ser live streaming af BB på nutv.dk kører det flydene, men som sagt, afspiller jeg et afsnit af BB, så hakker det.

De ting jeg gjorde for at få afspilningen til at køre flydene var:

1: Windows 7 tema skal være sat til Windows 7 Aero tema, er den ikke det giver den de vandrette streger i afspilningen og det er ikke kun på nutv.dk men os alle andre sider jeg streamer fra.

2: Silverlight: hardware acceleration skal i MIT tilfælde være deaktiveret og programlagering skal os være deaktiveret på nutv.dk, på de andre sider jeg bruger er det lige modsat.

3: Alle minimuns krav for brug/afspilning på nutv.dk har mine maskiner og internet forbindelse opfyldt og alle drivere er fuldt opdateret.

Men som i nok kan forstå så har ingen af os nogen ide om hvorfor BB stadig hakker..
(IGEN skal det lige nævnes, at hverken mig eller Rasmus eller teknisk afd. har kunne finde et ligende eks. på dette problem, når alle minimuns krav for brug af nutv.dk er opfyldt)

Så her til sidst skal det siges at kun 1 gang i mit liv har jeg fået så GOD service fra et kundeservice center som jeg har fået af Rasmus. Han har gjordt dette til en rigtig god oplevelse med nutv.dk selvom jeg stadig ikke kan se BB uden det hakker. Han har virkelig gjordt op for de problemer jeg har haft.

Så en rigtig god oplevelse herfra med nutv.dk (selvom det måske ikke har lydt sådan helt fra starten) men det har det været..!!

Til sidst 1000 tak igen til Rasmus fra kundeservice. !

21. marts 2014

ELENDIG KVALITET

Konstant udfald og elendig kvalitet og de gør intet for at rette det, 100 kr for det crap er simpelt hen for ringe :o(((((
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FIRMA :o(((((

20. februar 2014

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet. Der er både pixelering, samt billede blinker. Udover det opstår buffering ofte. Udover det lover ting de ting som de ikke kan holde såsom live streaming uden filter hvilket ikke er sandt desværre.

24. januar 2014

Ringe dårlig stramning 0 kundeservice

Umuligt at få kontakt til kundeservice. Streaming ringe. Ligeledes opdateres der ikke godt nok til iPad og andre tablet. De er ligeglade med deres kunder.

19. januar 2014
nutv-logo

Besvarelse fra nutv

Hej Lennart,

Vi forsøger hele tiden at hjælpe vores brugere, der oplever problemer med vores produkt bedst muligt. Det er selvfølgelig væsentligt at der kommer en henvendelse igennem til os for at vi kan være behjælpelige. Det har tydeligvis været en udfordringen i dit tilfælde, hvilket vi gerne vil beklage.

Du er derfor også mere end velkommen til at sende os en mail på support@nutv.dk, hvor i du meget gerne må fortælle os om din oplevelse og på hvilken måde du har forsøgt at kontakte os, så vi i fremtiden forhåbentlig kan undgå en situation hvor en bruger oplever ikke at kunne komme i kontakt med os.

Rasmus, nutv.dk support