New York Pizza Anmeldelser

1.887
TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Versalzener Teig mit SEHR DÜNNEM Bod m in der Mitte und viel Brotrand dick halt typisch New York normalerweise fiel jedoch auch weg stark gesalzener Teig Geschmacksfrage der Teig ist zu wenig aufgeg... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geld kwijt en weggewuifd door waardeloze AI-klantenservice!New York Pizza Velp levert je eten niet, weigert je geld terug te storten en gooit asociaal de hoorn erop als je belt. En het hoofdkantoor? D... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

belachelijke zaak, anderhalf uur gewacht op 2 pizzas en ook nog is een chagrijnige bezorger die de pizza brengt. Had ook aangegeven geen knoflooksaus te willen uiteindelijk wel gekregen. Nooit meer! g... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn gezin had zin in pizza, en ik probeerde dit online te bestellen. Dit ging wat moeilijk en ik kwam er niet uit. Dus ik slikte mijn trots in en ging naar de vestiging in Hoensbroek en... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Pizzalevering
  2. også i
  3. Pizza-takeaway

Skrevet af virksomheden

It’s the Dough. 🍕 Bij New York Pizza draait alles om smaak. We geloven dat een goede pizza begint met goed deeg, daarom maken we ons deeg elke dag vers en kiezen we voor zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Zo zorgen we voor pizza’s die puur, vers en maximaal lekker zijn. Al sinds 1993 brengen we de New York-vibe naar Nederland met smaakvolle pizza’s, goede service en een merk dat altijd in beweging is. Tegelijkertijd zetten we stappen naar een duurzamere toekomst met regeneratief dat bijdraagt aan een gezondere bodem. Met meer dan 300 vestigingen is een verse New York Pizza altijd dichtbij. 💚

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 40 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.887)

294 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De geleverde pizza's waren niet conform…

De geleverde pizza's waren niet conform de bestelling en de bon. Bovendien was men vergeten het bestelde drinken mee te nemen.
Vestiging was vervolgens niet bereikbaar.

Klachten via de mail worden vervolgens niet in behandeling genomen. Advies: niet bestellen bij Newyorkpizza

21. juni 2026

Hi Ben,

Bedankt voor je review.

Dit is natuurlijk niet de New York Pizza-ervaring die we willen bieden. Onze excuses daarvoor.

Om een beter beeld te krijgen van wat er is gebeurd en je klacht goed op te kunnen pakken, willen we je vragen een e-mail te sturen naar service@newyorkpizza.nl. Vermeld daarin je feedback en een korte uitleg van wat er is gebeurd. Zo kunnen we je melding zo snel mogelijk in behandeling nemen en samen naar een passende oplossing zoeken.

De pizza's zijn prima

De pizza's zijn prima. Alleen het bestellen via de site is een drama.
2e pizza's gratis en dan verder meer pizza's bestellen is niet te doen.
Geen vriendelijke site om te bestellen.
Uiteindelijk de pizza's telefonisch besteld.

24. juni 2026

Hi Willem,

New York Pizza reageert niet op klacht

0 sterren zou beter zijn.
Slechte levering waarbij ik een hele grote beker Ben & Jerry’s kon weggegooien omdat deze eerder ontdooid is geweest en niet meer te eten was, pizza was wederom koud. Ik heb jullie meerdere keren gemaild maar nooit iets gehoord! Schandalig. Je verwacht voor die prijzen dat de kwaliteit in orde is en dat er wel gereageerd wordt op een klacht. Erg jammer dat jullie niet reageren, ik was toch een klant die regelmatig bestelde. Nu niet meer dus.

16. maj 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

BBQ chicken and bacon is lekker👍👍

18. juni 2026

Hi Iren,

Bedankt voor je review! 🍕💚

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en onze bbq chicken and bacon lekker vindt.

Graag tot snel bij New York Pizza!

Slechte zaak

Pofertjes waren vies. Ze zijn dingen bij mijn besteling vergeten. En de man aan de lijn had er duidelijk geen zin in. En toen ik zei dat hij mijn drinken was vergeten zei die dat ik aan het liegen was. BESTEL HIER NIET.

15. juni 2026

Hi Rahel,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

New york pizza heeft heerlijke pizza's

New york pizza heeft heerlijke pizza's. Met uitstekende service en vriendelijk personeel. Aanrader!

12. juni 2026

Hi Romy,

Bedankt voor je review! 🍕💚

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en dat onze medewerker je zo goed heeft geholpen.

Graag tot snel bij New York Pizza!

Zelfs 1 ster is nog te veel

Zelfs 1 ster is nog te veel. Na het verstrijken van de aangegeven bezorgtijd moest ik zelf contact opnemen om te horen dat de pizza’s nog niet eens waren gemaakt. Vervolgens werd aangegeven dat het waarschijnlijk nog meer dan 30 minuten zou duren. Als compensatie kreeg ik de aanbieding voor een koekje, wat niet bepaald serieus overkomt na zo’n vertraging.
Toen ik aangaf mijn geld terug te willen, werd mij verteld dat ik daar ook nog eens 5 tot 7 werkdagen op moest wachten. Alsof dat nog niet genoeg was, hing de manager tijdens het telefoongesprek gewoon op. Zeer onprofessionele klantenservice en een bijzonder teleurstellende ervaring. Hier bestel ik niet meer.

11. juni 2026

Hi Ilona,

Heel slecht

Eigenlijk is het nog geen 1 ster waardig
Ik had een crispy bodem besteld en erbij vermeld geen ui ... ik krijg de doos in mijn handen geduwd bij de deur en de doos was al open . De pizza was koud de broccoli rauw en de uien zaten er gewoon op. Het bekertje ijs wat ik er bij had besteld was al ontdooid.... eens maar nooit meer zonde van je geld .

11. juni 2026

Hi Jolanda,

Etten-Leur lauw/koud

Etten-Leur. Op zich voor de afwisseling “ok” belegd, maar zoals vaak lauw/koud bezorgd. (Gevallen voor de 1+1 gratis)
Laatste keer geweest. Zoveelste keer.
Volgende keer gewoon weer de lokale “niet keten”. Altijd goed, smakelijk en warm.

10. juni 2026

Hi Daan,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Twee uur moeten wachten op een nieuwe…

Twee uur moeten wachten op een nieuwe pizza. Bestelling geplaatst om 5 uur. Om 6 uur kwamen de twee pizza's, waarvan één verkeerd. Ik heb nog drie keer na moeten bellen, en na ruim TWEE UUR kwam de pizza eindelijk. Drie uur na de originele bestelling. Wat een waardeloze manier van klanten helpen. Je mag toch wel verwachten dat dit meteen wordt opgepakt en je niet twee uur later dan je gezin nog eens kan beginnen met eten???

8. juni 2026

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

2e piza gratis?..ik was in de winkel…

2e piza gratis?..ik was in de winkel op Nieuwland plein in Schiedam om 4 pizzas te bestellen.. daar hoorde ik.. alleen online! Ik naar huis om te bestellen en bezorgen …registreren en aanmelden ging niet omdat het wachtwoord niet overeen komt ook niet na 10 x en zelfs niet bij automatisch invullen….uiteindelijk gelukt. Zet ik per ongeluk huisnr 92 ipv 94 . Na een uur bel ik de winkel die zei dat ik gebeld was . … Idd 2x ..mijn. Telefoon afgegaan bij. Elke x ging hij. 1 x over en werd. Dan weg. Gedrukt….onbekende nrs. Bel ik. Niet terug!… Nu komt de bestelling nog later…en zal waarschijnlijk dus ook koud zijn…. .wat een gedoe voor een simpele klte piza…diep teleur gesteld in de gang van zaken

8. juni 2026

Hi Rene,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hoe is het mogelijk dat deze hut nog…

Hoe is het mogelijk dat deze hut nog bestaat, we hebben het weer eens geprobeerd om hier iets te bestellen maar wat slecht
Dit is echt de laatste keer….!!!veel te laat, koud en niet te eten

We gaan hier echt nooit meer iets bestellen.. wat een slecht bedrijf!!!!

7. juni 2026

Klacht bezorgen ALTIJD te laat 45 - 60 min

Zoals altijd minstens 3 kwarier tot een uur vertraagd. Als ik ben krijg ik een meneer, beetje vetraging, maar hij is ondereeg. Let wel een rit van en 15 - 25 minuten.
Dit is echt een klacht, het is dat de pizza zo lekker is

7. juni 2026

Hi Michelle,

Waar-de-loos

Waar-de-loos.

Bestel al enige tijd dingen bij NYP Uithoorn en die is echt belabberd. Bezorging altijd te laat, ontbreken altijd dingen zoals sausjes, pizza aangebrand, verkeerde pizza.. ga zo maar door.

Contact opgenomen met de klantenservice. Klantenservice geeft aan contact op te nemen met de franchisenemer en dat ik binnen 48u iets moet horen, wanneer dat niet het geval is, moet ik opnieuw contact opnemen met de klantenservice. Vestiging heeft geen contact opgenomen, dus opnieuw de klantenservice gemaild. Weer hetzelfde verhaal en ook weer geen reactie van franchisenemer, toen doorgestuurd naar interne afdeling, zelfde riedeltje.

Antwoorden van klantenservice zijn automatisch gegenereerde antwoorden. Het is echt belachelijk. Wat een service.. Nyp is een trouwe klant kwijt geraakt!

6. april 2026

Hi Marieke,

Pestgedrag

Pizzaria die een uitje organiseert waar vollop gepest wordt. Vervolgens wordt er niets vanuit het bedrijf gecommuniceerd. Pesten kan en mag absoluut niet.

1. juni 2026

Hi Dylan,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dat dit bedrijf nog überhaupt bestaat…

Dat dit bedrijf nog überhaupt bestaat in Nederland dat is echt ongelofelijk, klachten voor en tweede keer ingediend bij klantenservice want vestiging doet helemaal niks en jij kan al drie keer raden wat is er gebeurt helemaal niks !! Pratjes over interne afdeling allemaal bu.ll.sh.it nooit maar echt nooit meer bestelen bij die oplichters !!

2. juni 2026

Hi Sylvia,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Scammers. Niemand opkomen dagen, geen geld terug of contact

Scammers. 20 februari 2026 (het is nu 1 juni!!) besteld bij New York Pizza 3 uur later nog niks ontvangen ik heb meerder keren gebeld. Sommige keren zelf tot 30 minuten aan de lijn gewacht en wordt compleet genergeerd. De dagen erna ook nog gebeld en niemand neemt op. Online meerdere klachten formulieren ingevuld met dat ik mijn geld terug wil en dat ik dit enorm respectloos vind tegenover de klant. Maar nee hoor ik krijg niks terug. Geen geld geen antwoord. En nu zijn we dik een maand verder. Sluiten die zaak!!!! Ik besteld hier nooit meer.

20. februar 2026

Hi Sanne,

Slecht eten.

Bestelling gedaan bij vestiging te Delft. (Krakeelpolderweg) Gekregen: steen harde te vettige pizza en een wat pistache dessert Bread moest zijn maar wat droog brood was met wat frambozen korrels. Bestel hier niet raad ik u aan.

24. april 2026

Hi Tess,

Ultra Lange wachttijden!

2u+ wacht tijden voor twee pizza’s! Helemaal gek geworden. Ook nog eens de verkeerde pizza gekregen. Afschuwelijk, vraag me af hoe dit bedrijf nog niet failliet is!

29. maj 2026

Hi Devon,