En ekstraordinær fantastisk oplevelse. Efter et firmamøde skulle min kollega og jeg have frokost, og vores valgt blev Nonna Napoletana i Hinnerup. Betjeningen var venlig, og satte os ind... Se mere
Vi spiste frokost på Nonna Napoletana i Hinnerup her i sommerferie-perioden og vi fik en god, hyggelig snak med ejeren, som er meget entusiastisk omkring maden, hvor alt er lavet med friske, lækre r... Se mere
Svarer typisk inden for 24 timer
En stjerne for jeg er vred
⭐ Én stjerne, fordi jeg er både skuffet og vred.
Maden hos Nonna er god, men deres håndtering af bookinger er desværre dybt uprofessionel.
Vi sad sammen med dem og aftalte dato, pris og rammer for vores bryllupsreception. Aftalen var på plads, og Nonna bad endda om fuld forudbetaling for arrangementet. Vi var glade for aftalen, tilfredse med prisen og glædede os til at fejre dagen hos dem.
På baggrund af den indgåede aftale sendte vi invitationer ud til vores gæster med adressen på receptionen. Samtidig aflyste vi det andet lokale, vi allerede havde booket og betalt for.
Tre dage senere bliver vi så ringet op:
"Vi beklager, men vi vurderer ikke længere, at aftalen er rentabel for os."
Derefter blev det antydet, at arrangementet måske kunne gennemføres, hvis vi betalte omkring 10.000 kr. ekstra.
Nonna har ganske vist tilbagebetalt vores indbetaling, men efter min opfattelse er en aftale bindende, når begge parter har accepteret vilkårene, og betalingen er modtaget.
Som en ekstra konsekvens står vi nu med udgifter til det oprindelige lokale, som ikke kan refunderes. Det var netop den risiko, vi accepterede, fordi vi foretrak at holde receptionen hos Nonna.
Det er svært ikke at føle sig svigtet, når en indgået aftale annulleres få dage senere, alene fordi den tilsyneladende ikke længere er økonomisk attraktiv for virksomheden.
Nonna, jeg er oprigtigt skuffet over den behandling, vi har fået. Det er ikke sådan, man behandler kunder, der har vist tillid og handlet i god tro.
Pizza smagte virkelig dejligt
Pizza smagte virkelig dejligt.
Og de yder god service ved at lave en ny gratis pizza til mig selvom det var mig selv der havde bestilt forkert. Vi kommer igen !
Fantastisk mad og service
Fantastisk mad og service, kommer helt sikkert igen ☺️
Det er sjældent, jeg har fået serveret så god mad
Det er sjældent jeg har fået serveret så god og velsmagende mad, alt smagte bare så godt. Vi fik først en lækker antipasti og derefter pizza, dertil et par alkoholfri øl, da jeg skulle køre bil, den var fuldt ud så god som en med alkohol. Der var kun en enkelt gæst ud over min datter og jeg, samt værtens mor, så der var god tid til en hyggelig sludder. Jeg kan varmt anbefale det hyggelige spisested, ovnen er med levende ild.
En ekstraordinær fantastisk oplevelse.
En ekstraordinær fantastisk oplevelse.
Betjeningen var venlig, og satte os ind i de lækre råvarer, stemning var hyggelig, rolig og afslappende, og maden var i særklasse fantastisk.
En kæmpe anbefaling, det er sjældent at få en sådan madoplevelse.
Tak.
Mads
Maxibag.dk
Fantastisk service og lækre pizzaer
Aldrig har jeg oplevet betjening og service, som jeg gjorde her. Langt over hvad vi havde forventet.
De pizzaer vi fik var lækre og smagfulde, og vi kommer helt sikkert igen en anden gang.
Lækker italiensk mad
Den mest smagfulde italienske pizza jeg nogensinde har smagt. Ingen tvivl om, at der var brugt gode råvarer. Min datter fik en lækker carbonara. Hun fandt et lillebitte stykke metaltråd i maden (sandsynligvis fra en stål svamp som de bruger i opvasken). Straks fik hun en kæmpe undskyldning og en ny portion uden problemer og lynhurtigt. God service
Helt I Top
Udover pizzaen - som var helt i topklasse - nød jeg/vi også den fine, afslappede og venlige stemning og betjening. Helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til. 5 stjerner herfra!
Maden rigtig god, meeen....
Min kone og jeg var meget tilfredse med maden, men at tage kr. 60,- for en helt almindelig flaskeøl ødelagde helhedsindtrykket. Det er ganske enkelt uanstændigt.

Besvarelse fra Nonna Napoletana
God med og fantastisk service
Den mest autentiske og cremede carbonara jeg længe har fået.
Helt klart et anbefalelsesværdigt sted.
Jeg og vi kan godt lide at komme på…
Jeg og vi kan godt lide at komme på restauranten, for maden er ok - men betjeningen er ikke i godt humør at se igennem vores øjne, så de bør stramme sin an ... søsteren og datteren skal da sendes på genopdragelse, før vi bestemmer os til at gentage besøget ...
Nu gentager vi, og er det stadig det samme, så kvitter vi !!

1.klasse pizza
God betjening. En virkelig god oplevelse. God pizza med rigtig gode råvarer.
Vi kommer helt sikkert igen 😊
Fantastisk mad! Dårlig behandling af personale
Havde bestilt bord til 10; men de to valgte at få take-away i stedet for p gr a sygdom. Vi fik bestemt at vide, at vi skulle have givet besked om det inden besøg. Vi oplevede en rædselsfuld dårlig behandling af personalet, der blev irettesat foran gæster i restauranten
Chefen skældte højlydt ud over ikke at høre et "Jatak", og var nærmest ubehøvlet overfor sine piger - Nye i job?
Maden var som altid helt i top, og vi nød det i fulde drag, fik både forret, hovedretter og desserter
NUL STJERNER for opførsel, 5 STJERNER for mad og betjening!
Vi kommer gerne igen; men opfordrer lige til et løft i medarbejder-politik

Besvarelse fra Nonna Napoletana
Den absolut bedste madoplevelse længe
Den absolut bedste madoplevelse længe. Forvendt ikke dansk mad, men Italiensk når det er bedst. Min datter og jeg besøgte stedet for ca. 4 uger siden, da vi kom til at gå ind ad den forkerte dør. Det så spændende ud, så vi valgte og få vores frokost der. Fantastisk oplevelse, som gjorde vi tilbød og komme igen til min mands fødselsdag. Vi har nu besøgt stedet igen og oplevelsen levede mere end fuldt ud op til forventningerne. Vi kommer helt sikkert igen. <3
Helt outstanding
Var på Nonna napolenta Hinnerup og fik de mest fantastiske pizzaer. Aldrig har vi oplevede så autentisk og hyggeligt sted og sikke en sød og behagelig betjening. Kokken kom selv med til vores bord og spurgte om det smagte godt. Kommer helt sikkert igen.
Dårlig bagt pizzabund
Dårlig bagt pizzabund: våd og blød. Næsten ingen topping. Smagte ikke af noget. Den ringeste pizza jeg har fået

Besvarelse fra Nonna Napoletana
Fantastisk autentisk italiensk mad. Vi delte en fuldstændig fantastisk…
Vi delte en fuldstændig fantastisk pizza ('4 oste) forret var de lækreste skiver af skøn, mør skinke og oliven - de to andre i selskabet spiste lækre pastaretter - et fantastisk, autentisk sted i Hinnerup
En helt igennem skøn ramme om en 100-års fejring
Nonna Napoletana
Jette Sirich
1 anmeldelse
lige nu
Ny
Det er 2. gang jeg spiser på Nonna Napoletana - og jeg er virkelig begejstret!
Lige fra man kommer ind af døren og bliver mødt af det søde og hjælpsomme personale til den meget passionerede kok, der interesseret spørger til, om maden smagte, føler man, at man er i gode hænder. Her betyder gode råvarer og rene smage noget. Kan helt klart anbefales - og jeg kommer igen....og igen....og....det ligger helt fast.
God og venlig betjening og lækker mad
God og venlig betjening. Dejlig veltilberedt mad. Fik god anbefaling til vin til maden, som smagte skønt. Hyggelig indretning med kig til deres stenovn, som de både bager pizza og brød i.
Min ven og jeg spiste forleden 2…
Min ven og jeg spiste forleden 2 forskellige pizzaer der til frokost. De var begge meget smagfulde og velafstemte med lækkert fyld af kvalitetsvarer på sprøde surdejsbunde. Vi gik derfra med en god og ikke for tung fornemmelse i sind og mave, for trods smagfuldheden var det ikke kaloriebomber.