Oplyser folks hæftelser, fulde navn samt alder på deres side uden tilladelse. Er helt umuligt at komme i kontakt med og svarer ikke på deres mails.
Umuligt at komme i kontakt med Nummerplade.net. De svarer ikke på mail og deres telefonnummer virker ikke. Sag. vedr. Fjernelse af billeder på deres site. Anden ting er: Hvis man kigger på dere... Se mere
Opdagede i går, at der på nummerplade.net står at min bil er pantbehæftet. Skrev mail til foretagendet, med kopi af bilbogsattest, hvoraf fremgår at bilen er fri og ubehæftet. Restgælden er indfrie... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har for godt en uge siden kontaktet…
Har for godt en uge siden kontaktet nummerplade.net for at høre hvorfor en nummerplade på en knallert giver et resultat som om det er en påhængsvogn. Registreringsattest via skat står helt korrekt, så det må være deres data som ikke er korrekte, hvilket jo ikke er i orden med en service som denne, så bliver det i hvert fald ikke troværdigt. Har ikke hørt fra dem eller set at data bliver rettet op.
Sikke en L....
Sikke en L..... side, intet sker med indtastet data
Forkerte data, nummerplade.net er ligeglade
Synshallen har noteret et forkert antal kilometer i forbindelse med syn af min bil. Jeg gør efterfølgende opmærksom på fejlen. Synshallen erkender fejlen og får det rettet på Færdselsstyrelsens hjemmeside. Men på nummerplade.net bliver det forkerte antal kilometer stående og med en bemærkning om mistænkeligt kilometertal. Jeg har forgæves forsøgt at få nummerplade.net til at rette det på deres hjemmeside. Jeg har endda gjort nummerplade.net opmærksom på, at bilen er til salg, og at mulige købere spørger til det med mistænkeligt kilometertal, så fejlen på deres side forringer værdien af min bil. Foreløbig har nummerplade.net ikke svaret.
Nummerplade Net. er vildledende, useriøst og uprofessionel Synshallens fejlaflæsning af kilometertal ved et registrering syn på Harley Davidson FLHTK 2014
Der i er forbindelse med et registreringssyn af Harley Davidson motorcykel reg.nr. CR 62991 den 20.02.2023, hvor synshallen PEMA Syn i Frederiksund har haft fejlaflæst motorcyklens antal kørte kilometer til at være på 71000 km i stedet for det rigtige antal kilometer som er på 33.000 km. Herudover har synshallen haft fejlaflæst motorcyklens triptæller som stod på 7100 km og ikke på 71000 km. Så det kan næsten ikke blive mere galt vedr. fejlaflæsning. Synshallen PEMA Syn har via e -mail til Færdsel styrelsen haft bekræftet, at det først aflæste kilometertal på 71000 km er blevet aflæst forkert og at det rigtige kilometertal er 33.000 km. Dette har jeg skriftligt oplyst om til Nummerplade Net da det i Nummerplade. Net er oplyst at motorcyklen ved den sidste aflæsning af kilometertallet har kørt 71000 km og at kilometallet er "Mistænksomt" HVILKET ER HELT FORKERT. Jeg har skriftligt gjort Nummerplade. Net opmærksom på ovennævnte, men ingen tilbagemelding og Intet er sket. Det er så useriøst og uprofessionelt og meget vildledende når Nummerplade. Net som kender sandheden ikke får tilrettet sine oplysninger/dokumentationen ligesom Tjek.bil har gjort det. SÅ PAS PÅ med at tage det som står som noget der er sandt da Nummerplade. Net ikke retter deres oplysninger til så det passer til virkeligheden.
Boris
Svindelfirma
Nu har vi ventet 5 måneder på, at I retter et fejlindtastet km-tal!
Der står stadig "mistænkeligt km-tal"
En synshal der indtaster triptælleren (overser komma) er skyld i dette!
De har gjort, hvad de kunne for at få dette rettet!
I vil så bare ikke være med, som en troværdig udbyder!
Ved "omsyn" var det fuldstændig klart, hvad der var sket (triptæller viste nøjagtig det, som beviste fejlen)!
I svarer ikke på henvendelser via mail!
I er UTROVÆRDIGE!
Det svarer aldrig tilbage og HVORFOR…
Det svarer aldrig tilbage og HVORFOR ALLE MINE OPLYSNINGER SES PÅ DERES HJEMME SIDE VED AT INTASTE REGS NUMMER! Bland fulde navn med fulde cpr nr og adressen
Vi må holde sammen og melde til politi
Folk har tilfældigt taget billeder af…
Folk har tilfældigt taget billeder af min bil på landevejen og lagt dem ind når man søger min nummerplade. Nummerplade.net gør INTET når man skriver til dem. Jeg har skrevet emails til dem i et år nu. INTET svar fra dem. Mage til useriøs agtør, har jeg aldrig i mit liv oplevet.
En virkelig dårlig hjemmeside, service og stil fra deres side af.
Det er virkelig en elendig side, fordi de svarer aldrig på e-mails og tillader chikane på deres side, fordi der var bare totalt tavshed, der jeg prøvede at fange dem på deres e-mail. Hvilket er fuldstændigt hul i hovedet, at der ikke er en anden måde at komme i kontakt på end deres mail. Det er virkelig dårlig stil. Ja, ikke nok med det, så offentligører de personfølsomme oplysninger og giver alle mulighed for at uploade billeder på køretøjet. Det er kun gået ned ad bakke for siden. Jeg har tænkt mig, at anmelde dem til myndighederne/forbrugerombudsmanden, fordi de overtræder regler for samtykke, moral, etik og chikane.
Jeg bruger ikke siden mere, fordi det er kun blevet dårligere med årene. Jeg vil anbefale, at I alle hold jer meget langt væk fra siden, fordi de er ikke til at stole på.
Hvorfor bliver i ved med at vise der er…
Hvorfor bliver i ved med at vise der er restgæld i min bil det er der jo ikke .
Mega træls man ikke har styr på sådan noget
Smart at de gemmer ens gamle…
Smart at de gemmer ens gamle synsrapporter når man nu ikke selv kan finde dem!
Jeg har gentagende gange forgæves…
Jeg har gentagende gange forgæves prøvet at fange jer på mail, der er total tavshed
Hvorfor i ikke vil svare på jeres mail skal jeg ikke kommentere på…. Det ved i sikkert selv
Nu gider jeg ikke mere, jeg sender en klage over jeres produkt som er så fyldt med fejr og misvisende info
Elendig side.
Elendigt skod.
Fik synet min bil i slutningen af maj og synsmand skriver forkerte km-oplysninger ind.
Jeg opdager dette, og kontakter synssted, som så retter det og giver mig dokumentation på det.
Det eneste sted det ikke er rettet er på nummerplade.net, selvom jeg har rettet henvendelse til dem om forholdet.
TJEKBIL.DK har rettet det for flere måneder siden.
Kan ikke anbefale nummerplade.net til nogen.
Elendig site...
Elendig site...
Som ikke bliver opdateret og på mange biler kan man ikke længere se hvad der betalt i vægtafgift, hva' f.... sker der lige??
Afmeldte køretøjer bliver ikke slettet
Afmeldte køretøjer bliver ikke slettet, når registreringsnummeret bliver genbrugt.
Siden virker ikke
Siden virker ikke. ingen resultater. Har prøvet flere dage. Kan ikke anbefales - og slet ikke når de ikke svarer på dårlige anmeldelser. Det tyder på et site på vej ned
Radiotavshed. Dårlig service.
På nummerplade.net står der, atman "meget gerne" må skrive til "info(a)nummerplade.net", når man finder fejl på siden.
Hvis man prøver det, er der radiotavshed.
Også efter 2. og 3. rykker.
Også efter et år.
...og der er ikke angivet nogen som helst anden måde at komme i kontakt med nummerplade.net; hverken adresse eller telefonnummer.
Nummerplade.net er en useriøs og mega…
Nummerplade.net er en useriøs og mega dårlig side med USANDE oplysninger!!!!!!!!!!!!!
Jeg har min bil til salg, men flere købere er sprunget fra, da min bil står som efterlyst og det er den IKKE!!!!!!!!!
Jeg har tjekket med SKAT, Politiet osv, og der er INTET galt nogen steder, og selv SKAT siger at nummerplade.net er en meget dårlig og misvisende side som man ikke kan stole på!!!!! Jeg har mailet flere gange både på presse@nummerplade og info@nummerplade(Må ikke skrive det sidste af mailadr siger trustpilot) og INTET svar, så håber på denne anmeldelse får dem til at svarer
Virker aldrig
Virker aldrig - er ikke til at få kontakt med.
Nu er jeg blevet kontaktet af dem, men deres side virker stadig ikke - det er ikke muligt at slå noget som helt op via deres side, må jeg anbefale at bruge en anden

Besvarelse fra Nummerplade.net
giver andre lov til at uploade billeder…
giver andre lov til at uploade billeder af min bil uden min tilladelse og hvidene. svare ikke på mine mails