Noscomed Medical Supply A/S Anmeldelser 19

1,7

1. Wellnesscenter

Noscomed is a European aesthetic company which operates and distributes premium quality medical products and cosmeceuticals from international companies to the aesthetic market. We are active in larger parts of Europe, including the Nordic region with the purpose of improving people’s quality of life. Your Patients – Our Concern is our motto, and we strive to ensure that the products we distribute are the best in their field. Using the skills and knowledge required to sell and service such products, we provide qualified information to practitioners to ensure safe and correct product use, as well as support their expertise to optimize patient results.

1,7

Dårlig

Jeg skulle bruge en pose til at trække ud over min forbinding i forbindelse med en operation. Jeg var i tvivl om jeg skulle vælge lille eller stor til underbenet, men valgte lille.. Den er ikke stor nok. Så måske der skal laves en kombi pakke man kan købe med en lille og stor til underbenet, og en til hele benet??

Gitte Kokholm

16. september 2012

Hurtig bekræftelse og levering

Fik bekræftelse pr mail allerede dagen efter handel på webshop - og var så heldig at ramme dagen for ordreafsendelse, så to dage senere var de bestilte varer ankommet :) Skønt sted at handle - og ligeledes stor tilfredshed med produktkvaliteten!

16. august 2012

Hurtig levering med lille mangel

Fik de bestilte varer efter 3 dage - så det var meget tilfredsstillende.
Desværre var jeg nødt til at returnere 2 ud af tre varer på grund af forkert størrelse - så håber nu at returneringen går lige så smertefrit og at jeg få mine penge retur.

Eneste "men" var, at er rent faktisk manglede knapper i et af de par strømper jeg fik. Da jeg alligevel ikke kunne passe dem, var det mindre vigtigt, men havde jeg beholdt varen ville det have være irriterenden.

22. september 2011
Noscomed Medical Supply A/S-logo

Besvarelse fra Noscomed Medical Supply A/S

Vi er kede af at strømperne ikke levede op til kundens forventning og især hvis produktet har været mangelfuldt.
Returstrømper er modtaget og krediteret d. 21. september og pengene burde nu være indgået på kundens konto.
Mvh Noscomed Kundeservice

Ringe service og manglende overholdelse af levering

Jeg bestilte 2 ordre med forventet leveringstid på 5-6 dage. Efter 14 dage havde jeg hverken modtaget varer eller mail om problemer med ordren. Ved kontakt til firmaet er den ene ordre nu endelig leveret men der mangler stadig svar på den anden ordre.

14. september 2011
Noscomed Medical Supply A/S-logo

Besvarelse fra Noscomed Medical Supply A/S

Det er med stor beklagelse at der er sket en registrerings fejl i kundeservice, så Julie ikke har fået besked, hverken telefonisk eller via mail.
Julie har fået tilbudt alternative strømper, pga restordre, uden meromkostning og alle strømper er nu leveret, iflg. aftale.
Mvh Noscomed Kundeservice

God personlig vejledning og god service.

God telefonisk vejledning i produkter. Gode produkter. Jeg har haft en reklamation. Da jeg tog telefonisk kontakt vedrørende denne reklamation, oplevede jeg kun imødekommenhed og god service.

29. maj 2011

Har bestilt en Is Clinical solcreme. Jeg modtog få dage efter bestillingen og havde på ingen måde besvær med bestillingen.

26. maj 2011

Returregler ifølge købeloven ignoreres!

JEg købte støttestrømper via webshoppen og modtog et par med 8-10 oliepletter på og et par jeg valgte ike at pakke ud. Efter urimelig behandling i telefonen hvor jeg blev anklaget for at have taget dem på sendte jeg dem retur men noscomed ville ikke betale for retur porto, ej heller give mig penge tilbage (heller ikke delvis) for deres fragt og ekspeditionsgebyr. De henviste til deres handelsbetingelser hvor der intet stod om retur porto.
Efter Telefon opkald, brev og 2 emails fik jeg min retur porto refunderet og ikke andet.
Siden har de ændret betingelserne på deres hjemmeside men det får jegikke noget ud af.

8. oktober 2010