Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Jasper, Die reacties van NKC lijken op een AI reactie of gemaakt door een robot. Wellicht is het goed om te weten voor iedereen die een verzekering heeft of wil afsluiten bij de NKC dat NKC zelf g... Se mere
Virksomheden har svaret
Geen contact mogelijk. Probeer nu sinds 29 juli om de schadevrije jaren van vorige auto over te laten zetten naar onze nieuwe verzekering. De nieuwe auto moeten verzekeren bij andere maatschappij o... Se mere
Har besvaret 81 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
als ik min sterren kon geven deed ik…
als ik min sterren kon geven deed ik dat zeker. Wat zijn ze traag geworden in alles. Vorig jaar een vraag gedaan over schadevrije jaren over te zetten, kreeg deze week pas een reaktie met de mededeling dat ik het beste de verzekering kon opzeggen en weer opnieuw moest aanmelden maar dat is gewoon de omgekeerde wereld. Nu heb ik gewoon opgezegd en een nieuwe verzekering gevonden die alles normaal laten werken.
Onbereikbaar, ik ga overstappen
Een week geleden een verzekering afgesloten, maar blijken onbereikbaar voor vragen. Ik ga overstappen naar Camperverzekerd.nl

Oplichters.....pas op

Echt ongelofelijk slechte…
Echt ongelofelijk slechte bereikbaarheid. Wil nieuwe verzekering afsluiten, site werkt echt bijzonder slecht, en kan op een gegeven moment niet meer doorklikken. Telefonisch ook niet bereikbaar. Kortom, snel op zoek naar andere verzeker, zo zonde!!!

Waarom zo duur……
Jasper,
Die reacties van NKC lijken op een AI reactie of gemaakt door een robot.
Wellicht is het goed om te weten voor iedereen die een verzekering heeft of wil afsluiten bij de NKC dat NKC zelf geen verzekeraar is maar slechts een bemiddelaar die daar provisie voor krijgt ( lees verdient) Maar het lijkt nog vreemder; er zit nog een tussenpersoon tussen, nl. een agent die ook een graantje meepikt. Dat verklaart oa waarom een verzekering die je via NKC afsluit zo extreem duur is en ook waarom de afhandeling zo lang duurt. Mijn advies; Centraal Beheer.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Gelukkig hebben wij inmiddels al een…
Gelukkig hebben wij inmiddels al een andere verzekering afgesloten. Een maatschappij die WEL bereikbaar is en antwoord geeft op gestelde vragen. Eigenlijk best triest, wij waren al meer dan 15 jaar verzekerd bij NKC.
Maar wat mij nu opvalt, NKC geeft op elke negatieve review een uitgebreide reactie op dit Trustpilot platform. Maar daar heb je als klant helemaal niets aan. Waarom steekt NKC deze energie gewoonweg niet in het correct beantwoorden van vragen en problemen van klanten via hun eigen website, zoals het hoort ?!
Na reactie van NKC op mijn review, wil ik alleen nog kwijt dat velen met mij een negatieve ervaring hadden/hebben en dat ik al heel lang lees dat men werkt aan verbeteringen, maar er nog barweinig , of eigenlijk niets te merken is hiervan. Dus NKC, doe er nu echt iets aan, want de klanten lopen weg.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Voor het eerst een camper aangeschaft…
Voor het eerst een camper aangeschaft die we wilden verzekeren bij NKC. Allereerst zijn ze moeilijk bereikbaar. Vervolgens na aanvraag moet je wachten op een reactie. Gebeld...maar er zou eerst een technische keuring moeten plaatsvinden. Helaas heb ik die laten doen a €300, - Volkomen onnodig. Die opgestuurd en vervolgens netjes per e-mail een bericht dat ze het druk hebben en dat je 'langer dan gerbruikelijk' moet wachten op een reactie. Voordat je het weet ben je dus dagen of misschien wel week(en) verder zonder dat je verzekerd bent. Ik heb mijn verzekering nu elders afgesloten. Dan weet je direct of je verzekerd bent en wordt er niet nog een extra en onnodige veiligheidsrapportage gevraagd. ADVIES: NIET HIER VERZEKEREN!

ZEER SLECHTE TELEFONISCHE OF DIGITALE BEREIKBAARHEID
Wij hadden sinds de aanschaf van onze nieuwe camper (2021) onze verzekering lopen bij NKC.
Maar vanwege de vele slechte ervaringen en recensies van de laatste tijd hebben wij besloten op te zeggen en over te stappen.
In de algemene voorwaarden stond een dagelijks opzegbare clausule met inachtneming van een maand. Die ze per direct hadden opgezegd (???) ik zag dat ik een maandtermijn verzekering teruggestort had ontvangen via mijn bank en daardoor werd ik getrickert dat hier iets niet klopte en of we dan wel verzekerd waren. Via RDW bleken we niet meer verzekerd te zijn :o
We ontvingen ook maar geen bevestiging per mail van onze opzegging en ook telefonisch zijn ze totaal NIET te bereiken. Zelfs niet via het contactformulier op hun website. Ik heb echt alle mogelijke opties geprobeerd binnen het telefonisch keuzemenu zelfs de optie spoed om te kijken of daar überhaupt wel een reactie om kwam maar NEE. Je zou maar in het buitenland met pech staan :(. Ach fijn ik heb direct onze nieuwe verzekeraar gebeld en gevraagd de polis te vervroegen. Mensen A.U.B. SLUIT GEEN NKC VERZEKERING AF!

Onbereikbaar
Onbereikbaar, verzekering na jaren ergens anders afgesloten. Gezien alle negatieve review al lange tijd een groot probleem. Dat geeft geen vertrouwen bij eventuele schade of hulp

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
NKC Verzekeringen; NOOIT MEER!!!!
NKC Verzekeringen: NOOIT MEER!!!!!
Vorig jaar een kleine schade gehad met onze camper. Dit proberen door te geven via mijn NKC. Lukt niet, je kunt op mijn NKC niet alles weergeven en de gegevens in mijn NKC is niet up to date. Wel tig keer gebeld. Krijg gewoon niemand van de verzekering te pakken. Diverse mails gestuurd. Deze werden ook niet beantwoord, behalve met:'We hebben uw mail in behandeling', maar krijg geen antwoord. Wij weten niet hoe de schade afgewerkt dient te worden, naar welk schadeherstelbedrijf wij moeten gaan etc. Nul komma nul informatie en communicatie. Uiteindelijk heeft een ventrale telefoniste mijn schade via de telefoon in mijn NKC ingevoerd. Niet lang daarna kwam een tweede invoering van mijn schade door een ander. Tot nu toe staan de twee schade invoeringen nog in mijn NKC, terwijl ik geen lid meer ben. Het goed bewerken van mijn NKC is problematisch. De facturen die er staan zijn niet up to date etc. Ik heb mijn camper op 1 november jl. geschorst. Diverse mails gestuurd om mijn verzekeringspremie te wijzigen. Tot nu toe nog steeds geen antwoord. Ik ben vanaf 1 januari jl. geen lid meer bij het NKC, maar de verrekening van de premie is nog steeds niet gebeurd. Je krijgt niemand te pakken, zowel telefonisch (behalve de centrale telefoniste) als via de mail. Zo'n slechte organisatie heb ik in mijn leven nog niet gehad. NKC Verzekeringen: NOOIT MEER!!!!

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Slechte leden administratie en service
Slechte leden administratie en service. Ze doen zich voor als club maar als je de club wilt verlaten en wilt opzeggen hanteren ze valse opzeg voorwaarden. Zo zit je dus makkelijk voor een extra jaar aan ze vast, zonder enkele vorm van meerwaarde. Helemaal fijn als je opzegd omdat je camper kapot is gegaan. Heb je en geen camper meer en moet je toch betalen. Geen menselijke maat hier. Opzeggen voor het einde van het jaar was blijkbaar niet goed genoeg. Wat een droeftoeters.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Wij hebben op 7 nov aanrijding gehad…
Wij hebben op 7 nov aanrijding gehad schade formulier gaat via schoutenzekerheid dat in vullen gaat nog maar contact via nkc verzekering daar heb je totaal niks aan als je naar nkc een mail stuurt wordt krijg je wel bericht dat ze het hebben ontvangen en weer daarna we hebben nog niet kunnen reageren maar dan ben je al 2.5 week verder dus mensen ga je niet via nkc verzekeren je kan dan beter meteen naar schoutenzekerheid gaan
Gr fam RR

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Mijn ervaring met NKC Verzekeringen is…
Mijn ervaring met NKC Verzekeringen is ronduit teleurstellend.
Twee schadedossiers (storm en aanrijding) zijn al in november 2025 door een expert vastgesteld. De schadecalculaties liggen sinds oktober 2025 vast. Tot op heden heb ik geen inhoudelijke beslissing ontvangen.
In plaats van duidelijkheid ontvang ik automatische antwoorden (“het is drukker dan normaal”) of standaardreacties zonder concrete informatie. In het online portaal verschijnen en verdwijnen documenten zonder toelichting, wat de transparantie niet ten goede komt.
Er is geen sprake van een inhoudelijke afwijzing, geen aanvullende vragen en geen gemotiveerd standpunt — enkel langdurige stilstand.
Van een verzekeraar verwacht ik:
• Tijdige besluitvorming
• Transparante communicatie
• Duidelijkheid over uitbetaling
Die verwachtingen worden hier helaas niet waargemaakt.
Ik hoop dat NKC alsnog laat zien dat klantgerichtheid en zorgvuldige schadeafhandeling serieus worden genomen.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Onze ervaring met NKC is helaas…
Onze ervaring met NKC is helaas teleurstellend.
Tijdens een reis in Noorwegen hadden wij ondersteuning nodig, maar de bereikbaarheid was slecht: we stonden regelmatig 20–30 minuten in de wacht, de verbinding werd verbroken of we werden doorgeschakeld zonder gehoor. Daarnaast konden wij tijdelijk niet in ons dossier (online) vanwege een wissel van verzekeraar bij NKC, wat lang duurde om op te lossen.
Als we telefonisch contact hadden kregen we vaak verschillende medewerkers aan de lijn met uiteenlopende adviezen en toezeggingen. Sommige medewerkers gaven aan hier weinig ervaring mee te hebben of tijdelijk bij te springen vanwege personeelstekorten. Dat geeft weinig vertrouwen, zeker als je in het buitenland bent.
Het contact met NKC verliep traag en moeizaam, terwijl er wel snel gereageerd wordt wanneer het om betalingen gaat of wanneer je lid wilt worden. Ook vinden wij het jammer dat je verplicht lid moet zijn van de vereniging, terwijl wij alleen gebruik maakten van de camperverzekering.
Alles bij elkaar sluit deze ervaring helaas aan bij veel andere reviews die wij inmiddels hebben gelezen en die sterk lijken op wat wij zelf hebben meegemaakt. Dit alles samen was voor ons reden om de verzekering en het lidmaatschap op te zeggen.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Waar was de NKC? Lak aan de leden!!
De campereigenaren worden dit jaar geconfronteerd met een verdubbeling van de wegenbelasting. Er werd door de NKC een petitie gestart en het eindresultaat werd naar de Tweede Kamer gestuurd. Maar verder werd er niets ondernomen, waardeloos. De houding van de NKC is de arrogantie ten top, ze hebben lak aan de leden. Het verschil in de wegenbelasting met b.v. Duitsland en België. Een eigenaar in Duitsland betaalt € 136,00 per jaar, dit bedrag moet ik nu voor 15 dagen betalen. Het bezit van een camper is onbetaalbaar geworden.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Ik heb mijn lidmaatschap op tijd…
Ik heb mijn lidmaatschap op tijd opgezegd krijg vervolgens toch een factuur voor het lidmaatschap 2026 krijg vervolgens een excus mail voor de fout vervolgens wordt het geld wel afgeschreven op 9 december
En ben nu een maand verder en heb het geld nog steeds niet terug gekregen div.telefoontjes gepleegt en elke keer het zelfde excus we geven het door aan de financiële afdeling en het geld wordt echt terug gestort.
Volgens mij moeten jullie een nieuwe afdeling opzetten geld terug storten is maar een kleine handeling.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
NKC schuift alles door en geeft geen service
k wil hier graag mijn frustratie delen over de afhandeling van de schade door de NKC aan mijn camper. Op 8 februari 2025 is er in het donker een Spanjaard tegen onze camper gereden en hadden we schade aan de achterdeur van onze camper. Er is een schadeformulier ingevuld en een camper naast ons had het zien gebeuren en heeft een getuigenverklaring geschreven. Dit alles ingediend bij de NKC. Je krijgt dan een standaard mail dat hun schade afhandelaar Op Groen er mee bezig gaan. En die krijg je daarna nog een paar keer en inmiddels is het bijna een jaar geleden en we zijn nog geen stap verder. Als het je al lukt om iemand bij de NKC aan de telefoon te krijgen, dan krijg je het standaard antwoord dat Op Groen (hun schade afhandelaar) contact met je zal opnemen. Zelf kun je geen contact met ze opnemen, niet telefonisch en niet per mail. Vorige week kreeg ik mijn nieuwe polis en ik moet 85 euro per maand meer gaan betalen vanwege die schade waar ik geen schuld aan heb! Weer met ze gebeld en weer het standaard antwoord dat Op Groen contact zal opnemen. Per 1 januari stapt de NKC over naar een andere schade afhandelaar omdat ze niet tevreden zijn over Op Groen. Ik heb er dan ook geen vertrouwen meer in dat Op Groen nog actie gaat ondernemen over mijn schade afhandeling. Ik vind het schandalig hoe de NKC op dit moment met hun klanten omgaat en ben benieuwd of er meer mensen zijn die deze ervaring hebben. Misschien kunnen we samen wat druk op ze uitoefenen. De NKC verkoopt de polis van de ASR en inmiddels heb ik ook een klacht bij hun ingediend over de schade afhandeling van de NKC.

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Er wordt zeer traag gereageerd op…
Er wordt zeer traag gereageerd op vragen; als ze al reageren. Ze geven bij verlenging na taxatie op basis van alle relevante en bij hun bekende gegevens een premie indicatie van €500 tot €800 op voor een vol casco verzekering, maar rekenen uit eindelijk € 1050. Een premie opgave via de website geeft een premie van ca € 70 per maand. Na eindeloos aan de telefoon gehangen te hebben krijg je het antwoord "mijn computer zegt € 1004 per jaar".
Op latere e-mails wordt niet meer gereageerd. Begrijpelijk, want het is niet uit te leggen.
Ik ga deze verzekering en mijn lidmaatschap dus opzeggen. Eerst nog even een betrouwbare verzekeraar vinden.
Update: het is meer dan stuitend dat er wel binnen een paar (feest)dagen op deze review gereageerd wordt, maar tot op heden niet op mijn e-mails.

Treurig, bar slecht NKC
jaja.. zo als ze hier allemaal al schrijven het is ver zoek met de NKC ik ben al 18 jaar bij NKC tot dat we pech kregen. de camper is bij garage heeft onderdelen vernieuwt maar wil nog steeds niet starten nu moet ik weer met NKC overleggen want garage wil nieuw kabelboom gaan in zeten maar heb ik toestemming verzekering voor nodig en die zijn totaal niet te bereiken NKC al helemaal niet meer. En die nieuwe verzekering schouten zekerheid dat via NKC gaat is ook al moeilijk aan doen nee jongens het schiet egt niet op!. Ben al meer dan drie maanden mee bezig onze vakantie is in puin en waarschijnlijk mijn camper ook. nee ik ga bij de NKC weg!!! jammer want zo wil ik niet veder voel me niet zeker bij zon organisatie. Denk ook niet dat de NKC langer zal voort bestaan wand zelfs camper app wordt slecht en niet aangepast. en ze verdienden toch goed. Nee NKC jullie gaan niet de goede kant op!

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Schade van 30 september 2024 (je leest…
Schade van 30 september 2024 (je leest het goed 2024) nog steeds niet afgehandeld.
Onjuiste en tegenstrijdige informatie verstrekking!
Veelal geen inhoudelijk antwoordt op "Verstuur bericht" in dossier, en het in eerdere reviews vermelde contactformulier en telefoonnummer.
Niemand telefonisch bereikbaar die inzage in dossier heeft (er wordt ook niet teruggebeld).
Waarom geen contactpersoon met telefoonnummer gekoppeld aan dossier (neem een voorbeeld aan andere verzekeringen)?
Na ruim 14 maanden heb ik de hoop opgegeven!!!

Besvarelse fra NKC Europa's grootste camperclub
Læs mere om andre typer anmeldelser.