www.nordnet.dk Anmeldelser 2.597

3,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 296 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere finder platformen brugervenlig og nem at navigere i, hvilket gør det let at handle og følge porteføljen. Kunderne værdsætter også den gode kundeservice, som ofte er hurtig, kompetent og hjælpsom med spørgsmål og oprettelse af konti. Desuden fremhæves platformens informationsniveau og de mange redskaber, der hjælper med at forstå investeringer. Dog oplever nogle, at platformen mangler visse funktioner som en dansk version af scanner, nemmere adgang til informationer og mere avancerede diagrammer på mobilversionen. Der er også kritik af priserne, som nogle finder for høje sammenlignet med konkurrenter, samt manglende realtidspriser uden omkostninger. Endvidere har enkelte kunder haft negative oplevelser med kundeservice, der beskrives som langsommelig og ineffektiv, især ved komplekse sager som skatteindberetninger eller kontooverførsler.

Det, folk taler mest om

Website

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af websitet, hvor mange forbrugere finder platformen professionel, nem... Se mere

User experience

Kunder noterer tvetydige oplevelser med brugeroplevelsen, hvor mange roser platformen for at være... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle fandt dem rimelige og overkommelige, især for... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle kunder rapporterer om positive oplevelser med hurtig,... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange roser den telefoniske service som venlig, hjælpsom og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Dialog fungerer fint , det tekniske system fungerer også godt, men ved sammenligning med amerikanske systemer , er der mulighed for forbedring specielt vedr. day trading kunne der ønskes en dans... Se mere

Nem at gå til som nybegynder. Savner dog ( som andre også skriver) bl.a. Mine Sider , når man bruger android og ikke pc for hurtig tilgang. Kunne også ønske genveje/nemmere tilgange til bl.a. "skatte... Se mere

Generelt: Jeres hjemmeside er super - overskuelig - let at navigere i. Men jeres app har desværre ikke de samme egenskaber. Håber appen snart bliver langt mere brugervenlig og overskuelig med mere... Se mere

Super god platform. Jeg har aldrig haft problemer med handler og det er nemt at bruge. Dog har er der begrænset markeder og deres analyseværktøj kunne gøres bedre ved eksempelvis at man kunne trække s... Se mere

1. Investeringsservice
  2. Pensionskasse

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Nordnet kan du handle aktier og investeringsbeviser på en enkel og overskuelig måde. Vi giver dig optimale investeringsmuligheder til lave priser, og det gælder også pensionsordninger.

Nordnet Bank

Ingen faste gebyrer
Hos os er prisen ingen hemmelighed. Aktiehandel fra 29 kr., og du slipper helt for depotgebyrer, VP-gebyr og en lang række af de andre sædvanlige gebyrer.
Stort udvalg
Hos os finder du det meste af det, som man kan investere og spare op i. Aktier, investerings-foreninger, ETF'er, børshandlede råvarer, certifikater, optioner, obligationer, internationale fonde og meget mere.
Enkle værktøjer
Log ind på nordnet.dk, og få overblik over alle markeder og masser af muligheder. Find eksempelvis din investeringsprofil med Investeringsguiden, bliv inspireret af dygtige investorers porteføljer på Shareville og behold balancen med porteføljerapporten.

3,5

Middel

3 t anmeldelser

God investeringsapp

Tilgængelig, godt overblik og relevante data om aktierne

Hej Gert

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du synes om det overblik og data omkring aktier, som Nordnet leverer.

Simon // Nordnet

Vi har ratepension hos jer

Vi har ratepension hos jer, og synes I er meget sparsommelige med at give os oplysninger om de kvartalmæssige udbetalinger. Der blev satb det sædvanlige beløb af til den kvartårlige udbetaling, men beløbet er hævet uden at jeg kan se at vi har fået besked om det. Derfor gik ratepension kontoen i negativ. Der står heller ikke i transaktionen hvilket depot der overføres til. Det ved vi selvfølgelig, men generelt vil vi gerne have lidt flere oplysninger på skrift.

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Når en pensionsudbetaling sættes i gang, sender vi altid en bekræftelse med detaljer om både udbetalingsforløb og skat. Herefter modtager du hvert år i januar et årsbrev, som indeholder en oversigt over udbetalingerne i det forgangne år og information om, hvad du kan forvente at få udbetalt i det kommende kalenderår.

Vi vil dog meget gerne høre din feedback, hvis der er specifik information, du føler mangler i vores kommunikation. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med dine forslag.

Helle // Nordnet

Anbefaling af Nordnet til private investorer

Fin hjemmeside med gode og intuitive værktøjer og godt overblik over investeringerne. Fornuftige handelsomkostninger.

Hej Henrik

Vi sætter stor pris på din gode anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores værktøjer og at de giver dig et godt overblik.

brugervenlighed i applikationerne

brugervenlighed i applikationerne og på hjemmesiden.
Jeg kunne godt ønske flere markeder

25. marts 2026

Hej Klavs

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Vi forsøger altid at kunne tilbyde det vores brugere efterspørger og flere markeder er helt bestemt en mulighed i fremtiden.

Simon // Nordnet

Jeg er generelt meget glad for Nordnet

Jeg er generelt meget glad for Nordnet: deres platform er intuitiv god og kundeservice’n er også god.
Handelspriserne er i bund, så der er ikke meget at klage over.
Jeg savner dog at mine to lange overvågningslister kan eksporteres til fx Excel. Det ville hjælpe mig meget, hvis dette var muligt

2. april 2026

Hej Henrik

Mange tak for de pæne ord og den fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er glad for både platformen og vores kundeservice – det er netop de områder, vi prioriterer allerhøjest i hverdagen.

Tak for dit konkrete ønske om at bedre eksportmuligheder. Jeg har sendt forslaget direkte videre til vores produktteam.

Helle // Nordnet

igen formår de at snuppe penge fra en…

igen formår de at snuppe penge fra en konto, det ikke første gang, de sniger lige et overtræks gebyr ind, som ikke passer, for der har hele tiden været rigeligt med penge på kontoen, så overtræk, løgn og bedrag, det er anden gang det tager gebyr, simpelthen skjulte gebyrer, og lamme test for at kunne handle som man vil, hva fan er det for noget? kan ikke engang handle i udenlask valuta uden at veksle frem og tilbage med enorme udgifter tilfølge...

Hej Rikard

Du har tidligere skrevet en lignende anmeldelse. Dengang undersøgte vi de gældende forhold og gav dig et uddybende svar i en besked på vores platform.

Præcis samme årsag gør sig gældende denne gang. Vi er transparente omkring vores priser, og du har fået uddybet årsagen til, at der i visse tilfælde opkræves renter. Er du i tvivl om, hvorfor du er blevet opkrævet overtræksrenter, og ønsker du at undgå det fremover, vil jeg anbefale, at du læser den besked, jeg sendte til dig sidst.

Videnstest er påkrævet for at handle mere komplekse investeringsprodukter. Lovgivningen kræver, at du har dokumenteret viden og erfaring, og det er vi forpligtede til at sikre.

Det koster 0,25% i vekselomkostninger at handle i udenlandsk valuta uden en valutakonto. Med en valutakonto koster det 0,15%, men her skal du selv veksle. At betegne dette som enorme omkostninger er måske en anelse overdrevet.

Det kræver bl.a. også en videnstest at oprette en valutakonto, da vi skal sikre os, at du forstår vilkårene og håndteringen omkring denne. Du kan nemlig også opleve at blive opkrævet overtræksrenter i forbindelse med en valutakonto, hvis du ikke veksler i tide.

Brugervenlig

Nem og overskuelig brugerflade. Der kommer hele tiden nye og gode forbedringer, senest AI analyser m.m.
Det eneste jeg mangler p.t. et mulighed for at eksportere indholdet i mine lister til en CVS fil så jeg kan bruge Excel til at bearbejde data. Bruger også lister til portefølje sammenligning.

Hej Palle

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du synes at platformen nem og overskuelig, og at du kan lide de løbende forbedringer. Det bekræfter os i, at vi er på rette vej.
Vi noterer også dit forslag om bedre eksportmuligheder og tager det med videre til mine kolleger, der sidder med udvikling af platformen.

Helle // Nordnet

Mængden af tekniske fejl de har hos…

Mængden af tekniske fejl de har hos nordnet er simpelthen imponerende. Der må være en IT-chef der har RIGTIG røde ører!

Desuden er de flere uger om at svarer på henvendelser.

Hej Matias

Vi er kede af at høre, at du oplever tekniske fejl og lang ventetid på dine henvendelser. Vi er opmærksomme på, at der har været forlænget svartid på specifikke områder, som eksempelvis pension, men vi gør også hvad vi kan for at få det indhentet. Husk, at du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du fremover mangler en status på en sag.

Helle // Nordnet

God handelsplatform med mulighed for…

God handelsplatform med mulighed for handel frem til kl. 22.

30. marts 2026

Hej Brian

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du synes om Nordnet og de handelsmuligheder, vi tilbyder.

Rigtig god investeringslyst!

Simon // Nordnet

Altid med gode info- god overblik over…

Altid med gode info- god overblik over konti

30. marts 2026

Hej Henning

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og er glade for at høre, at du synes om overblikket på Nordnet.

Kan kun anbefale Nordnet

Kan kun anbefale Nordnet - har været kunde i MANGE år.
Eneste jeg ønsker man kunne mere, er at se avancerede charts på mobilversionen - med alle de hjælpemidler man fx har hos Tradingview.com.

28. marts 2026

Hej Christian

Mange tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg kan se, at du har været kunde i mange år - vi sætter stor pris på dette og ser frem til - forhåbentlig - mange flere gode år.

Nu når du nævner mere avancerede charts i appen, så kan jeg ikke afsløre for meget endnu, men jeg vil anbefale, at holde øje med en af de kommende opdateringer ;)

Skift aldrig til Nordnet

Skift aldrig til Nordnet, de laver fejl på fejl og vende ikke tilbage på ens mails.
De har bl.a. ved en fejl, som de har indrømmet er en fejl, hævet kr 44.000 i afkastskat på alderspension. Jeg har i månedsvis ventet på at fejlen bliver rettet, men de tager sig ikke af det.

28. marts 2026

Hej Mette

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har fulgt op på sagen hos vores pensionsafdeling, og jeg kan se, at sagen er i gang. Vi er dog løbet ind i en forsinkelse, da vi mangler svar på nogle informationer fra din anden bank.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til din specifikke sag eller hvis du føler du mangler en status.

Har god digital løsning

Har god digital løsning, hvis man vil investere selv og til fornuftige priser

26. marts 2026

Hej Karl-Christian

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores platform og de fornuftige priser.

Mange tak for din positive feedback!

Simon // Nordnet

Ellers uoverskuelige processer er nemme…

Ellers uoverskuelige processer er nemme hos Nordnet.
Transparent overblik, gode instruktionsvideoer og hurtig kundeservice. Man går fra at føle sig som komplet idiot til kapabel investor på ok kort tid.

24. marts 2026

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse og for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med andre her.

Vi forsøger netop at gøre investering så tilgængeligt som muligt for alle, så din feedback og oplevelse er meget værdifuld for os.

Rigtig god investeringslyst!

Nem platform

Nem platform, at arbejde på. Overskuelig, nem og pålidelig.

23. marts 2026

Hej Søren

Vi er glade for at høre, at du er glad for vores platform. Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Helle // Nordnet

Hjælpsom og venlig betjening.

Hjælpsom og venlig betjening.

18. marts 2026

Hej Zakaria

Mange tak for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet en hjælpsom og venlig betjening.

Du er som altid hjertelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du har de mindste spørgsmål eller brug for andet.

Helt igennem uprofessionel oplevelse

Jeg har to konti hos Nordnet, men egen, og en af mine mindreårige børns (under 18 år). Jeg skal nu overføre penge fra barnets konto til min. Yep, I har regnet det ud, det kan man ikke. Hvordan man gør, og om man overhovedet kan, er en komplet og uforståelig gåde. Jeg har brugt mere end en time på at finde ud af, hvordan, men det lader sig ikke gøre. Virkelig amatøragtig oplevelse med Nordnet. Hold jer væk, lad være med at oprette konti for jeres børn, det evner Nordnet slet ikke at administrere.

13. marts 2026

Hej Niels

Det er kun muligt at udbetale eller overføre penge til en konto, der tilhører barnet selv.

For at lave en udbetaling fra dit barns konto skal du blot forhåndsgodkende en bankkonto. Du kan se, hvordan det gøres i vores FAQ, eller følge vejledningen på udbetalingssiden. Bemærk, at det ikke er muligt at bruge Trustly til at forhåndsgodkende konti for virksomheder eller mindreårige.

Hvis du fortsat har problemer med det, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Simon // Nordnet

Alt for mange fejl på Nordnets…

Alt for mange fejl på Nordnets platform.
Blandt andet er den daglige udvikling forkert hver eneste dag.

Jeg har talt med en række andre Nordnet-brugere, og de har alle det samme problem.

Nordnet-platformen er elendig i forhold til de priser, de tager.

De besvarer ikke længere klager om emnet, hvilket viser, hvor useriøs en virksomhed det er. Man kan sende dem dokumentation på problemet, hvorefter de – efter mange uger – svarer, at de ikke vil undersøge det nærmere. Formentlig fordi de ikke har evnerne til at løse problemet.

De har selv erkendt, at flytningen af deres data til en cloud-løsning har medført store problemer. Men nu er de pludselig begyndt at benægte, at de nogensinde har haft problemer med fejlvisning af udvikling.

Jeg har alt på skrift, men de er ikke i stand til – eller gider ikke – at løse de markante problemer.

10. marts 2026

Hej

Jeg har undersøgt din udvikling nærmere og besvaret din seneste henvendelse gennem Nordnet. I dette tilfælde kunne vi ikke se, at der skulle være en fejl ifm. udviklingen.

Rigtig god platform

Rigtig god platform, men i må meget gerne uddybe flere termer inden for handel med værdipapirer fx med flere forklaringer på Nordnet hjemmesiden/appen eller ved et webinar

10. marts 2026

Hej Mads

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du kan lide platformen.

Som et lille tip, vil vi anbefale dig at besøge Nordnet Academy på vores hjemmeside. Her finder du masser af artikler og guides, hvor du kan lære mere om investering generelt. Vi afholder også løbende webinarer, hvor vi dykker ned i forskellige emner og begreber.

Spild af arbejdskraft…

Min oplevelse med Nordnet support har været fuldstændig uacceptabel. Jeg har nu haft en sag kørende i over 3 måneder, og deres svar kommer typisk med omkring 2 ugers mellemrum. Det er helt absurd langsomt.
Hver gang jeg endelig får svar, virker det som om de ikke har læst sagen ordentligt, eller også ignorerer de halvdelen af spørgsmålene. Resultatet er, at sagen bare bliver trukket længere og længere ud uden nogen reel løsning.
Det giver ærligt talt indtryk af en supportafdeling, der ikke tager kunder seriøst. Man sidder tilbage med følelsen af, at deres tid bliver brugt på alt muligt andet end faktisk at hjælpe folk.
Når man arbejder med penge og investeringer, burde hurtig og kompetent support være det absolutte minimum. Men i dette tilfælde føles det nærmest som om supporten ikke eksisterer.
Hvis du forventer effektiv kundeservice, så skal du ikke regne med at få det her.
Efter denne oplevelse har jeg mistet fuldstændig tilliden til Nordnets support.
⭐ 1/5 - Kan på ingen måde anbefales.

6. december 2025

Hej Kai

Vi har forsøgt at indhente flere informationer, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Da vi ikke har modtaget dem, kan vi desværre ikke give dig mere konkret hjælp eller afklaring.

Vi får generelt rigtig god feedback på den support, vi yder, når der opstår spørgsmål og i sagsbehandling. Derfor er vi selvfølgelig ikke glade for at høre, hvis du mener og føler, at du har haft en anden oplevelse.

Visse sager kan trække ud, hvis der skal indhentes yderligere information. Samtidig kan der selvfølgelig opstå menneskelige fejl, der desværre kan forlænge processen.

Jeg kan ikke sige præcis, hvad der er sket i din situation, men vi arbejder altid på at forbedre vores processer og gøre behandlingstiden så kort som mulig.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen eller videregive oplysninger gennem vores Trustpilot efterspørgsel, så vi kan kigge på din sag.