Nike Run Club app’en er forsvundet fra mit Apple Watch Nike SE efter seneste OS 11 opdatering. Har fået fortalt fra Apple, at eneste løsning hvis jeg vil fortsætte med NRC er at købe nyt Apple Watch.... Se mere
Har bestilt et par sko men Nike har valgt at trække mig for beløbet 2 gange. Adskellige mails med beviser fra min bank er stadig ikke nok til de vil betale beløbet tilbage. Det er simpelthen den dårl... Se mere
0 Stjerner! Fraråder på det kraftigste af handle på Nike.com Bestilte en ordre til julegave 1. uge i December. Pengene er trukket på kort d. 9. December, men pakken er per 22. December endnu ikke ove... Se mere
Var lidt skeptisk ved at bestille online, pga de dårlige anmeldelser her på TP. Valgte dog alligevel, at bestille et par Low Dunk, som oveni var på tilbud til kr 599.- Var ikke hjemme på givne le... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Experience sports, training, shopping and everything else that's new at Nike.
Niels Brocks Gade 8 , 4. sal., 8900, Randers C, USA
- www.nike.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Kun gode oplevelser herfra
Kun gode oplevelser herfra. Jeg har 3 gange bestilt sko herfra og modtaget varerne som bestilt, og til tiden alle 3 gange. Desuden har jeg returneret et par der ikke passede i størrelsen og fik hurtigt tilbagebetalt pengene. Denne process forløb også helt normalt.
Med de anmeldelser der er her på Trustpilot var jeg meget skeptisk, men jeg har ikke oplevet nogle problemer.
Jeg har annuller min pakke fra Nike og…
Jeg har annuller min pakke fra Nike og der er gået en måned, men jeg har ikke fået min penge tilbage
Kan ikke få fat i kundeservice
Kan ikke få fat i kundeservice - man taler med en computer der ikke forstår hvad man siger.
Man kan ikke skrive til dem kun ringe.
Brug ikke denne hjemmeside
Mega dårlige service
Mega dårlige service. Købte Nike strømper til gave, indpakning en rød sløjfe på en pose. Skulle så efter jul have penge retur… det kunne man ikke d. 29, men først d. 30!! Kom igen d. 30 og får så at vide at jeg kun kan få pengene retur med en bon. Havde en med, men åbentbart ikke den rigtige. Selvom der var bytte mærke på (og pris mærke, da ekspedienten havde glemt at tage dem af🤬 så nu er jeg ejer af 4 par Nike strømper!! Sidste gang jeg handler i Nike!
Forkerte varer og manglende refusion
Jeg bestilte et træningssæt på Black friday, som skulle bruges til en julegave. Jeg modtager hurtigt en pakke fra Nike, men med de helt forkerte varer i. Jeg sender dem retur d. 7/12 og har stadig ikke hørt noget om at returneringen er kommet frem og har ej heller fået refunderet beløbet. Det er under al kritik at der ikke er mere kundeservice tilgængeligt på webshoppen, så man kan kontakte firmaet.
Bedste kundeservice
Bedste kundeservice. Bedste personale. Bedste butik.
Track and trace virkede ikke
Track and trace virkede ikke. Jeg fik en dato at vide for forventet modtagelse. Dagen efter får jeg at vide at pakken er forsinket på ukendt tid. Jeg kan se at pakken er i Belgien. Pludselig får jeg en SMS på den forventede dag om at pakken er afleveret. Den lå ganske rigtigt i postkassen og nu kunne jeg se rejsen fra Belgien til Aarhus. I det mindste kom pakken jo til tiden.
Nike Airforce 1 sko er crap
Købte et par Airforce 1 sko til min søn. Efter mindre end to mdr. normal brug var sålens slidlag væk, så der var frit udsyn til luftcellerne ved hælen. Fortil var sålen også slidt igennem.
Og vi taler om en sko til omkring 1.000 kr.
En sko fra Bilka til en hundredekroneseddel holder bedre.
Returprocessen var utrolig bøvlet, SKAL startes med opkald til engelsksproget personale. Kom igennem efter talrige forgæves opkald, hvor jeg bl.a blev mødt med en telefonsvarer, der i åbningstiden forkyndte, at der ikke var åbent for opkald.
Det endte dog med, at jeg fik mine penge tilbage.
Et godt råd: Hold jer langt væk fra Nike sko. De er dyre og dårlige…
Elendig kundeservice der lyder som om…
Elendig kundeservice der lyder som om man ringer til Indien :-( ingen hjælp at hente og de forstår dårligt engelsk .
Nike tar 100 ekstra kr for Express levering men sender først pakken dagen efter den burde have været leveret .
Jeg handler ALDRIG på deres hjemmeside mere!!!!!!
Købte et par sko som begyndte at knirke…
Købte et par sko som begyndte at knirke helt vildt (havde betalt for dem ) men at reklamere over dem er godt nok meget bøvlet og kompliceret.
det magter jeg ikke en anden gang. Meget ringe service fra det firma.
Elendigt
Deres service ødelægger købsoplevelsen og deres ry som brand.
Har ikke måde taget min til Godhavn i…
Har måde taget min til Godhavn i nu. Orde C01459291686. men får kun tre stjerne. a de ikke har en mail adresse. og kun engels i telefon.
hurtig ekspedition
Fik leveret det bestilte, som levede helt op til forventningerne, i løbet af 3 dage. Så fuld tilfredshed herfra.
Køber et par Nike dunk low sko
Køber et par Nike dunk low sko, det viser sig at de går i stykker, efter meget kort tid. Bliver bedt om at sende mine gamle brugte sko retur, selvom jeg har vedhæftet billede af fejlen og st de ikke kan hjælpe mig med noget andet. Hvad skal de bruge mine gamle sko til, når jeg har vidst dem mange billeder af fejlen. Utroligt dårlig service. Udover det ringer de til mig, når jeg ringer tilbage, ved de ikke hvad de har ringet om, det er Nike vi snakker om, ikke et eller andet underligt firma
Besøger nike for at købe en Nike…
Besøger nike for at købe en Nike repellent jakke i oktober - de har ingen i butikken men henviser mig til nike.com. Jeg nævner at jakken først skal gives d. 24.11 - De siger ingen problem - så tæt på julehandel er der ingen problemer med at returnere efter 30 dage. Jeg finder jakken på nettet d. 16.10 - heldigvis - og eftersom det er en gave pakker jeg den straks ind da jeg modtager. Jakken gives som nævnt d. 24.11 - og det viser sig at der er en alarmbrik der sidder fast i jakken.
Jeg ringer straks d. 25.11 - først lyder svaret - jeg sender dig en returlabel - men vi har ikke flere af jakkerne. Det er jeg selvfølgelig træt af eftersom det var den modtageren ønskede. Jeg spørger ind til andre alternativer.Så må du rejse til nærmeste nike butik (85 km) væk - og få fjernet alarmen. Jeg beder om delvis refundering - det er jo påhæftet med en del omkostninger for mig - og husk på det er ikke mig men NIKE der har glemt at fjerne alarmen.
Så lyder svaret pludselig - vi kan ikke hjælpe dig - nu er mulighed for at returnere også væk -til trods for at jeg har sendt billeder af AL original emballage og alarmen.
Så eneste mulighed jeg har er at køre de 85 km for at få fjernet en alarm som I har sat i. Tak for absolut ingenting - ud over DÅRLIG SERVICE!
Fik ingen penge retur
25-9-24 sendte jeg strømper retur til dem da de havde sendt forkert størrelse, og jeg har kvittering på at de har modtaget returpakken.
(ordrenummer. ER100025970085)
så her efter næsten 2 måneder har jeg stadig ikke fået mine penge tilbage (189.95 kr.) de har heller ikke sendt nye strømper i den rigtige størrelse, selvom jeg har skrevet til dem på 2 mailadresser de har, og prøvet at ringe til dem, så nu er det slut med at handle hos Nike.
Leverer ikke varen, men scorer kassen
Jeg har stadig ikke har modtaget min bestilling af sko som jeg bestilte og pengene blev trukket med det samme. Denne bestilling var en fødselsdagsgave til min datter, og det var meget skuffende, at varen ikke blev
Pengene blev trukket fra min konto kort efter bestillingen, men jeg fik hverken modtaget en opdatering om tidspunkt levering eller selve varen.
Efter 30 dage ringede jeg til kundeservice og fik pengene tilbage efter fem dage. God service til sidst i handlen
Ingen refundering af produkt i fysisk butik
Fysisk butik i Aarhus. Ekspedienten havde fra start en lidt ligegyldig attitude, og det blev ikke mere serviceminded undervejs.
Jeg kom for at bytte nogle sko. Ekspedienten giver mig så en kvittering retur på et andet beløb end oprindeligt. Undrer mig og vender retur. Jeres eget produkt er på tilbud online, men det kan ikke matches får jeg afvide. Nu ønsker jeg så at returnere fordi min tillid til personalet og forretningen er brudt, idet jeg efter ombyt får en forkert kvittering og nu, ikke føler mig imødekommet. Jeg påtaler ikke af provokation, men realitet at det jo for mig som kunde ikke giver mening at betale fuld pris for et produkt som er på tilbud. Idet man ikke vil matche med egen hjemmeside, så giver en refundering bedst mening. Jeg ønskede ikke produktet. Så får jeg afvide at jeg ikke kan refundere det uden det rette kort som det er købt med, selvom kvitteringen var med. Det blev købt af min kammerat. Ham hiver jeg med dagen efter. Der får vi så afvide at man pludselig ikke kan returnere produktet fordi det har været ombyttet. Så man kan ikke køre en vare retur, bare fordi man har byttet størrelsen? Man kan kun få tilgodehavende via gavekort eller vælge et andet produkt - det vil sige pengene er pludselig bundet til den specifikke butik. Hvilket er til stor forundring da det bryder forbrugerrettigheder. På jeres egne kvitteringer i bunden, skriver i endda: “Medbring din kvittering eller gavebon, når du vil have varen byttet, refunderet eller have butikskredit. Dine forbrugerrettigheder påvirkes ikke”
Jeg følte mig tvunget til at vælge et gavekort til en forretning hvor jeg absolut ikke har lyst til at benytte produkter fra, og ej heller fremtidigt lægge penge. Hvordan kan man som international koncern have sådan en serviceramme, eller mangel på samme?
Som forretning er i forpligtet til at oplyse om jeres bytte og refunderingspolitik, samt særlige betalingsbetingelser i det øjemed. Det fremgår også tydeligt hvis man henvender sig til Forbrugerrådet. Intet sted på jeres hjemmeside eller den fysiske bon fremgår det at i har denne særregel omkring at byttede produkter ikke kan refunderes. Jeg mistror stærkt at der på dette tidspunkt ikke var tale om systemmæssige begrænsninger, men personlig holdning. Som sælger af kassesystemer til dagligt, ved jeg da at et produkt kan refunderes - specielt hvis en kæde som jeres størrelse bruger det. Særligt når det står på jeres kundekvitteringer.
Dårligste kundeservice!
Jeg bestilte 2 varer hos Nike, men modtog kun den ene. Pakken havde været åbnet, og lukket med PostNord tape. Jeg ringede med det samme til Nike for at fortælle det, og for at spørge hvordan jeg skulle forholde mig. Første samtale gik fint med en kundeservicemedarbejder som oprettede en sag, og som bad mig indsende billeder af pakken, som hun modtog mens vi talte sammen. Hun fortalte at de nu satte sagen igang og at de ville tage kontakt til PostNord, jeg ville høre fra dem indenfor 10 dage. Jeg hørte ingenting, og efter 20 dage ringede jeg igen for at følge op. Ny kundeservicemedarbejder fulgte op på sagen. Han bad mig sende billeder af pakken, men det fortalte jeg jo var gjort. Det kunne han så bekræfte og forsikrede mig om at jeg havde en afgørelse indenfor 2 dage. 5 dage senere havde jeg stadig ikke hørt noget. Jeg ringede igen, og en ny kundeservicemedarbejder kiggede nu på sagen. Hun fortalte at billederne skulle være bedre kvalitet og at jeg skulle sende nye. Det var helt alm. skarpe billeder taget med en IPhone i dagslys, så det sagde jeg at det kunne jeg ikke forstå. Hvis der var noget galt med billederne hvorfor sagde den første medarbejder så ikke noget? Hun kiggede på billederne igen, og sagde så de var ok, læste videre i sagen og fortalte til sidst at jeg ville have en afgørelse inden 2 dage, enten ville de sende en ny vare eller refundere beløbet, men lad os nu se…
Jeg synes det er under al kritik at jeg intet hører hverken på mail eller tlf. man kan ikke skrive til dem, når man ringer får man først en robot og derefter en dårligt engelsktalende medarbejder (alle 3 gange). Den manglende opdatering og misinformation er simpelthen for dårlig! Jeg køber ikke direkte fra Nike igen!
Produktet fejler som sådan ikke noget.
Produktet fejler som sådan ikke noget..
Bare rigtig rigtig ærgerligt der står en leveringsdato og denne ikke bliver overholdt, og det var ikke ups’ skyld, men Nikes. Jeg tror jeg finder mine Nike produkter andetssteds fremover.. Den trøje jeg købte skulle bruges til gave, med en lovet levering senest 31/10, faktisk inden 31/10 stod der på min kvittering. Den ankom 1/11 (og dermed for sent), fordi Nike ikke havde bestilt den rigtige levering ved ups.