I 2015 fik jeg installeret windows 7 på min nye pc´er. Firmaet hed neverboot og lå på Amager. Desværre viste det sig senere at installationen var en kopi. Jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte n... Se mere

Jeg afleverede min computer til reparation den 22/11 for et defekt grafikkort, og opmuntret af mange rosende ord om Neverboots hurtighed på Trustpilot spurgte jeg, om den kunne være færdig inden den... Se mere

Hvad jeg kan læse ud af de andre anmeldelser af Neverboot er mit tilfælde en enlig svale og det glæder mig da. Jeg fik YLOD på min PS3 - tog den til Neverboot og de reparerede den. Jeg fik den tilbage... Se mere

Kan varmt anbefale det her sted! Super kompetent og servicemindet betjening. Kom ind med min laptop og de fiksede den på stedet. Fejlen viste sig at være banal; en løs skrue inde i kabinettet kortslut... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Eksperter i reparation af Apple udstyr. Køb og salg af Apple produkter.

2,4

Under middel

Andre kiggede også på

Jeg snakkede med neverboot over telefonen og de var meget behjælpsomme, selvom jeg var lidt besværlig - så det var dejligt.
Varerne kom til tiden og i den bestilte mængde.

27. november 2009

hurtig og god service

Jeg bestilte en PS2 til USB converter(sådan en til keyboard og mus) så jeg kunne bruge mit gamle PS2 keyboard i min nye server(som kun har USB). Neverboot.dk var som de eneste, jeg lige kunne finde, villige til at smide den lille converter i en almindelig konvolut så jeg ikke skulle betale 32,- for converteren og 54,- i forsendelse! Jeg fik desværre en USB/PS2 converter tilsendt første gang, men neverboot.dk var hurtige til at få sendt den rigtige da jeg skrev jeg havde modtaget den forkerte.

27. november 2009

Havde problemer med min pc... de fandt ud af problemet som var grafikkortet. De indsatte et nyt godt et til virkelig god pris. En to-tre måneder senere var problemet der igen... de fandt ud af det var grafikkortet igen og udskiftede det med et nyt uden problemer og gratis pga garanti.. Fantastisk service kan kun anbefales

William

5. november 2009

Fik skiftet ladestik i min bærbar på 1 time

Rigtig god service.

Men der mangler nogle skruer som de åbentbart ikke har nået at skrue i igen.
Men det gik jo også stærkt. :-)

Jeg vil stadig anbefale dem selv om jeg kun giver 4 stjerner.

Håber ikke min bil mister skruer når den er til service...

Til Never Boot.
Det gør ikke noget den funger fint uden. Og jeg er rigig glad for at det ikke tager 10 min for at få den til at lade.

11. juli 2009
neverboot.dk-logo

Besvarelse fra neverboot.dk

Hej Thomas

Hvis der mangler skruer i computeren, så skal du bare komme ned til os så vi kan montere dem igen.

Hurtig levering og billigt :)

Jeg fik hvad jeg havde bestilt - hvilket ikke alle, underligt nok, gør.
og tilmed til den, på tidspunktet, billigste pris. bestilt kl.15:30 og fik varen dagen efter - intet mindre end kanon service :)

7. maj 2009

super service

Jeg har fået lavet en hel del ting hos neverboot, og jeg er super tilfreds hver gang jeg har handlet der.. super service og super flinke fyre.. det er helt sikkert et besøg hver..

19. januar 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (52 anmeldelser)