Spijtig dat je ster dient te geven. Zijn zeker geen ster waard. Zijn niet aan de deur geweest voor de levering, geen melding op de camera van beweging en geen gemiste deurbel. Herhaaldelijk telefon... Se mere

De slechtste ervaring ooit met dit bedrijf! Voordat je iets bestelt vraag eerst met welk transportbedrijf zij werken. Mijn pakket is nooit geleverd, maar er wordt beweerd dat er contact me... Se mere

Net een pakket mogen ontvangen van auto-onderdelen, via NL-Logistics. Deze waren heel goed en gemakkelijk te volgen via de link in de mail. De levering was stipt op tijd, dat aangeven was via de... Se mere

Zelfs 1 ster is teveel! Zou geleverd worden op woensdag tussen 11 en 15 uur, 5 voor 3 in de middag mailtje gekregen dat er omstandigheden waren en dag erna zou geleverd worden. Dag later zelfde... Se mere

1,6

Dårlig

Bedrijf is telefonisch niet te…

Bedrijf is telefonisch niet te bereiken.
Waneer je wel aan de lijn krijgt kan niemand vertellen waar mijn pakket blijft en beloven ze om terug te bellen. Zonder resultaat...
Dag 1 bus stuk. Pakket zou volgende dag komen. Dus niet! Vandaag 89 keer met hun gebeld zonder resultaat dat ze opnemen. Ja echt 89 keer!!!! Emailadres hebben ze niet. Elke dag dat hun niet komen zit ik zonder auto omdat het desbetreffende pakket een Automatische versnellingsbak is.
Bizar hoe ze omgaan met mensen!!! Ben benieuwd hoe dag 3 er uit gaat zien.....

3. juli 2025

pakket word over het hek gegooid niet…

pakket word over het hek gegooid niet wetende wat erin tref de chauffeur nog aan chalid en als je hem erop aan spreekt geef pakketje maar en dien maar klacht in dan, dan bel je vervolgens naar het bedrijf een uur gewacht , krijg je eindelijk iemand aan de lijn een man geef je aan heb een klacht over een chauffeur van jullie word er opgehangen!!

3. juli 2025

Ga.hier.niet.mee.in.zee!

Nou, de volgende meldt zich.

Zaterdag accu besteld; zondag bevestiging dat ie maandag geleverd word. Maandagochtend t&t: 12:00 uur geschat.
12:10 bezorger door de straat en rijdt gewoon door; mail dat bezorging niet gelukt is..... Geïrriteerd bezorgdienst gebeld en wat bleek.... Chauffeur was de accu vergeten in te laden....
Was dan een kerel geweest en had even aangebeld om uit te leggen wat er gebeurd was. Gelukkig deed de collega aan de telefoon de belofte dat de accu di ochtend 08:00 uur bezorgd kon worden. Ik heb het adres van mijn monteur gegeven en kreeg al snel de bevestiging dat het adres aangepast was.
Dinsdagochtend t&t: 11:00 uur geschatte levertijd...Ellende! Weer gebeld en reactie: 'ik heb de planner een briefje gegeven dat de accu vroeg bezorgd moest worden. Daarna ben ik naar huis gegaan. Ik werk ten slotte geen 24/7'...
13:30 bericht van mijn monteur....nog geen accu geleverd. Gelijk gebeld en ze zouden contact opnemen met de chauffeur en mij terugbellen. Om 15:00 uur zelf maar weer gebeld en de accu wordt vandaag niet meer geleverd. Contact opgenomen met mijnautoonderdelen om aan te geven dat ik de accu, mocht ik 'm nog krijgen, retour gaat. Ik moet nu in de winkel een nieuwe accu kopen zodat mijn auto wel klaar is voor morgen.
Echt, wat een waardeloos bedrijf is dit zeg. Dan wil je een review schrijven en zie je dat je nummero tig bent die dit overkomt. Ik snap echt niet dat mijnautoonderdelen hier nog zaken mee doet. Zij waren overigens erg begripvol over de situatie; ze zijn wel een klant kwijt hierdoor...
Helaas kunnen 'wij' niet altijd de vervoerder kiezen en zal dit vaker voorkomen.

1. april 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Eerst halen ze de accu niet op. De volgende dag willen dan toch de accu gaan leveren. eerst 9:15, uurtje later 12+, en rond 11:30 staat er 14:15, en nu 12:30 staat er 14:59.

Als je een bezorgbedrijf bent en je kan het niet, wel heel zielig.

27. marts 2025

Accu besteld

Accu besteld. Eerst wordt er helemaal geen bezorgpoging gedaan en vervolgens vandaag staat er dat het afgeleverd is maar er is helemaal niks bezorgd!!!!!

14. januar 2025

Waardeloos.

Je word goed op de hoogte gehouden van het bezorgmoment, aangegeven tijdstip klopt ook. Wel wat kort dag. Bij mij ging het om de levering van 4 lichtmetalen velgen met banden. Viel mij op dat de verzender ze niet beschermd verpakt heeft. Maar dan snap ik niet waarom de bezorger ze vervolgens ook nog eens onvoorzichtig uit de auto werkt. 2 velgen met banden vielen hierbij op de vlakke en goede kant van de velg. Dit had prima voorkomen kunnen worden ook al waren ze niet beschermd verpakt. Dit komt erg onverschillig over. Bezorger lijkt het ook normaal te vinden want merkt er niets over op en gaat gewoon door.

26. november 2024

Vrijpostig medewerker

Half 2 nachts een bericht sturen dat je vanaf 7uur bij mijn deur staat, is dat handig?

Niemand kwam aan mijn deur!

7:10 krijg ik misgesprek
7:20 bel ik terug, iemand aan het telefoon zeg dat hij na 10min terugbel.

Daarna hij bel en zegt dat ik 50min moet gaan rijden om mijn bestelling op te halen, of bel maar de planning, toen ik naar de planning bel was het nog dicht en gaat open om 8uur.

Ik heb gebeld om 8uu moest 20min in de wacht daarna werd opgehangen.

Daarna weer gebeld, krijg ik een vrijpostig meneer aan de telefoon en wanneer ik ook vrijpostig doet, zegt hij hij ken mijn adres, ik weet jullie bedrijf ook

12. november 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Eerste keer is mijn bestelling blijkbaar ‘vermist’ en de tweede keer word mijn bestelling door ‘omstandigheden’ niet opgehaald.

3. september 2024

Nooit aangekomen bestelling

Sedert 3 weken een bestelling gedaan dat via deze bezorger moest geleverd worden. Tot op heden elke dag een track en trace link door gemaild gekregen met de de welke de levering de volgende dag zou zijn. Zondag 1/09 kreeg ik uit het niets een mail waarin de levering had plaats gevonden op 1/09 om 15u50. Na al onze buren te contacteren met de vraag het pakket bij hun geleverd werd, hadden we geen pakket ontvangen.

De klantendienst meermaals gecontacteerd. Eerst werd een verhaal verteld van de enorme drukte in België momenteel, de andere keer het was het pakket nog niet bij hun aangekomen en was het de fout van de firma waar ik de bestelling had geplaatst.

Echt ondermaats!

1. september 2024

Lazy

Driver sees the address 2-1 and just assums it is the same as 2A without checking the rest of the street. If I haven't seen him driving away it would be missed delivery (I got an email already). He didn't even apologize.

17. juli 2024

Waardeloos bedrijf komen ze naar lang…

Waardeloos bedrijf komen ze naar lang wachten aan hebben ze je pakje niet bezig krijg je fan te horen ja maandag een nieuwe kans rot toch op
Als ik vandaag hoog uit Morgen mijn pakje niet heb stel ik jullie aansprakelijk ik ben zzp en dit kost mij geld 😡 voor niks vrij nemen

10. maj 2024

Kansloos, klantonvriendelijk, geen afspraken mee te maken!

Via Spaarbikes (ook niet bestellen!!) een fiets besteld op zondag, gekozen voor levering op donderdag zodat er iemand thuis was de hele dag. Melding op woensdagavond dat door drukte de fiets niet bezorgd kon worden en er een nieuwe datum zou volgen. Radiostilte... Spaarbikes slecht bereikbaar en als een hond behandeld aan de telefoon door het vervoersbedrijf (NL Logistics). Voedt je telefonisten op! Geen stijl om klanten uit te laten kafferen in gebrekkig Nederlands! Wederom slechte review voor jullie...

Nieuwe datum: Fiets zou die maandag bezorgd worden tussen 9.00-12.00, geregeld dat iemand thuis was om de fiets aan te nemen. Zondag bericht, bezorging tussen 13.00-16.00, weer iemand geregeld voor dat tijdstip... maandagochtend 7.50 gaat de telefoon, we zijn er over 10 minuten! Kansloos deze bedrijven. Geen afspraken mee te maken. Bezorger wel vriendelijk en fiets netjes afgeleverd.

11. marts 2024

zeer slechte levering!!

zeer slechte levering!!! pakket zou geleverd zijn aan huis niemand is langs geweest??? bij alle buren gaan rondvragen niemand heeft iets ontvangen. kan transportbedrijf niet bereiken, nu maar verkoper contacteren en wacht nog steeds op antwoord

26. januar 2024

Er dette din virksomhed?