NiceBuy.dk Anmeldelser

2.940

3,7

Da jeg bestilte varen stod der levering 1-5 dage. Da der er gået 12 dage ringer jeg, men kundeservice har ferie i den uge. Ringer ugen efter igen flere gange uden at få kontakt og beder til sidst efte... Se mere

Jeg havde en super fin oplevelse! Dejlige tilbud, hurtig levering, skønne produkter og kontaktbar. Desværre tror jeg ikke særlig mange tager sig tid til at skrive en anmeldelse når tingene er gået... Se mere

Tvivlsom virksomhed. Bestile via Brabantia-online-dk, men modtager kvittering fra nicebuy.dk hvoraf det ikke fremgår hvilken vare der er tale om. Har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice i 2 da... Se mere

Forstår ikke alle de negative anmeldelser. Jeg bestilte tirsdag 9/4 en vasketøjskurv fra Brabantia i hvid til 60 L. Ringede til kundeservice, hvor jeg ingen problemer havde med at komme igennem til... Se mere

Middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.940)

69 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig kundeservice.

En kammerat havde bestilt en drikkedunk i gave til min søn, fredag d. 11 i løbet af butikkens "åbningstid".. Den står til at blive leveret 1-5 dage senere, jeg bliver tilknyttet med nummer, mail osv. fordi gaven sendes direkte hjem til mig.

Da vi siger onsdag d. 16 og jeg endnu ikke har fået besked om at drikkedunken er afsendt, kontakter jeg kundeservice for at høre hvad der lige sker med flasken. Får her at lovning fra Jeppe om, at flasken vil blive afsendt samme dag. Jeg tænker fint nok, så kan det forhåbenligt nå at komme til tirsdag i denne uge.

Men neej, jeg modtager i løbet af onsdagen ingen notifkationer om at drikkedunken afsendes. Tirsdag morgen forsøger jeg at ringe ind, lidt ambitiøst 7.45, men telefonen bliver ikke taget. Men de må jo havde vidst hvad det drejede sig om, for kl. 08.02 modtager jeg en sms om at min ordre annulleres og pengene returneres, da leverandøren lige pludselig ikke kan sige noget om hvornår flasken kan afsendes og kl. 08.04 modtager jeg samme besked i min e-mail.

Ærligt, det synes jeg faktisk er dybt misvisende. Det burde i kunne have nået at finde ud af i løbet af onsdagen hvor i ber om at drikkedunken skal afsendes samme dag. Så jeg og min kammerat kommer på ingen måde til at handle her en anden gang.

22. april 2025

Bestilte Brabantia tørrestativ. Hurtig levering som lovet ved bestilling. Produkt som beskrevet. Alt perfekt.

8. april 2025

Trækker pengene - ingen vare

Bestilte en vare 23/2.25 og kan læse i den tilsendte bekræftelse fra Niceby at der IKKE trækkes nogle penge før varen er afsendt fra jer - men der alligevel trukket penge den 27/2.25 ?
Jeg har hverken modtaget besked om at den er pakket eller sendt og har heller ikke modtaget et track and trace nr .
Så nu er jeg usikker på om dette firma er et fupfirma

27. februar 2025

Stort udvalg

Rigtig godt tilfreds med en affaldsspand som jeg købte. Kiggede efter en sådan for flere år siden, men måtte opgive, men så fandt jeg den hos Nicebuy.dk

11. februar 2025

HURTIG levering

Var lidt skeptisk pga anmeldelserne, men skulle hurtigt bruge en gave, og det må jeg sige gik hurtigt! Bestilte gaven (gasbrænder) i går, og den ankom i dag. Det er ud over alt forventning, kan klart anbefale!:)

7. februar 2025

Nicebuy.dk kontakter mig ikke

Jeg bestilte d. 28/12-24 en 3 liters væghængt toiletspand og affaldsposer til 40 liter. Hos Nicebuy.dk.
Jeg modtog d. 15/1-25 en alt for stor og tung pakke i pakkebutik og valgte ikke at modtage pakken, men returnere den. Kontaktede omgående firmaet Nicebuy og det har jeg forsøgt på mail, sms og opringning. Utallige gange. Jeg kan ikke få kontakt, og de henvender sig ikke tilbage. Ingen service. Ingen anbefaling herfra!

7. februar 2025

Jeg modtog en pakke jeg ikke havde…

Jeg modtog en pakke jeg ikke havde bestilt og beløbet for varen var trukket på min bankkonto.Siden har jeg over flere uger forsøgt at komme i kontakt med dem både via mail og telefon. Ingen af stederne er de vendt tilbage.

3. december 2024

Meget lang leveringstid

Bestilte en Brabantia spand den 13. januar og fik besked om at min pakke blev afsendt den 27. januar, det er 14 dage efter, så går der yderlige dage til levering bliver modtaget. Synes at det er alt for lang leveringstid. Så skriver de Perfekt Trustpilot på deres hjemmeside men der er ingen information og henviser til nogle af deres kunde anmeldelser men de har ingen skrevet. Måske fordi de har dårlig anmeldelser?

27. januar 2025

Udueligt firma

Udueligt firma. Bestilte en vare 6/1 som der skulle være 3-4 dages leveringstid på. Har intet modtaget og indtil flere rykkere bliver ikke besvaret. Hold jer langt væk, ren og skær fusk-firma.
(Her 2/2 stadig intet modtaget)

18. januar 2025

Leverer forkerte varer og besvarer ikke henvendelser

Jeg må desværre bekræfte, at man ikke kan stole på firmaet.
Bestilte 4 stk. Amefa Ventura bestiksæt à 24 dele.
Modtog 1 stk. Amefa Oxford og 3 stk. Amefa Palmon bestiksæt - altså helt andre varer end de bestilte.
Skrev straks til NiceBuy.dk og bad om label til returnering af de forkerte varer. Intet svar.
Sendte rykker nogle dage senere. Stadig intet svar.
Heldigvis havde jeg betalt med kreditkort, så min bank har kunnet trække betalingen til NiceBuy.dk tilbage.
Heller ikke efter dét har firmaet reageret. Højst besynderligt.

9. december 2024

Hold jer væk svare ikke

Hold jer langt væk fra dette firma, bestilte en vare d. 29/11 og hørte ikke mere. Har skrevet mange mails til dem uden at høre noget og sendte så en sms til dem idag hvor de så skrev tilbage at de ikke kan leverer varen og det skulle de så bruge 3 uger på at fortælle mig så nu når jeg ikke at få den hjem til jul

18. december 2024

Jeg købte en brabantia toiletbørste d

Jeg købte en brabantia toiletbørste d. 23.12.23 med 10 års garanti, men rusten pibler frem. Jeg har prøvet at kontakte nicebuy flere gange siden oktober 2024. Der bliver ikke svaret på mail og telefon. Så super dårlig service fra nicebuy i Hadsten

11. december 2023

Sendte en ordre

Sendte en ordre - afvist på MobilePay - pengene er trukket på banken 😡 ordre annulleret - ingen penge retur - forsøgte at kontakte på mail og tlf. ude resultat 🥹 dårlig service

6. december 2024