High Chaparral Anmeldelser 11

3,1

1. Rejsearrangør
  2. Forlystelsescenter
  3. Forlystelsesland

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Wild West theme park with shows including Mexican and Native American cultural displays, activities such as gold washing and cowboy style horseback riding, restaurants and shops. Information, pictures and maps. [Gnosjö, Sweden]

3,1

Middel

Urimeligt dyrt

Alt for dyrt.
Man skal betale for at parkere på deres egen p-plads. Indgangs billetterne er dyre, og så skal man betale for alt i parken.

Hvis man ikke er til kraftig støj, skal man også holde sig væk. Der kører rigtige damplokomotiver rundt i parken som konstant hyler med fløjten på fuld skrald.
Der bliver også skudt med løst krudt.
Alle medarbejderne brugte sjovt nok hørepropper.

1. juli 2025

Vores High Chaparral tur

Vi har på besøg med børn og børnebørn svigersøn og havde en dejlig dag med det vejr der var til rådighed sol og regn men så må man klæde sig på efter forholdene
Dejlig oplevelse sjovt og se det Vilde vesten - dig vil vi sige at der manglede et helt folkeslag nemlig indianerne der kunne godt have været noget i det bestemte område
Der var mange mennesker og lidt lange køer men alle tog den med ro og så er alting jo dejligt afslappet

4. august 2025

Familieudflugt

Vi havde en god dag i High Chaparral. Vejret var fint og personalet er flinke. Vil dog fremhæve at være obs på træbjælken der går ned når flodprammen kommer. Min voksne datter blev ramt oveni hovedet af den, da man ikke har ret meget tid til at komme væk. Hun havde en hævelse i flere dage. Senere så vi også andre som var tæt på at blive ramt. Desuden burde parkering være gratis, men ellers en hyggelig dag. Hilsen Susanne

21. juli 2025

Dårlig oplevelse

Vi havde en god tur i parken af det vi så og oplevede. Men det kunne være federe at man kunne komme ind og se bag alle de aflåste døre. Men entre er alt for dyrt. Det koster også og parkerer der. Det burde gratis med i den dyre pris. Havde forventet noget mere. Vi skulle se et stuntshow som den eneste. Og kom da showet startede men portene var lukket og man havde ikke mulighed for at komme ind da jeg spurgte vagten. Og vi var mange der stod udenfor og gerne ville ind. Det skal man altså informerer om i indgangen. For det står kun på porten( når den er lukket) at den bliver lukket. Så havde et meget ulykkeligt barn. Øv.

26. juli 2025

Personalet var søde og hjælpsomme

Personalet var søde og hjælpsomme, og showsene var rigtig gode – en stor oplevelse værd. Parken er hyggelig med gode aktiviteter for børn i alle aldre.

Vi kan varmt anbefale en tur med toget – en virkelig god oplevelse.

Vi kommer helt klart igen!

22. juli 2025

Den billigste tur til High Chaparral

Den billigste tur til High Chaparral

Vi og vores gæster måtte gå efter et par timer, da Parkens betalingssystem gik ned og eneste anden mulighed for betaling var Swish (svensk MobilePay).
Parken er kontantfri og hverken kundeservice eller Parkens personale kunne hjælpe med andet end at henvise til Swish.

11. juli 2025

Tag mad med hjemmefra

Hyggelig park... men maden er trist spiste aftensmad på bar bryggan, fik bison burger, som var kold efter vi havde ventet 45 min på maden...
Portionerne er meget små taget i betragtning af den kostede 229 Svenske kroner.

Kan ikke anbefale nogen at spise her...

Er trist at en ellers super dag inde i parken skulle slutte på så kedelig maner.

19. juli 2024

High Chaparral i Sverige

Var en tur i High Chaparral i Sverige, sammen med min familie, det var fantastik.
Vi var der en mandag, vejet var ok, men lige over middag begyndte det at regne voldsomt samtt lyne og tordne, og flere shows blev aflyst pga. vejet. Parken kompenserede med fri adgang til parken en anden dag pga de mange aflyste shows. Mega god service. Priserne var ok, men man skal regne med at det kost lidt, da udstyret er en del af oplevelsen og ja det koster lidt når vi har 2 drenge der skulle klædes på. Servicen var helt i top og alle var hjælpsom Og ja jeg tager gerne der op igen, det er turen værd.

Mvh Jens
Fredericia

17. juli 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto