Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een positieve indruk en bij bezoek aan het werd dit bevestigd. Ze hebben het werk keurig en op een heel prettige manier uitgevoerd. We zijn zeer tevreden ov... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zochten een unieke serre en we kregen een unieke prachtige serre, gebouwd door vaklui met een creatief karakter zoekend altijd naar de beste oplossingen! Wil je iets unieks met een hoge kwaliteit:... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben contact gezocht met Niek Roos vanwege de zeer goede recensies. We reden naar het mooie dorp Bavel en tijdens het eerste contact wisten we al dat we een goede keuze hadden gemaakt. We zij... Se mere
Virksomheden har svaret
Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.
Skrevet af virksomheden

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.
Ambachtsweg 3, 4854 MK, Bavel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Volgens plan en budget. Vriendelijke en nette medewerkers. Iedere dag alles aan de kant, geen rommel rondom een bewoont huis. 👍

Besvarelse fra Niek Roos BV
Goed advies, op korte termijn beschikbaar, komt afspraken na, in termijnen betalen. Alles top!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Sterke communicatie, schitterend product.
Ontzettend blij met het eindresultaat!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Na een bezoek aan Niek Roos een opdracht geplaatst voor een klant van ons.
Zeer duidelijke begeleiding en correcte plaatsing, afspraken worden goed nagekomen!!!
Zeker aan te bevelen.

Besvarelse fra Niek Roos BV
De tweede keer dat wij, na een verhuizing, gebruik hebben gemaakt vd diensten van Niek Roos.
Uitermate deskundig en vriendelijk personeel.
Onverwachte problemen worden onmiddellijk opgelost.
Een aanrader voor iedereen die waar voor zijn geld wil

Besvarelse fra Niek Roos BV
eerlijke open benadering met luisterend oor voor de klant.
mensen die het werk uitvoerden waren vriendelijk werkten netjes
resultaat is een mooie veranda die geheel aan verwachtingen voldoet

Besvarelse fra Niek Roos BV
Heel mooie stalen schilddakraam gekocht.
Levering en begeleiding waren duidelijk. Uitleg in de fabriek gehad waar je voorbeelden en mogelijkheden kon zien.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Wat een top service! Offerte snel en gemakkelijk via de site aangevraagd. Goede communicatie, snel geleverd. Montage door Niek’s team laten doen wat er soepel verliep. Lichtstraat zat er snel in. Super blij met het eindresultaat! We kunnen het iedereen aanraden!

Besvarelse fra Niek Roos BV
De lichtstraat is erg mooi en men was zeer behulpzaam en flexibel met de levering die later was dan gepland.
Ook de plaatsing ging perfect.
Wij zijn heel tevreden.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wilden. Ook de demontage van oude lichtstraat en plaatsing van nieuwe lichtstraat ging keurig, waarbij men zelfs een sluis maakte waarin men kon werken, zodat het huis minder vies werd. Alleen jammer van de voetbal voorkeuren van de monteurs….😜

Besvarelse fra Niek Roos BV
Echt een bedrijf met service. Zelfs na 15 jaar kregen wij snel reactie en actie nadat er een kleine lekkage was aan onze lichtstraat.
En als kers op de taart was dit zonder enige kosten.
Super dank jullie wel @niekroos

Besvarelse fra Niek Roos BV
Precies zoals we het voor ogen hadden. Goed werk geleverd. Communicatie verloopt prettig. Duidelijke tekeningen en omschrijving voor het voorbereidend werk.

Besvarelse fra Niek Roos BV
We hebben een leuk gesprek gehad, waarbij de verschillende lichtstraten bekeken konden worden in de werkplaats.
Uiteindelijk gekozen voor een stalen frame die sneller geleverd kon worden door beperkte ruimte in onze planning. Erg fijn service, vooraf geïnformeerd en goede levering op locatie.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Alles conform gemaakte afspraken uitgevoerd. Steeds een uitstekende bereikbaarheid en directe antwoorden. Zeer goede uitvoering van de werkzaamheden, complimenten aan de monteurs en dakdekker. Klant zeer tevreden. Kort samengevat gewoon Perfect.

Besvarelse fra Niek Roos BV
We zijn zeer goed geholpen, de mensen zijn vriendelijk, professioneel en het was zeer fijn dat er meegedacht werd over de juiste oplossing voor ons oude pand. En het resultaat mag er wezen, super bedankt Niek Roos!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Mooie kwaliteit en vakmensen die tevens alles netjes hebben afgewerkt. Hoogwaardige serre en oude serre tevens netjes afgevoerd.