1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

High-end tactical and military gear

2,8

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Leverer ikke varerne men beholder betalingen.

Jeg købte varer hos Norsegear på Black Friday og fik kort tid efter ordrebekræftelse.
Jeg er fra Danmark og havde netop hørt fra en kollega, at han netop havde modtaget sin ordre fra Norsegear. Derfor vidste jeg at firmaet også leverede til Danmark.
I bestillingsformularen, hvor adressen skulle angives kunne man kun vælge mellem Norge og Svalbard. Jeg skrev derfor i feltet ovenover at adressen var i Danmark.
Kort tid efter modtog jeg ordrebekræftelsen.
Efter få dage modtog jeg besked fra posten, at pakken kunne afhentes hos Cool Mega Lund i Kristiansand???
Da jeg som sagt er fra Danmark og som der er anført i ordrebekræftelsen er leveringsadressen i Danmark.
Jeg skrev naturligvis til Norsegear hvor jeg 5. December fik svaret, at tilbuddet kun var gyldigt for det norske marked. Denne klausul havde jeg ikke set ved bestillingen og vil da også sætte spørgsmålstegn ved om et firma lovligt kan gøre dette.
Den 6. December modtog jeg mail om at pakken ville blive kaldt tilbage og beløbet som var trukket fra min konto ville blive tilbagebetalt.
Jeg har rykket firmaet for tilbagebetaling d. 13 december og i dag 20. December. Jeg har intet hørt fra dem og pengene har jeg ikke fået.
Kan kun fraråde at handle hos Norsegear.

20. december 2017
Norsegear-logo

Besvarelse fra Norsegear

Hei Kristian og takk for anmeldelsen på Trust Pilot.

Norsegear leverer til Danmark og resten av EU, gjennom vår side: www.norsegear.com

Vi har også en norsk nettbutikk ettersom vi er et norsk firma med hovedkontor i Norge.

Din bestilling er plassert i vår norske nettbutikk, som kun sender til postadresser i Norge.
Ditt danske postnummer tilsvarer Kristiansund i Norge hvor nærmeste utleveringssted er Coop Mega Lund.
Det var derfor du fikk opp Norge og Svalbard når du la inn bestilling i nettbutikken og det er derfor pakken din er sendt til Coop Mega Lund.

Varene du bestilte befant seg en god stund på Coop Mega Lund før varene ble returnert til oss.
Forsinkelsen av poststedets retur til oss skyldes trolig stor postpågang før jul.

Vanlig prosedyre er at vi krediterer og tilbakefører penger til kunden, når vi mottar kundens retur her hos oss..
I dette tilfellet tok det lenger tid enn normalt grunnet stor postgang og påfølgende juleferie.

Det er selvsagt svært beklagelig for deg som kunde.
Når du tok kontakt med vårt kundeservice, så krediterte vi kortet ditt omgående.

Vi vil gjennomgå vår norske nettside, slik at det ikke blir mulig å plassere ordre med annet enn norske stedsnavn.

Med vennlig hilsen

Oss i Norsegear

Vis anmeldelser på alle sprog (16 anmeldelser)