1. Tømrer

NHH har i mere end 100 år løst komplekse byggeopgaver som både total, hoved- og fagentreprenør. Der er tale om rigtig mange forskelligartede projekter. Vi har fokus på alle processer og forretningsgange i byggeriet og vi ved, at dette fokus er udslagsgivende for et godt resultat for både bygherrer og for os. NHH Service varetager reparations- og vedligeholdelsesopgaver for både private og erhverv, som fx nyt tag, opsætning af nyt køkken, udskiftning af vinduer og meget andet Vi tilbyder også forskellige facility management koncepter, således så vores kunder kan fokusere på deres kerneforretning.

3,7

Middel

Fleksibel og løsningsorienteret

Fra start til slut koordinerede Søren Sommer proaktivt opgaven mellem murer, snedker og maler og tog det fulde ansvar for kvalitet og aftalt pris.
Når der var behov for justeringer i løsningen på opgaven oplevede jeg stor fleksibilitet med fokus på et godt slutresultat.
Jobbet tog længere end forventet til trods for at jeg selv lagde en del timer i at hjælpe til, men min samlede vurdering er stadig meget positiv.
Nu et år efter at opgaven blev afsluttet kan jeg konstatere at kvaliteten holder og har levet op til mine forventninger.
Jeg kan bestemt anbefale NHH/Søren Sommer.

3. juni 2024
NHH-logo

Besvarelse fra NHH

Hej Nikolaj, tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for du kunne lide vores arbejde og ser frem til et nyt samarbejde i fremtiden.
Hilsen NHH

På ingen måde tilfreds med NHH Service.

Jeg havde en forsikringssag som blev udført at NHH Service. De var ikke gode til at overholde aftaler og der var en masse fejl og mangler. De lyver overfor både kunde og forsikringsselskab for at undgå at rette op på fejlene. Jeg endte med selv at bruge tid og penge på at få noget der fungere nogenlunde.

11. juni 2019

Det tog dem over 4 måneder at udskifte…

Det tog dem over 4 måneder at udskifte et vindue.
Vi havde et vindue der skulle udskiftes, forsikringssag (NHH service arbejder for Tryg forsikring, stakkels Tryg).
Først målte de forkert op til vinduet (5 cm ved siden, hvordan gør man det), og fik bestilt vinduet i forkert størrelse som blev dumpet i vores indkørsel.
Det tog dem så uger at komme forbi og konstatere at vinduet ikke passede.
Så bestilte de et nyt vindue. Det var så målt rigtigt op.
Der gik så igen nogle uger før de kom og satte det i, men uden murerarbejdet.
Så vi måtte vente en måned til før de kom forbi og fik muret op omkring vinduet.
I den måned vi måtte vente på mureren havde de også parkeret deres stillads på vores grund.
Flot!

9. maj 2019

Top top kvalitet og kommunikation

Vi har indtil videre brugt NHH til 2 opgaver og har været ovenud tilfredse begge gange. Kommunikationen er helt klar, de holder aftalerne, arbejdet bærer præg af høj kvalitet, og håndværkerne er venlige. Virkelig noget vi synes er en mangelvare i branchen, og som NHH leverer fuldt ud. Vil klart anbefale andre der er træt af alt det bøvl der normalt er med håndværkere at bruge NHH.

29. oktober 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)