Har desværre haft et rackskab ved nianet. Som var under al kritik, da hverken deres medarbejdere eller såkaldte chefer har styr på tingene, de tager overpris for strømmen, ca 3.50 kr. pr kW... Se mere
Magen til elendig kundeservice skal man lede længe efter. Dårlig koordinering mellem salg og projekt afdelingen. Mangelfuld kommunikation i hele processen fra salg til aflevering. Jeg er bestemt ikke... Se mere
Jeg opsagde min firma-netforbindelse 4½ måned før, jeg skulle flytte kontoret til andre lokaler. Så er det virkeligt ringe, at man efter tre års kundeforhold, som egentlig har fungeret fint, bliv... Se mere
Lige fra første opringning i august, over første møde og til opsætningen blev meldt klar den 13. november, har der været styr på det hele: Fra indstik fra Blegdamsvej , over teknikerne, der førte kabl... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nianet leverer professionelle data- og kommunikationsløsninger baseret på fiber udelukkende til offentlige og private erhvervsvirksomheder. Sammen med vores ejere repræsenterer vi det største og hurtigst voksende fibernet i Danmark.
Ejby Industrivej 1, 2600, Glostrup, Danmark
- 70208730
- www.nianet.dk
Andre kiggede også på
Det fungerer
Har fået deres fibernet - Dyrt, men det funger bare!
Fin service .- men det manglede også bare
Nianet slettede vores DNS uden at give besked først. Efterfølgende var kundeservice rigtig venlige til at hjælpe os på banen igen.
Skulle højt op i systemet før Nianets værdier blev tydelige
Da linjen så skulle i drift opstod der en lille uskyldig fejl, som der kan ske hvor som helst. Da vi drøftede det med Nianets kundeservice fik vi i første omgang en rigtig dårlig service, men efter mange mails frem og tilbage med to forskellige medarbejdere i Nianet, gik sagen videre til en tredje som lynhurtigt viste os hvad gode og lange kunderelationer skal baseres på.
Som et plaster på såret gjorde han sig ekstra umage og gav os en løsning der oversteg vores forventninger. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt at der skulle en masse mailkorrespondance til og det først var den tredje medarbejder hos Nianet der kunne sætte sig i vores sted og beklage fejlen, men hans hurtighed og løsning gør at vi alt i alt har fået et godt indtryk af Nianet.
Selve linjen fungerer i øvrigt upåklageligt.
Fantastisk Internet og Suverænt kundeservice.
Jeg kan stærkt anbefale Nianet som internet udbyder til din virksomhed.
De sponsor en 100/100 Line til et af mine lan events.
Har aldrig oplevet bedre internet.
Ingen nede tid på noget tidspunkt.
Download/Upload kørte 100% optimalt og alle spillere til eventet var tilfreds samt hele vores crew.
Hvis man ikke ved som virksomhed hvor man skal skaffe sig noget godt internet. Vil jeg stærkt anbefale Nianet.dk
Med venlig hilsen,
Rasmus Jørgensen.