Elendigt selvskab selvom de kunne se hvad jeg betalte hos Andel Energi fik jeg regninger på ca det dobbelte og da jeg sagde det op efter 6 måneder fik jeg en regning på 600 kr fordi jeg opsagde samar... Se mere
Hold jer væk. De trækker for et forbrug dobbelt det man bruger, og alligevel får man en regning der er større end den forudbetalte et par mdr senere. De er vanvittige dyre gemt i skjulte uforståelige... Se mere
Blev ringet op i dag tirsdag. Da jeg fortalte jeg havde fået en udbyder til strøm pga ny lejlighed. Begyndte han med hans trustpilot. Han var så belastende at høre på. Måtte oz lige sige til ham at... Se mere
VIGTIGT!! Dette er en butik der sælger tøj!! Ikke El-selskabet. Jeres dårlige anmeldelser om el-selskabet skal IKKE være herinde. (Kig inde under info, så kan I se det er en tøjbutik). DETTE... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nordstrom.com offers apparel, shoes, jewelry, cosmetics, fragrances and accessories for men, women and kids. Choose from top brands, the best styles and the biggest selection.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I dag ringede en fra Nordstrøm
I dag ringede en fra Nordstrøm, og da jeg sagde, jeg ikke var interesseret begyndte han at råbe ad mig!
Totalt uanstændig opførsel af dette…
Totalt uanstændig opførsel af dette såkaldte firma. De ringede til min 84 årige mor og forsøgte at bilde hende ind at hun SKULLE udlevere fulde person- og kontonummer samt registreringsnummer på banken. Heldigvis lykkedes det ikke, trods det at de forsøgte med 2 medarbejdere. Et uanstændigt og uærligt foretagende som jeg kun kan anbefale ALLE at holde sig på lang afstand af.
Pågående salg
Nå endelig får jeg fat på dig.måtte bede ham præsentere sig 2 gange. Meget pågående og intimiderende. Talte på en sådan måde som at jeg ikke kunne huske vores aftale mangler blot konto nr. Meget lig modstrøm.
I er på den forkerte norstrøm!
I er på den forkerte norstrøm!
Elseleskabet som konstant ringer, bedrager og chikanerer hedder norstrom.dk
de kimer os ned
Bondefangeri
Ved samtale tilbydes info i form af sms. SMS viser sig at være bekræftelse af køb. Man kan ikke andet end bekræfte, svindel!
Accepterer ikke Robinsonlisten
Er nu for 3. gang på 14 dage blevet ringet op af nordstrøm. Hver gang har jeg gjort dem bekendt med, at det ikke er lovligt at de ringer. Først og fremmest fordi jeg står på robinsonlisten. De fortsætter så med at beklage at de desværre ikke har registreret at jeg står på listen, men de ringer fordi jeg kan spare penge i forhold til mit nuværende el-selskab. Dette er en påstand, som de intet ved om. Stopper disse opklad ikke, vil der komme endnu en politianmeldelse til den bunke der givet allerede ligger.
Jeg havde en klage
Jeg havde en klage til Nordstrøm da jeg var blevet fejl informeret men Sebrina fra deres Kundeservice redde lige min dag/måned! Fremragende !!!! Hvis jeg kunne betjent af hende hver gang ville jeg være glad!!!
Er lige blevet færdig med at skrive en…
Er lige blevet færdig med at skrive en anmeldelse på sushi.dk for det stod der i displayet ,men manden præsenterede sig fra Nordstrøm. Fup. Fup. Det hele.
Klag det rigtige sted!!!
### LÆS HER #
Dette er det amerikanske selskab Nordstrom - du leder nok efter firmaet som ringer uopfordret nemlig Norström
Gør os allesammen en tjeneste og klag til forbrugerombudsmanden, så de kan få en kæmpe bøde - det har fortjent. Giv meget gerne et like, så andre ser denne besked
Ustoppelig aggressiv person
Ringede og forsøgte at presse os til at skifte energiselskab. Han (Søren) var meget aggressiv og kom med en mystisk forklaring på hvad vi kunne spare - og han havde talt med vores naboer?!!!!! Mon det nu også kan passe. Lige gyldig hvor afvisende vi var, var han ikke til at slippe af med. Så til sidst måtte vi simpelthen afbryde forbindelsen.
Kontaktet om at slippe for at betale…
Kontaktet om at slippe for at betale for både det ene og det andet ..
Bad om at få tilbud på mail - det kunne desværre ikke lade sig gøre ..
Hvilket firma sender ikke mails ???? 🤔
Jeg bestilte en sweater og et par sko
Jeg bestilte en sweater og et par sko, efter et par dage får jeg en mail om at skoene var udsolgt, efter at jeg havde betalt... Derefter spørg jeg så om jeg kan annullere orderen da jeg ikke ønsker at betale 500 kr. i taxes og fragt for en trøje til 400 kr. Derefter får jeg at vide at det ikke er muligt og de ikke kan annullere orderen, og det enste jeg kunne gøre var at retunere den i en af deres butikker (som kun er i USA, og jeg bor i Danmark så det er ikke en mulighed)
Dyr returnering
Det var så første og sidste gang jeg har handlet med dem. Købte en skjorte som desværre var for stor og returnerede den gennem DHL i Fredericia,en lille køretur fra Odense.Jeg fik en returlabel pr.mail så det var gratis returnering som jeg har prøvet før gennem andre firmaer,men gratis blev det langt fra. Skjortens pris var 727.-kr. som jeg forventede at få retur,men nej,der blev lige trukket returforsendelse på 356.-kr. så jeg har fået 371.-kr. tilbage på en skjorte til 727.-kr. Det er bare ikke godt nok.
Svindel
Jeg havde endelig fundet en olie til håret, som på denne hjemmeside kun kostede 130 kr. hvor den normalt koster 160 kr. Det tænkte jeg var billigt nok for den, og så snart man kommer ind på deres hjemmeside bliver man oplyst om at de har gjort det lettere at købe fra Danmark osv. men de har bare ikke oplyst tydeligt nok, at oveni den pris man ser varen koster, skal man lige lægge hvertfald det dobbelte.
Da jeg kom frem til kassen skulle jeg pludselig af med 435 kr. i alt - 236 for forsendelse og 69 kr. i afgift.
Jeg synes simpelthen det er det rene fup, og forstår ikke hvis den virksomhed kan blive ved med at løbe rundt.!
Jeg kunne aldrig finde på at handle hos dem, så findes der langt bedre alternativer, hvor man ikke bliver snydt når man kommer til kassen.
En overraskelse..
Jeg bestilte min jeffrey campbell sko over deres hjemmeside, og da jeg så ser regningen har de kostet 500 kr mere end de stod til, og der står inde på deres hjemmeside at told og skatter skal man ikke betale for de de er verdensomspændende... Så dem vil jeg aldrig købe fra længere!
Fint produkt, men told var ikke betalt som lovet
Jeg valgte Nordstrom fordi de lover at al told og alle gebyrer er med i den fulde pris. Jeg købte en kjole til gave og den kom til at koste 50% mere end den rigtige pris, pga. told og skatter. Det har jeg det fint med, men bagefter bliver jeg så kontaktet af fragtfirmaet og bliver bedt om at betale yderligere 50% af hvad kjolen kostede, fordi firmaet ikke har gjort som lovet.
Jeg har så prøvet at kontakte firmaet, men har intet hørt fra dem!
Jeg kan kun sige: HOLD JER VÆK!
Fantastisk!
Jeg skulle til min 18 års fødselsdag bruge et par lækre sko, men da jeg bruger str. 43 har det altid været svært at finde noget i de almindelige skoforretninger.
Jeg fandt så frem til Nordstrom, som udover et flot skoudvalg i min str. også havde en super flot hjemmeside og en nem betalings metode. Jeg bestilte mine sko en Mandag, og fik dem allerede leveret en uge efter. (Det lyder af meget, men hjemmesiden er fra USA, så varerne skal shippes herhjem)
Jeg får nu nyhedsbrev fra Nordstrom næsten hver uge - og de har et kæmpestort udvalg af sko, tøj og accesories i alle former og størrelser.
Kan varmt anbefales!