Nonna Napoletana Anmeldelser

4,2

En ekstraordinær fantastisk oplevelse. Efter et firmamøde skulle min kollega og jeg have frokost, og vores valgt blev Nonna Napoletana i Hinnerup. Betjeningen var venlig, og satte os ind... Se mere

Havde bestilt bord til 10; men de to valgte at få take-away i stedet for p gr a sygdom. Vi fik bestemt at vide, at vi skulle have givet besked om det inden besøg. Vi oplevede en rædselsfuld dårlig... Se mere

Vi spiste frokost på Nonna Napoletana i Hinnerup her i sommerferie-perioden og vi fik en god, hyggelig snak med ejeren, som er meget entusiastisk omkring maden, hvor alt er lavet med friske, lækre r... Se mere

Den mest smagfulde italienske pizza jeg nogensinde har smagt. Ingen tvivl om, at der var brugt gode råvarer. Min datter fik en lækker carbonara. Hun fandt et lillebitte stykke metaltråd i maden (sands... Se mere

God

Svarer typisk inden for 24 timer

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service og meget lækre sandwiches

Vi spiste frokost på Nonna Napoletana i Hinnerup her i sommerferie-perioden og vi fik en god, hyggelig snak med ejeren, som er meget entusiastisk omkring maden, hvor alt er lavet med friske, lækre råvarer.
Vi fik nogle utroligt lækre friskbagte sandwich, som næsten var helt små pizzaer, med meget sprød, lækker bund med lækkert fyld.
Vi kommer gerne igen 🙂

8. juli 2024

Forfærdelig personale

Forfærdelig personale, SLET ikke i mødekommende og helt i bund service. Gør jeg selv den tjeneste og vælg et af de mange andre spisesteder i byen. Servicen er helt i bund, og provokerende.

Ps. Hvis man kunne putte et billede ind af deres mad havde jeg gjort dette. DIREKTE KEDELIGT

25. april 2024

Fuldstændigt fremragende mad

Fuldstændigt fremragende mad, der er virkelig kælet for alle detalje og råvarer, og ejeren går tydeligt op i sin profession.
Derudover har servicen aldrig fejlet noget, tværtimod!

Vi ses snart igen!

9. april 2024

Et dejligt sted vi varmt kan anbefale

Vi var fire piger der valgte at prøve nonna napolatana
Det var en dejlig oplevelse. Betjeningen var meget imødekommende og serviceminded, lokalerne hyggelige og maden spændende og en stor smagsoplevelse. Vi fik serveret hovedretten i små gryder hvilket forøgede stemningen. En rigtig god oplevelse.

29. februar 2024

En helt særlig takeaway oplevelse?

På en travl flyttedag valgte vi at bestille 3 forskellige retter som takeaway: antipasta, pizza, vildsvinepasta.
Vi fik en fantastisk oplevelse, da værten fortalte entusiastisk om råvarerne og retterne. Han gav sig virkelig god tid.
Vi nød den helt særlige aftensmad. Den var helt suveræn!

17. februar 2024

Vi var 3 generationer ude at spise

Vi var 3 generationer ude at spise. Maden var virkelig skøn. Den absolut bedste pizza vi har fået meget længe til den yngste. De voksne fik en gryderet som var meget lækker. De bruger råvarer af høj kvalitet, tilbereder fra bunden af og det smages tydeligt.
Meget venlig betjening og de kan fortælle om råvarerne og hvordan de tilbereder maden.
En meget positiv overraskelse i Hinnerup.

17. februar 2024

Fantastisk smagsoplevelse

Vi har før fået mad fra Nonna Napoletana som “take-away”, men i dag valgte vi, at spise på restauranten og det er bestemt ikke sidste gang. Vi blev taget venligt imod, stemningen var enormt hyggelig og maden var intet mindre end en fantastisk smagsoplevelse. Kan særligt anbefale Gamberetti med kæmperejer marineret i hvidvin - nørj, det var lækkert.

12. februar 2024

Vi var 5 sultne voksne mennesker til en…

Vi var 5 sultne voksne mennesker til en lille intern julefrokost og vi kendte ikke det lille sted "Nonna" som ligger på hjørnet i Hinnerup City.
Vi fik fik 3 forskellige og utrolig lækre pizzaer som alle bar præg af godt håndværk .Vi sad godt placeret i restauranten så vi kunne følge med i det kærlige og ærlige håndværk køkkenet.
To af os fik en lækker fisk som dog tog ca.45.min.om at tilberede men det havde vi tid til og vi fik i den tid taget os godt af den første flaske rødvin:-)
Vinkortet var dejligt og vi smagte 2 forskellige vin, begge var super lækre.
Til dessert ville vi alle prøve tiramisu,selv om flere af os ikke normalt gider at spise tiramisu......men denne hjemmelavede tiramisu var bare super lækker og vi har flere gange siden overvejet at hente denne lækre dessert med hjem.
....vi kan alle 5 varmt anbefale den smilende og uhøjtidelige servering og det er ikke sidste gang vi besøger stedet.
Tak for dejlig anderledes mad som ellers ikke findes i byen Hinnerup.

15. december 2023

Det er anden gang min kone og jeg…

Det er anden gang min kone og jeg besøger Nonna. Vi har begge gange følt os "hjemme", som vi kender det fra Italien. Sød, nærværende personlig betjening.
Første gang to forskellige retter hver. Og i aften to pizzaer.
Alt har været perfekt. Hvis vejret havde været lunt, kunne vi have drømt os syd på.

26. januar 2024

Brunch

Rigtig god brunch og passende portion uden det bliver for meget, men så man alligevel bliver mæt. Og rigtig god kundeservice 😊

7. november 2023

Virkelig lækker mad med fantastisk betjening

Virkelig lækker and på en anderledes måde. Lækre grøntsager på adskillige måder og med en bærsauce. Meget positivt overrasket over hvor godt det fungerede og jeg føler bestemt ikke der var sparet på råvarerne. Nok den bedste and jeg har fået og skal helt sikkert derind igen 😋
Derudover er betjeningen utrolig venlig og personlig. Ingen "robotter" med stewardesse smil. Her er ægte venlig og nærværende betjening.

4. november 2023

En rigtig god madoplevelse

Vi fik en dejlig pasta med vildsvin, den bedste pizza længe og en gang antipasti. Det hele var lækkert og antipasti var varieret med bl.a. flere stykker ost og skinke, syltede svampe og peberfrugt + de bedste oliven, jeg har smagt. Tak for mad.

17. november 2023

Øv for en oplevelse

Jeg må desværre tilslutte mig den forrige anmeldelse. Købte en antipasti og en pizza . Antipastien bestod af fire skiver tynde hvidt brød og der til en lille spiseske af, hhv noget broccoli i creme fraiche og skaldyrssalat.
To tørrede tomater og to tynde skriver pølse og en lille bitte bitte smule halvgult og aldeles træt rucula. I menuen skriver de mejeri og frugt, men der var altså hverken ost eller frugt med.
Pizzaen tror jeg kunne have været ok havde den ikke været glemt i ovnen. Ejeren bemærkede det tydeligt men det afholdte ham ikke fra at smide den i papæsken og lange den over disken.
Det skal lige nævnes at maden var bestilt og betalt en time i forvejen, og alligevel skulle alt først til at laves da jeg dukkede op hvorfor jeg også fik lov til at vente i et kvarter.
Vi havde ellers store forhåbninger men det bliver ikke til en gentagelse!

15. november 2023

Skinke på 5 gram......

Rent til grin
Den 2. nov 2024 var jeg i Nonna Napoletana. og var interesseret i at købe 2 x antipasti som takeaway. Jeg fik af ejeren fortalt det bestod af forskellige oste, skinker og tilbehør, som jeg kunne se i montren.
Fint nok. Han pakkede selv maden i de runde bokse, mens han underviste de 2 meget unge piger bag disken i, hvordan det skulle gøres, og jeg fik boksene - blot for at kunne konstatere, der ikke var ost og skinke i. Nå ja, der var en forglemmelse og så var der jo nu for meget tilbehør i. Men det ville han lige klare. Fint nok.
Da jeg pakkede maden ud hjemme var der dette i hver boks....
1 skive aubergine med smeltet ost på toppen.
1 halv artiskok.
2 oliven med 2 soltørrede tomater.
1 stk lille porre med revne gulerødder.
1 spiseske skaldyrssalat.
1 stk ost.
1 stk skinke.
1 håndfuld slatten salat.
Jeg var noget forbavset og vejede simpelthen ost og skinke, og osten vejede 12 g og skinken 5 g.
Det er simpelthen det ringeste, jeg har prøvet!
Jeg støtter gerne nye butikker, men her kommer jeg aldrig til at sætte mine ben igen.
130 kr for ovennævnte?? Og skinke på 5 g??
Og nå ja, så tager de forøvrigt ikke mod kort - fik jeg først af vide, da jeg ville betale - så jeg skulle så også lige over til en automat for at hæve kontanter.
God fornøjelse med jeres butik, siger jeg bare!
PS jeg kan desværre ikke indsætte fotos, men har dem som dokumentation.

2. november 2023