Puzo Anmeldelser 6

3,0

3,0

Middel

Jeg købte en Byplos jakke og bukser

Jeg købte en Byplos jakke og bukser, og jeg er så tilfreds med dem. Bukserne perfekt med størrelse, og kvaliteten kunne ikke være bedre. Jeg ville 100% kunne anbefale Puzo.dk, der det er god for prisen og en troværdig virksomhed.

14. april 2026

De bør skamme sig.

Min kæreste og jeg har haft en ekstremt dårlig oplevelse med denne virksomhed. Den jakke vi modtog var defekt ved levering. De sendte en erstatning – som også var defekt. På trods af dette nægter ejeren, Adelis, at give mig mine penge retur.

Ifølge købeloven har man ret til at hæve købet, når en omlevering også er mangelfuld, men det vælger virksomheden åbenbart at ignorere. I stedet bliver man kørt rundt, spildt tid på og mødt med en komplet ligegyldighed over for ens rettigheder som forbruger.

Det her er uacceptabelt, useriøst og dybt frustrerende. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her, medmindre man er klar på kamp for noget så simpelt som at få sine penge tilbage for en defekt vare. Ejeren svarer heller ikke på ens beskeder og opkald.

Køb et andet sted.

2. februar 2026

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb. Jeg købte en jakke, der lever fuldt ud op til mine forventninger – både i forhold til kvalitet, pasform og design. Materialet føles lækkert og behageligt, og den sidder rigtig godt, også efter flere ganges brug.

Leveringen var hurtig, og jakken var pænt pakket ind. Hele købsoplevelsen har været problemfri, og det er tydeligt, at der er fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Jeg kan klart anbefale både jakken og virksomheden og vil helt sikkert handle her igen. Tak til puzo.dk for en fantastisk købsoplevelse!

14. januar 2026

Puzo.dk er uden sammenligning en af de…

Puzo.dk er uden sammenligning en af de værste webshops, jeg har handlet hos. Der er absolut ingen styr på noget – ordre, kommunikation eller kundeservice. Man bliver ignoreret, og når der endelig kommer et svar, er det ubrugeligt og uden ansvar.

Min klare oplevelse er, at ejeren Adelis slet ikke kan styre sin forretning. Det hele virker kaotisk, uprofessionelt og som om kunden er fuldstændig ligegyldig. Der mangler både overblik, seriøsitet og helt almindelig respekt for kunderne.

Jeg har spildt både tid, penge og energi på denne butik. Kan på ingen måde anbefales, og jeg kommer aldrig til at handle der igen.

7. januar 2026

En useriøs virksomhed - utroværdig og ord uden værdi

Det hele startede med at jeg købte 2 jakker for at finde den rigtige størrelse. Jeg returnerede heraf den ene d. 28 august - altså for 5 måneder siden. Jeg har aldrig fået refundering for det.

Efterfølgende forsøgte jeg ugentligt at komme i kontakt med Puzo flere gange via både mail og instagram (de eneste kontaktmuligheder jeg kunne finde), men fik aldrig svar. Det virkede som om, de helt bevidst valgte at ignorere mig – jeg kunne nemlig se, at de aktivt lagde billeder og videoer op på Instagram både i stories og med nye opslag, mens mine beskeder forblev ubesvarede.

Selve jakken jeg beholdt, var også spild af penge. Lynlåsen gik i stykker efter 2-3 ganges brug, og materialet fremstår ringe og for stift.

Det var først da jeg skrev en anmeldelse og selv rykkede for en chargeback, at der kom en reaktion.

Adelis (founder) skrev personligt til mig for at rede trådene ud. Han sagde, at han personligt ville komme forbi og hente jakkerne samt give mig en anden jakke som kompensation for den ekstremt dårlige håndtering af forløbet. Jeg syntes det lød for godt til at være sandt, men valgte at tage hans ord for det. Jeg fjernede også min anmeldelse efter at han havde spurgt flere gange fordi det ville skade hans forretning.

Sidst jeg hørte fra ham var i søndags d. 14 december og fra da han skrev til mig for første gang hvor han snakkede om at ordne det, er det nu 6 uger siden. Igen ses der at være regelmæssig aktivitet på Puzo’s virksomhedskonto og Adelis private instagram.

Jakkerne kostede 1.679 kr. pr. styk og det samlede forløb har været helt uacceptabelt. Jeg valgte – på trods af min tvivl – at fjerne min anmeldelse, da Adelis lovede personligt at komme forbi og finde en løsning. Min overvejelse var, at hvis han endnu engang ikke holdt sit løfte, ville det stå klart for enhver, at man aldrig bør handle hos Puzo, og at Adelis ord ikke betyder eller er en garanti for noget.

Adelis lovede at finde en løsning, men følger ikke op på det. Det er sket igen, at der ikke bliver svaret på mine henvendelser, på trods af fortsat aktivitet på hjemmesiden og instagram. Det er indlysende at jeg bliver ignoreret.

Denne gentagne mangel på handling og ansvar understreger blot det gennemgående og meget useriøse indtryk af både virksomhedens håndtering af kunder og især Adelis. Jeg er totalt færdig med det og har selvfølgelig gemt alt fra forløbet, så jeg har dokumentation.

19. december 2025

Er dette din virksomhed?