Nordsjaellandsfuglepark Anmeldelser

Middel

3,1

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Det har sikkert været en flot oplevelse

Det har sikkert været en flot oplevelse
Den er dog ret nedslidt samt alt for tilvokset
Mange af fuglene kan man ikke se
Mange af burene kan man ikke komme ind til grundet bevoksningen ikke er holdt
Mange bure stå tomme eller der sidder 1 fugl
Trist oplevelse for bedsterne og børn
Masser af smat på vejene der kunne være lagt lidt hø det ville afhjælpe lidt

14. oktober 2023

Måske er det årstiden der gør det

Måske er det årstiden der gør det, men som kørestols bruger er der ikke meget positivt at skrive om stedet, elendige køre forhold i selve " parken " og ingen handicap toiletter så en dyr " fornøjelse " og en trist oplevelse.

6. april 2023

Tak for et fantastisk Flyveshow med jeres papegøjer.

Var på besøg hos jer søndag den 9. oktober. Tak for et fantastisk Flyveshow med jeres papegøjer. Det var så vildt at se de flotte fugle flyve i fri natur. Det er så tydeligt at de nyder det. Vi fik også rigtig mange gode facts om papegøjerne.
Vi havde en rigtig dejlig dag og fik endda en rigtig god snak med Frank mens vi var det.
Min mor er kommet hos jer igennem de sidste 20 år med sine børnebørn og de synes at hver gang er en sand fornøjelse.
Så godt for jer at I har fået en donation så I kan klare jer igennem vinteren.

9. oktober 2022

En oplevelse af de særlige

En oplevelse af de særlige, brugte 1/2 dag med 2 krudtugler af drenge, som var helt optaget af alt hvad de oplevede og så i fugleparken, man mærker at personalet elsker dyrene, det har været en stor fornøjelse og virkelig et besøg værd

2. juli 2022

En hel fantastisk park!

En hel fantastisk park!
Vi er så glade for at tilbringe tid i Fugleparken at vi kommer der mange gange i løbet af en sæson. Vi elsker især den at Fugleparken vælger at lade naturen vokse op omkring stigerne og det skabe en hyggelig stemning i parken. Medarbejderne er altid søde og imødekommende og har man spørgsmål til enten parkens fugle eller søger råd og vejledning til sine egne fugle der hjemme så tager de sig tiden til at tage en snak med en.
Klart 5 stjerne her fra!!!! :)

14. juni 2022

Smadder hyggelig park

Smadder hyggelig park. Liiidt svær at finde rundt i, men ellers rigtig fin. Både børn og voksne hyggede sig. Fantastisk fugleshow, og han var så god til at fortælle. Dejlige timer i en hyggelig park.

31. juli 2020

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse. Parken var direkte misligeholdt. Hegn og brædder var ved at falde fra hinanden. Man kunne ikke se fugle for ukrudt og spindelvæv, og akvarier var sindssygt beskidte og fulde af alger. Det var på ingen måde børnevenligt. Meget dårlig kundeservice - Personalet virkede direkte sure og uvenlige. Det var overhovedet ikke pengene værd. Øv!

16. oktober 2017

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse.
Nordsjællands Fuglepark i Græsted er bestemt en tur værd og især 2 ting, var en stor oplevelse for os og vores børnebørn - det var at fodre deres Lorier inde i fugleburet samt flyveopvisningen med deres store papegøjer, men der er masser af andre dyr, som også er spændende at opleve. Jeg havde selv en af deres slanger rundt om halsen - helt fantastisk.
Vi blev så begejstret for besøget, at vi købte sæsonkort til parken. Vi har nu været der 2 gange med 2 hold børnebørn, som syntes, at det var meget spændende, og det er ikke sidste gang, at vi har været deroppe i denne sæson.
Palle Jørgensen

15. august 2017

Skøn naturpark

Skøn naturpark.
Dejlig dag i den skønneste fuglepark. Mange spændende fugle og dyr at kikke på. En skøn oase midt i landet. Vi havde aldrig hørt om den, det er mærkeligt.
Virkelig et besøg værd. Hyggeligt sted. Mange bænke, så man kunne nyde medbragt mad. Ideelt til børnefamilier, både med små og store børn.
Dygtige, søde og venlige dyrepasser. Rigtige gode shows. Både at fodre fugle og papegøje showet.
Et besøg værd, og vi kommer igen.

17. juli 2017

Super oplevelse og hyggelig og smuk park

Hvis man blot har en lille smule indsigt i fugle, så har de brug for ukrudt og planter, som aktiverer dem. Nordsjællands fuglepark er det sted i Europa hvor fuglene har det bedst. Og faktisk bliver ejeren bestilt til bedømmelse og godkendelse af nye parker. Prøv at sammenlign med Zoo i København-der er det meste ryddet, så man kan se fuglene...!!!Er det bedre for fuglenes trivsel???
MVH Ejer af en flok nymfeparakitter

3. juli 2013

Fantastisk oplevelse

Jeg var det med min kone og vores to børn på 2 og 5. Vi så både flyveopvisning med tre papegøjer og fik lov til at fodre både geder og lorier (meget flotte fugle fra Australien) Vi have selv madpakke med og der er borde over alt hvor man kan spise. Alt i alt en rigtig god oplevelse for hele familien

24. august 2012

dårligt veligeholdt

man kan ik se fuglene for brandnæller og andet ukrudt som står så højt i burene at man ikke kan se fuglene de skriver de har 1100 fugle dem ved jeg ikke hvor er tror der er 200 max man går skuffet derfra efter 30 min det eneste sjove var at børnene kan fodre lori fuglene

12. juli 2011