Fik lavet opfyldning negle. Efter 3 uger var flere negle løse (meget løse) og min nye negledame måtte starte forfra med aftagning af alle negle. Der var flere steder hvide pletter som ses når der ikke... Se mere
Jeg fik en skøn gravidmassage samt rettet min bryn. Personalet var venligt hele vejen igennem, fra man kom ind til man gik. Kan klart anbefale!
Vi har i dag d. 11/2-26 besøgt Louise I Roskilde, hvor min datter på 13 år har fået en teen facial og retning af bryn. Helt igennem proffesionel og behagelig oplevelse. Louise er elev men har aller... Se mere
Har flere gange fået lash lift med farve hos forskellige i kbh og har altid været super tilfreds med resultatet og det holder altid længere end reklameret. Prøvede noblesse i holbæk og kan stort se... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Føl dig omfavnet, velkommen og velplejet!
Jeg er kommet fast hos Noblesse i over et år nu, og har ingen klager overhovedet. Tværtimod går jeg hver gang derfra med højt humør, efter at have følt mig yderst forkælet under min behandling. Personalet er altid i godt humør og der er en dejlig og behagelig stemning. Jeg har absolut ikke noget dårligt at sige om Noblesse - bortset fra at jeg er for fattig til at komme der så ofte, som jeg reelt gerne ville!
Stor nydelse🌺🌺🌺
Altid super humør og super behandling ......anbefales varmt!
Total mangel på kundeservice
Måtte melde afbud kl. 12:00 til en aftale jeg havde kl. 16:30 i Holbæk samme dag - og fik Gry i telefonen - hun meddelte mig, at jeg kom til at betale et gebyr fordi jeg ringede så sent - jeg fortalte hende grådkvalt, at jeg desværre ikke kunne have givet besked før, da jeg netop havde fået en opringning om min storebror var død og jeg var derfor på vej til hospitalet.....Grys kommentar var - det var hun da ked af - men sådan var det!!!!!! - dagen efter modtog jeg et giro kort på min bøde pga for sen aflysning - vor herre bevares - jeg tilbød ovenikøbet at jeg ville komme en anden dag - men jeg skal love for, at der er iskold luft overfor deres kunder - kommer der ALDRIG mere...........

Besvarelse fra Noblesse Spa
Ubehageligt personale!!
Chefens måde at være på er fuldstændig uacceptabel (gry)!!! NÅR DET ER DEM DER LAVER FEJLENE, MÅ DE SGU BARE RETTE OP PÅ DET!!!
Forfærdeligt sted!!! Sæt ALDRIG jeres ben i noblesse!!!
Hvor er det jeg har betalt for?
Jeg bestilte et gavekort til en veninde via Noblesse i Roskildes hjemmeside for over en måned siden. Proceduren er, at kunden skal indbetale beløbet på Noblesses konto inden 8 dage fra bestillingen, og hvis pengene ikke blev indbetalt indenfor denne frist, vil der blive tilskrevet et gebyr på 100 kr.
Da jeg ikke modtog en kvittering på bestillingen, ringede jeg dagen efter, da jeg ville sikre at min bestilling blev behandlet inden jeg indbetalte beløbet. Svaret jeg fik var, at gavekortet var afsendt. Jeg overførte pengene samme dag. Men min veninde modtog ikke noget i dagene derefter.
Nu over en måned senere har jeg erfaret, at min veninde stadig ikke har fået gavekortet. Jeg ringede derfor til Noblesse for 3 dage siden. Pigen jeg fik i røret kunne ikke hjælpe mig, men hun spurgte sin chef, som sad lige ved siden af, som sagde at hun ville ringe tilbage til mig.
Det skete så ikke...
Dagen efter havde min veninde tilfældigvis en tid hos Noblesse, og spurgte til gavekortet. Det fik hun så heller ikke noget ud af, udover et når ja... det var hende de skulle ringe tilbage til.
Uacceptabelt at betale for en vare, som ikke leveres.
Men jeg må jo ringe til dem igen igen igen.
Jeg vil klart anbefale Noblesse spa. Deres personale og behandlinger er fantastiske.
Senest har jeg fået lagt festmakeup, det blev så fint. Passede perfekt til det tøj jeg skulle have på. Behandleren var super god, venlig og sjov. En fed måde at blive klar til fest.
Altid professionelt
Jeg elsker at komme hos noblesse. Personalet er søde og venlige, og meget professionelle. Rigtig flotte lokaler og afslappende miljø. Intet dårligt at sige herfra :-) jeg anbefaler noblesse til alle jeg kender.
Perfekt og dejlig betjening
Er du til afslapning og dejlige mennesker er nobless i Roskilde noget for dig. De tilbyder mange forskellige behandlinger. Både til piger og drenge. Betjeningen er helt i top. Kan klart anbefales.
Helt fantastisk sted, som alle med et behov for selvforkælelse burde besøge!
Jeg har prøvet mange skønhedsklinikker, men Noblesse er og bliver min favorit og jeg er i mange år ikke kommet andre steder! Servicen er helt i top og alle deres medarbejdere er yderst professionelle. Jeg nyder et hvert besøg hos dem og anbefaler dem til alle der spørger om jeg kender et godt sted til div. behandlinger Noblesse tilbyder. Jeg har efterhånden prøvet mange forskellige behandlinger hos Noblesse og går ALTID tilfreds derfra. Skønt sted med skønt personale!
Sjovt....
...at Noblesse er så stramme og kontante med deres afmeldningspolitik, når det ikke er det samme den anden vej.
Min kæreste og jeg havde tid til en luksus ansigtsbehandling for 2 hos Noblesse i Roskilde. Da vi ankommer får vi at vide at der kun er én behandler tilgængelig fordi de har sygdom, og det skulle vi være blevet informeret om. Det det var vi selvfølgelig ikke blevet, da vi så ville have rykket tiden. Aftalen blev dog bekræftet pr. SMS dagen før...
Behandleren tilbød at tage os på skift, men her takkede vi nej, da jeg egentlig mest havde glædet mig til oplevelsen sammen med min kæreste, fremfor selve behandlingen, da det ikke er noget jeg gør ofte :)
Behandleren prøvede at få fat på sin overordnede, men selvfølgelig uden held. Vi fik besked på selv at ringe og aftale ny tid, og var derved taget forgæves hele vejen fra København. Det er simpelthen uacceptabelt...
glad og flot !!
Har fået lavet mine læber med filler to gange og lavet mine bryn med permanent makeup. Det er blevet så flot er virkelig glad for det !!!! Havde en rigtig sød og rar behandler. Noblesse kan varmt anbefales, men som sagt skal man ringe 24 t før og aflyse. Jeg kan se at nogle beskriver i de andre bedømmelser dette. Var faktisk selv til stede da pigerne med gavekortet ankom - Jeg kan bekræfte denne historie (dog ikke detaljerne, sad i venteværelset) Jeg syndes også de skulle have en anderledes afmeldingspolitik ; såsom afgiv besked senet kl 7:00 , ved senere påkræves et gebyr på 100,- (lige meget behandlingens pris) Men ellers er jeg glad for stedet. Jeg har KUN haft en behandler; Hun er meget rar og er tryg ved hende. Kan ikke sige noget om de behandlere der laver negle, vipper eller massage, fordi jeg ikke har anvendt disse behandlinger.
Kommer aldrig igen
Ingen forståelse for afbud efter 24 timer inden behandlingen.
Forstår ikke deres aflysningspolitik.
Bøde til kunde: Kunden kommer aldrig igen og ingen penge i deres kasse (kun bøden)
Forståelse for kunden: Kunden er glad, kommer igen og lægger penge i deres kasse
Hvad ville du selv vælge, hvis du havde en forretning?
De må miste flere kunder i forhold til de afbud de får.
Jeg vil desværre ikke komme der igen eller anbefale det til andre.
ØV, en oplevelse. :(
Fantastisk at være kunde :)
Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser, der er blevet skrevet herinde, for syntes altid jeg får fantastisk service hos Gry og de andre i Noblesse :) jeg får lavet acryl negle dernede hver 2 uge og har efterhånden kommet hos dem i et par år. Jeg havde totalt smadrede negle da jeg begyndte dernede efter en dårlig oplevelse hos en kollega og Gry reddede mere eller mindre mine negle. Man må være lidt fleksibel som kunde, og respektere lidt ventetid. Sidst jeg var dernede, blev en kollega pludselig dårlig - alle kan jo blive syge - og Gry tog øjeblikkelig hendes kunder ind, så de fik deres behandling!Og jeg fik de flotteste Halloween negle man kan forestille sig! Hun skjulte det godt, hvis hun var stresset :)
Jeg syntes de er gode og søde til at hjælpe hinanden og de er rigtig gode til deres arbejde :)
Behagelig og skøn oplevelse :-)
Jeg havde fået et gavekort af nogle veninder til en ansigtsbehandlig hos Noblesse. Jeg valgte deres afdeling i Roskilde, hvor jeg blev mødt af en sød, imødekommende og professionel behandler, og fik en fantastisk afslappende og dejlig behandling med en god vejledning.
Jeg følte mig afslappet og som et nyt menneske bagefter.
Noblesse er bestemt værd at besøge
Marianne
Ringe sted
Negativt personale og dårlig stemning -
Jeg kommer der aldrig igen!
Skønne behandlinger, i skønne omgivelser og skønne medarbejdere!
Jeg er enig med Ditte!
Jeg har også været kunde der i flere år, og jeg forstår ingenting af det de andre skrev.
Jeg er fast kunde, og får lavet alt dernede, lige fra negle, massage, voks ansigtsbehandlinger... osv osv.
Jeg er altid blevet mødt af venligt og smilende personale, der tilbyder kaffe/te.
Nu vil jeg fortælle om min oplevelse ang negle (både kunstige - gele/akryl og shellac)
De holder super godt, og jeg har aldrig haft problemer med smerte, hverken ved filning eller UV lampe.
Jeg har både veninder og familie der kommer der, og der har heller ikke været noget. Højst at de første sekunder i lampen som et svagt "niv"
Så jeg vil til hver en tid anbefale Noblesse!
Brug aldrig Noblesse!!!
Alene den besvarelse [Name removed] giver min mor, er under al kritik. Tænk at give kunden skylden for sin egen fejl!!
Jeg er den datter som Bente Balsløv havde med. Jeg havde givet min mor 600,- i gavekort til butikken, og hun lagde selv yderligere penge til, for at få minx.
Jeg selv gav lidt mindre, men stadig MANGE penge for mine franske negle.
[Name removed] skriver hun ikke har oplevet nogen have så lav smertetærskel, men jeg fik lavet negle lige før min mor, og sagde også at det gjorde ondt. Jeg var faktisk meget overrasket over den smerte som UV-lyset gav, jeg var ikke forberedt, og da jeg sagde dét, fik jeg at vide at det da godt kunne nive lidt.... og nej.... jeg har ikke lav smertetærskel, men jeg syntes det gjorde MEGET ondt!
Det er dog svært at sige stop, når man selv har bestilt tid, aldrig har prøvet at få lavet negle før OG når teknikeren slår dèt hen. I det mindste kunne hun have sagt inden man stak labberne ind, at nogle kunne føle ubehag ved dét - det ville have været god kundebetjening, når hun jo vidste det var tilfældet!!
Jeg startede med samme smertefulde behandling, med at få mine neglebånd skubbet helt tilbage, og nej, jeg har aldrig gjort noget ved mine neglebånd, men det kunne et lille håndbad vel have blødt op på først?
Dét værste var jo, at hun ikke tog notits af mine ansigtsmimik og virkede som om hun bare skulle være færdig, uanset om kunden syntes det gjorde ondt. Det blødte fra de fleste neglebånd, og afspritningen var derfor IKKE behagelig!
Fik lavet nogle (på afstand) pæne negle, men tæt på lignede det slet ikke de fine negle jeg havde forventet, og da slet ikke til den pris. Har taget billeder af dem!!
Den første negl faldt af efter 2 dage, 1 dag senere røg 2 mere... og de var derfor hurtigt noget sølle at se på - nøj hvor blev jeg skuffet. Og jeg havde ikke lavet noget der kunne brække dem af, [Name removed] havde fortalt at der skulle meget til, men at åbne en køkkenskuffe var altså nok!!
Da min mor fik lavet negle og brændte sig på lampen konstant sad jeg og blev vred, men jeg fornemmede at det ikke nyttede at sige eller gøre noget. Alternativet var, at gå...uden at hun fik lavet de negle. Og dét fortryder jeg nu, at vi ikke gjorde!!!
Det var første gang jeg og min mor fik lavet negle, og desværre blev det slet ikke den hyggelige velværedag som vi havde planlagt. Vi gik derfra dybt skuffede, ja nærmest chokerede over dem behandling og kundeservice [Name removed] gav.
Det er muligt der har været mange tilfredse kunder, men det kan også tænkes at der er endnu flere, der bare ikke har turdet sige højt hvad de følte, og bare derefter er blevet væk fra stedet. Jeg kommer ihvertfald aldrig igen, og har advaret alle jeg kender om stedet - mange havde sjovt nok hørt rygter om Noblesse, så de var ikke overraskede. Jeg er bare så ærgelig over, at jeg ikke havde hørt eller læst dem, inden jeg brugte en formue på ....skuffelse!!
Èt er, at [Name removed] mener hun gav den korrekte behandling, noget andet er, at skyde skylden på kunderne, beskylde dem for at forsinke hende, påføre smerte uden at blinke og efterfølgende delvis erkende et dårligt resultat - men ikke give nogle penge tilbage. Føj for en dårlig service!!!!
Elendig service dårlige behandlinger, kundeservice=0
Fik den dårligste oplevelse ever.
Efter jeg har fået lavet øjenvipper extensions til 500 kr, plus fik købt en serum til 950 kr faldt vipperne til 90% af efter 4 dage. Serumen sveg så meget i øjnene, at jeg ikke kunne fortsætte behandlingen.
Fik lavet en ny tid hos noblesse, men efter 30 minutters ventetid (selvom forbestilt tid) og ingen undskyldning fra [Name removed] for ventetiden, sagde hun (som også havde lavet vipperne på mig) at jeg selv havde hevet dem ud og at jeg skulle pakke min ting og forlade forretningen. Hun kunne åbenbart se, at det hun havde lavet på mig ikke var i orden, men det ville hun ikke tilstå.
Elendig, dårlig og urétfærdigt service. Fraråder alle at sætte foden i denne forretning. I bliver ikke glade for det i får! Har efterhånden snakket med flere, som har haft lignende oplevelser.og at chefen selv er så ubehøvlet over for kunder viser jo bare, at hun ikke har forstand på det hun laver. God og venlig kundeservice også i situationer hvor ikke alt går efter planen, er grundlag for en god forretning. Det har [name removed] i hvert fald ikke!
Elendig
Efter at have fået negle for første gang hos Noblesse i Roskilde (har også en afd. i Holbæk), kan jeg kun sige. HOLD jer væk.
Ejeren er kold, ubehøvlet , skide ligeglad med kvaliteten af sit arbejde og med kunden.
Oplevelsen var skræmmende idet den var smertefuld. Jeg havde glædet mig, men sætter aldrig mine ben der igen.
Håber jeg heller ikke I andre gør.
Nu er der kommet svar på min anmeldelse, og jeg kan se at [Name removed] vist har fået noget galt i halsen.
Første gang jeg fik hånden i UV-lampen følte jeg det brændte og ville gerne have haft den oplysning at det kunne ske, men fik bare den besked, at det havde [Name removed]ikke hørt før.
Det var iøvrigt min datter og ikke mit barnebarn der var med, (de er begge 2 drenge) og min datter sagde, at hun også havde følt det brændte da hun stak hænderne ind i lampen. Denne udtalelse blev ignoreret.
Min datter var iøvrigt også dybt skuffet over sine negle som jo "kun" var franske negle.
Det smertefulde var, at mine neglebånd hårdhændet blev skubbet op så det blødte fra 4 fingre. Hver gang der blev brugt alkohol på neglene sved det helt vildt. Fik at vide, jeg jo bare kunne passe mine neglebånd.
Derudover, var det ret smertefuldt at skulle sidde så tæt på den infrarøde lampe med fingrene for at få lagt Minx på.
Hvis [Name removed] kunne se, at tiden ville løbe fra hende, kunne hun jo bare have foreslået jeg fik lavet noget andet. Det er vel også behandleren der ved hvor lang tid det tager og ikke kunden der aldrig har prøvet det før.
Jeg kontaktede [Name removed] personligt dagen efter, hvor jeg spurgte om hun syntes det lignede et professionelt stykke arbejde. Hun svarede, at hun ikke var tilfreds men ikke ville give afslag i prisen (740 kr.) da det var min egen skyld.
Til sidst kan jeg jo lige nævne, at jeg har fået lavet negle efterfølgende, som ikke brændte og var rigtig flotte.
Min smertetærskel er faktisk høj. Er blevet punkteret i næsen uden bedøvelse, så lidt neglefiling rører mig ikke.

Besvarelse fra Noblesse Spa