Fik lavet opfyldning negle. Efter 3 uger var flere negle løse (meget løse) og min nye negledame måtte starte forfra med aftagning af alle negle. Der var flere steder hvide pletter som ses når der ikke... Se mere
Jeg fik en skøn gravidmassage samt rettet min bryn. Personalet var venligt hele vejen igennem, fra man kom ind til man gik. Kan klart anbefale!
Vi har i dag d. 11/2-26 besøgt Louise I Roskilde, hvor min datter på 13 år har fået en teen facial og retning af bryn. Helt igennem proffesionel og behagelig oplevelse. Louise er elev men har aller... Se mere
Har flere gange fået lash lift med farve hos forskellige i kbh og har altid været super tilfreds med resultatet og det holder altid længere end reklameret. Prøvede noblesse i holbæk og kan stort se... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Shellac faldt af efter 7 dage, dårlig kundeservice
Jeg fik lavet min første shellac Noblesse I Roskilde i februar 2019.
Desværre røg det allerede på 7. dagen, da jeg ringede på 10. dagen (mandag) og spurgte om det var normalt og om de ville ligge en ny var der ikke meget kundeservice at hente. Jeg kunne komme og få lagt en ny og få 20%. I min mening er dette ikke godt nok, producenten siger at det holder 14 dage, så man burde kunne give bedre service, være mere imødekommende og ligge en ny når det selv falder af efter en uge.
Jeg har brugt CND neglebåndscreme og olie 2 gange dagligt, samt arbejder på kontor til dagligt - så hænder/negle er plejede og ikke udsat specielt
En anden gang håber jeg at Noblesse vil overveje dette i deres kundeservice. Det har i hvert fald gjort at jeg ikke får lavet Shellac hos Noblesse igen.
Har altid været tilfreds med mine…
Har altid været tilfreds med mine behandlinger hos Noblesse.
Altid sødt og imødekommende personale.
Har for første gang fået en spraytan…
Har for første gang fået en spraytan behandling hos nobless.
Er vant til spraytan så ves godt hvordan det skal gøres og forløbe.
Først og fremmest sagde jeg at jeg gerne ville være rigtig brun. Fik af vide at tanen ville komme efter nogle timer. Farven blev aldrig tydelig i mit ansigt og min krop er næsten som min egen lyse hudfarve. På den ene arm har hun glemt at spray et sted så der jeg hvid forhold til min anden arm. Normalt for man renset sine negle og håndflader efter tan så der ikke opstår pletter ved feks håndflade og grænsen til håndledet. Min håndflade er helt plettet. Slet ikke pænt! Fik af vide hvis tanen ikke var nok kunne jeg selv gå hjem og spray noget mere. Altså har betalt for en spray behandling så burde ikke væte nødvendigt at skulle hjem og gøre sig selv brunere . Sød behandler men ikke godt nok forhold til andre steder..
Spild af penge og tid!
Spild af penge og tid!
Jeg har i flere år gået fast i en neglesalon inde i Kbh. og der har aldrig været problemer med shellakken i de år, så jeg kender fint til, hvordan at mine negle kan holde på shellakken, året rundt.
Jeg er tilfældigvis på andre kanter, nærmere betegnet Holbæk, hvor jeg vælger at besøge Noblesse spontant, da mine negle trænger til en ny omgang. Jeg bliver her mødt af S, der kan tage mig ind og give mig en ny omgang shellak.
Så langt så godt men her stopper det.
Det er tirsdag.
Da jeg på vej hjem i bilen får set på neglene ordentligt i lyset kan jeg for det første se, at neglene ikke er filet noget nær ens og at topcoaten på min ene finger slet ikke er lagt helt ud til siden på den ene finger så det ser forfærdeligt ud.
Jeg vælger ikke at henvende mig i første omgang og forsøger at tage det med et smil og fortsætte dagen.
Jeg plejer mine negle med negleolien som jeg altid har gjort og har et kontorjob, hvor neglene ikke tager skade. MEN i dagene efter begynder neglene at løsne sig og nogle falder af.
Da der er gået en uge, altså tirsdagen efter de blev lavet, får jeg simpelthen nok og henvender mig til Roskilde afdelingen, da jeg for det første i udgangspunktet ikke er interesseret i at S. fra Holbæk skal rette op på dette, da hun tydeligvis ikke er dygtig nok, og da jeg heller ikke bor tæt på Holbæk men tættere på Roskilde og derfor ikke synes at det er rimeligt, at jeg skal bruge tid og penge på at tage til Holbæk igen.
Kort efter ringer S. mig op og tilbyder mig en tid i Roskilde, hvor hun vil være om torsdagen. Jeg siger til hende, at det må vi så gøre, da hun ikke kommenterer på noget da jeg nævner at jeg evt kan få mine penge tilbage og få det gjort ordentligt, hvor jeg plejer, hvilket jeg jo selvfølglig har mest lyst til men jeg tager så ja hatten på og giver hende en chance til - vi kan jo alle være uheldige.
Jeg kommer ind om torsdagen og S. ser på mine negle. Hun ender med at kunne se, at der er 7 ud af de 10 negle hun mener der skal laves om. Jeg spørger hende om hun ikke synes det er rimeligt at hun giver mig et nyt sæt fordi jeg ikke vil risikere, at de resterende 3 falder af, nu den første omgang åbenbart er påsat elendigt. Hun siger, at det vil de ikke gøre, når hun ikke kan se, at de har løsnet sig nu.
Jeg har to farver på. Og det viser sig så, at den ene farve er der slet ikke i deres Roskilde afdeling. Hun er så fræk der bare at sige, at hun så vil finde en der ligner nogenlunde, hvilket jeg siger til hende er uhørt, da jeg ikke har bedt om, betalt for og lyst til at have tre forskellige farver på mine negle og jeg spørger hende om hun ikke bare kan give mig et helt nyt sæt så, så jeg kan få to farver i alt som er det jeg havde bestilt også i første omgang, med lign farver. Hun nævner at hun ikke er meget for det, da hun jo giver mig denne her gang uden betaling, som om at hun giver mig en gave, hvorimod jeg selvfølgelig ikke ser det som en foræring men som det som et hvert ansvarligt serviceminded menneske vil tilbyde i sådan en situation her, hvis man ikke vil give pengene tilbage, for i det mindste at rette op på det og gerne med lidt ekstra kompensation for den tid og de penge det nu har kostet mig, at skulle køre derhen igen, hvilket var unødvendigt, hvis arbejdet som jeg betalte for, var udført ordentligt første gang.
Hun vælger ikke at give mig et helt nyt sæt men at dem med den farve på som hun ikke har i Roskilde afdelingen plus de negle der er faldet af eller er løse, vil hun lave. I alt 9 negle ud af 10.
Der er altså to farver der skal bruges og den ene farve viser det dig så, at der ikke er særligt meget tilbage af, hvilket ikke gør, at hun tilbyder mig en anden farve men at hun hælder noget væske i, der efter hendes mening åbenbart er godt nok til stadig at kunne bruges. Guess what - det gjorde det ikke. Det ser forfærdeligt ud nogle steder og de ser i det hele taget igen ikke særligt pæne ud- lakken er simpelthen ikke påført jævnt og grundigt nok, hvilket er utroligt for hun bruger dobbelt så lang tid på at lave et dårligere resultat end min normale faste neglesalon gør.
Derudover da vi skal vælge den nye farve der ligner den hun ikke havde, så peger jeg på én og vi taler om at den er lidt mere grålig i farven men den hun har taget ned fra hylden og lagt på mig er nærmest mere skrig-tyrkis-agtig, så nu har jeg siden torsdag rendt rundt med på flere måder, overhovedet ikke særligt tilfredsstillende negle. Jeg betaler ikke så mange penge for at føle mig skuffet og grimmere-hvad er det for noget altså.
Jeg magter ikke mere på det tidspunkt og forlader butikken og prøver på igen at tænke “pyt” - livet går videre.
MEN dråben er nået nu. Og den 10 negl som hun valgte ikke at ville lave om og som hun sagde ikke ville falde af, faldt af i går. Dvs ikke engang to uger kunne den holde, som forudset men som hun sagde at hun vurderede ikke ville ske.
Jeg magter ikke mere nu men
jeg er nødt til at lade jer andre vide, at hende her-hun er simpelthen elendig til sit arbejde med negle og er ikke serviceminded overhovedet.
Vil du have pæne negle, så gå et andet sted hen.
Og mit netværk i Roskilde og Holbæk og omegn vil hent sikkert ikke få anbefalet Noblesse af mig efter det her.
Jeg er SÅ sur og SÅ skuffet og burde få mine penge tilbage både for aftagning og påsætning som jeg betalte for første gang plus yderligere kompensation for besværet, tiden, kørselspenge og den dårlige oplevelse og manglende negl som jeg nu sidder tilbage med her i dag! ØV!

Besvarelse fra Noblesse Spa
Professionelle behandlinger hos søde og…
Professionelle behandlinger hos søde og venlige piger.
Enkelte gange har der været sket en fejl, så er det blevet klaret fint og rart :-)
Hilsen en meget tilfreds stamkunde
Luksus på luksus .
Fantastisk oplevelse med ren forkælelse hele vejen igennem .
Var lidt skeptisk med alle de dårlige anmeldelser , men de er af ældre dato, men det var en total luksus formiddag .
Ansigtsbehandling hos Sofie G , spa treat pedicure hos Gry , de gjorde alt for at forkæle og hygge om mig , så skønt , kan klart anbefales .
Gavekort - øv!
Øv!
Har den sidste måned prøvet at få fat i Noblesse-spa. Jeg havde et gavekort der udløb i slutningen af juni og jeg ville gerne have det forlænget eller alternativt bestilt en tid. I dag ringede de endelig tilbage. En meget uvenlig dame oplyste, at det kunne de sandelig ikke tage sig af! Jeg forklarede, at jeg havde været forbi deres butik og ringet forgæves flere gange, men hun sagde bare, at det kunne hun da ikke gøre noget ved!
Øv for en skidt oplevelse! Tænk at de ikke vil give en service for de penge de har modtaget.

Besvarelse fra Noblesse Spa
Der trænger til en gevaldig overhaling af kundeservicegenet hos ejer!
Jeg har været mange gange hos Noblesse i Roskilde efterhånden - et par gange hos ejeren og senerehen har Linnea overtaget (for klarhedens skyld, skal Linnea stadig have en masse ros og har intet med dette at gøre). Behandlingerne har jeg været tilfreds med og også pigerne - lige indtil i dag, hvor jeg fik indehaveren i røret, da jeg måtte aflyse min tid pga. sygdom. Jeg havde allerede læst på hjemmesiden at det kostede halvdelen af behandlingspris, hvis man aflyste inden for 24 timer inden den aftalte tid, men jeg tænkte, at det ikke gav nogen mening ved en sygemelding. Indehaver sagde også som det første at det kostede dét gebyr, hvortil jeg stillede mig uforstående over for udmeldingen, eftersom jeg var blevet syg på dagen og desuden har lagt mange penge i foretagendet gennem de sidste år.
Her til aften kunne jeg så ikke dy mig for at lure lidt på bedømmelserne her på Trustpilot og må jo indrømme at jeg er blevet ganske overrasket over, hvor mange utilfredse eks-kunder, der egentlig findes derude.
Jeg arbejder selv i forretning og ved, at det allervigtigste for en butik, der sælger en hvilket som helst form for produkt, er god omtale. Jeg håber, at indehaveren samler sig lidt mod og får kigget sin forretningsstrategi efter i sømmene i stedet for at besvare dårlige anmeldelser med defensive bemærkninger, hvor man virkelig kan mærke at tilbagemeldingerne ikke bliver taget til efterretning.
Jeg må desværre stemme i med mange andre her på Trustpilot og sige, at jeg heller ikke sætter mine fødder i Noblesse igen. Jeg håber både indehaver og de ansatte det bedste for jeres forretning og det kunne være en god idé at starte med at sætte lidt fokus på kundeservice :)
Total mangel på kundeservice
I 2015 havde jeg fået et gavekort til Noblesse i Holbæk, og ringer derud i januar 2016 og fortæller at jeg ikke kan nå at anvende det inden udløb. Damen siger så, at jeg skal tale med butikken i Roskilde. I Roskilde siger de, at det er bedst at komme inden udløb, men da dette ikke kan lade sig gøre, må jeg bare komme snarest. Det gør jeg så idag 14 dage efter udløb, hvor damen så siger at det kan hun ikke forlænge, og hvis hun skal koster det mig 500kr (gavekortet var på 400kr), hvilket jeg jo siger ikke giver mening. Hun siger endvidere at havde jeg bare bestilt en behandling inden, var det ikke noget problem at det var udløbet, dette er jeg bare ikke oplyst om. Hun undskylder den dårlige rådgivning, og beder mig ringe i aften til en som kan hjælpe. Dette gør jeg, men hun (Gry) bliver bare ved med at sige at jeg har misforstået det hele og hun intet kan gøre. Hun afviser også at de oplyser kunder om at det koster 500kr at forlænge et gavekort på trods af at jeg selv nævner beløbet. Ærgerligt bare at kunne smide et gavekort i skraldespanden, og helt sikkert at de ikke får mig som kunde.
Shellac afhængig ;)
Jeg er igennem det sidste år kommet hos Noblesse i Roskilde.
Allerhelst bliver jeg 'behandlet' af Suzanna der er meget dygtig, rolig, nærværende og punktlig. Et stort plus for klinikken , og grunden til at jeg bliver ved med at komme.
Godt nytår !
Positiv oplevelse
Har fået lavet gelenegle, som levede helt op til mine forventninger !
Venlig og imødekommende personale. Ser frem til at komme igen.
Skuffende oplevelse og al for dårlig kundeservice
Min kæreste ønskede sig en parbehandling hos Noblesse, hvorfor jeg inviterede hende derop i julen.
Vi fik os en par-ansigtsbehandling, som var ret skuffende. Behandler var meget væk, servicerede ikke tilstrækkeligt og der blev taget for meget for behandlingen ved betaling.
Udfylder tilfredshedsundersøgelse, tager kontakt til Noblesse, snakker med ejer, bliver lovet at høre fra dem, hører intet, kontakter ejer igen, bliver lovet at høre fra dem, hører intet.
Vi har faktisk oplevet fuldstændig det samme som Simone B skriver d. 8. Februar. Min kæreste hedder selv Simone, så jeg skal lige understrege for Noblesse, at der her ikke er snakke om samme par, som dem der skriver anmeldelsen d. 8. februar. Men pudsigt!
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse, hvorfor vi ikke vil råde andre at benytte Noblesse.
Inkompetent, utroværdig og ubehagelig!
Jeg forstår slet ikke hvordan den biks kan eksistere! Jeg er sikker på, at de eneste der giver gode anmeldelser, gør det for at få en gave, som de reklamerer med på stedet. (Hvis man giver en god anmeldelse, får man altså en gave!)
Min kæreste og jeg havde bestilt en behandling sammen. Behandlingen var elendig, og efterfølgende fik jeg tilsendt et skema, hvor jeg kunne anføre hvor tilfreds jeg var med behandlingen. Jeg udfyldte skemaet, og skrev at vi begge var meget utilfredse.
Til min store overraskelse er der ingen der reagerer på vores kommentarer. Jeg skriver derfor til dem og får at vide af ejeren , at "det bruger de slet ikke til noget". Behandleren, der i øvrigt gav os for kort tid, var meget fraværende under behandlingen og tog desuden for meget for behandlingen i forhold til deres egen prisliste.
Jeg har aldrig følt mig så skidt behandlet, og kan SLET ikke anbefale stedet!
Jeg har i over en måned ventet på kontakt til ejeren, som er umulig at komme i kontakt med, og hele tiden har gode undskyldninger for hvorfor hun "lige skal snakke med nogen".
Fantastisk skønhedsklinik.
Rigtig dejlig skønhedsklinik, anbefaler!!
Elendig behandling
Jeg har fået spraytan, og kunne overhovedet ikke se NOGEN farveændring.
Efter anden behandling har jeg nu fået mega grimme pletter på hænder og arme... Rigtig ærgerlig oplevelse - også med personalet derinde.
Total mangel på omtanke og kundeservice
Fuldstændig arrogant personale og indehaver. Har oplevet utrolig dårlig service i forbindelse med køb af gavekort. Pengene er spildt! Sætter ALDRIG mine ven der igen.
Yderst professionelle
Nu er jeg kommet hos Noblesse Spa i Roskilde i 6 år, personalet er altid smilende og imødekommende. De er meget professionelle og forstår at sætte kunden i centrum :-) De varmeste anbefalinger herfra.
Væreste skønhedsklinik i Roskilde.
Man får ikke farve af deres spraytan.
De kunne også yde en del bedre service :)
Super god behandling
Perfekt service og gode behandlinger - føler mig altid godt behandlet
Uovertruffent
Jeg nyder at komme hos noblesse. Det er et dejligt hyggeligt sted, med helt fantastiskt personale. Altid god service. Kan varmt anbefale dette sted hvis man vil forkæle sig selv :)