I 2015 fik jeg installeret windows 7 på min nye pc´er. Firmaet hed neverboot og lå på Amager. Desværre viste det sig senere at installationen var en kopi. Jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte n... Se mere

Kan varmt anbefale det her sted! Super kompetent og servicemindet betjening. Kom ind med min laptop og de fiksede den på stedet. Fejlen viste sig at være banal; en løs skrue inde i kabinettet kortslut... Se mere

1. Elektronik og teknologi

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Eksperter i reparation af Apple udstyr. Køb og salg af Apple produkter.

2,4

Under middel

Andre kiggede også på

Langsomt og svære at få fat i

Jeg afleverede min computer til reparation den 22/11 for et defekt grafikkort, og opmuntret af mange rosende ord om Neverboots hurtighed på Trustpilot spurgte jeg, om den kunne være færdig inden den 6/12. Efter den 6/12 skulle jeg nemlig til udlandet i en længere periode, og jeg skulle bruge min computer på rejsen, hvad jeg også forklarede forretningen. De lovede, at den ville være færdig inden den 6/12.
Da jeg stadig ikke havde hørt noget i begyndelsen af december, skrev jeg bekymret til Neverboot, men fik ikke svar. Først da jeg skrev igen, fik jeg at vide, at den ikke kunne blive færdig til den 6/12 alligevel. Mega uheldigt og ærgerligt, når nu vi havde aftalt det, og jeg havde forklaret dem, hvorfor det var så vigtigt. Først den 18/12 - næsten en måned senere - fik jeg besked om, at den var færdig. Det kunne jeg bare ikke bruge til så meget.
Oven i det var det ikke en billig omgang.

18. december 2013
neverboot.dk-logo

Besvarelse fra neverboot.dk

Hej Lennart

Først vil jeg beklage og ikke mindst forklare den lidt lange leveringstid. Vi lavede eftersyn på din computer den 26/11 (4 dage efter indlevering hvilket er meget normalt, da vi ofte har lang kø). Den 27/11 skrev du første gang og fik svar den 28/11 om at det var vanskeligt at identificere den korrekte reservedel (låget til LCD-panelet), og at vi var i dialog med Dell omkring dette. Derfor forstår jeg ikke din kritik, om at du ikke fik svar på din første mail.

Vores mailkorrespondance med grossisten startede den 27/11 (dagen efter vi havde fundet ud af, hvilke dele som var beskadigede) og kører dagligt (pånær weekender) til og med den 6/12, hvor reservedelen bliver bestilt. Dette skyldes at Dell ikke kan finde ud af, hvilken af to reservedele som passer til netop din maskine. Derudover er reservedelen ca 14 dage om at nå frem til os (dette er normalt med specielle modelspecifikke reservedele - og især hos Dell - og jeg mener faktisk også, du fik dette at vide ved indleveringen). Hele denne korrespondance er du velkommen til at få en kopi af, men jeg vil ikke offentliggøre den her. Bare sig til hvis du vil have den.

Med hensyn til at vi lovede den klar inden 6/12 er jeg lidt uforstående overfor, da vi ved (af erfaring) at Dell reservedele kan være lidt tid om at komme frem - og vi plejer at gøre opmærksomme på dette. Måske har vi sagt noget med "at hvis alt flasker sig, så er det måske muligt at have den klar til den dato" eller lign.

Med hensyn til det prismæssige så har du for 3200 plus moms fået skiftet låget som koster næsten halvdelen af denne pris, samt at vi har diagnosticeret dit bundkort og udskiftet grafikprocessoren samt renset dit system for virus. En grafikkort-reparation af denne type plejer alene at koste over 2500 kr i sig selv, så hvis man tillægger LCD-låget (som du ligeledes kan få tilsendt en kopi af faktura på) samt diagnose og software arbejde så vil jeg mene det faktisk var ret billigt sluppet.

Jeg håber dette kan få til at ændre dit syn på os og jeg mener faktisk vi har svaret pa alle de mails du har skrevet til os (selv om aftenen!)

Udover dette håber jeg dog du er tilfreds med reparationen af din computer.

Mvh

Martin Sykulski
Never Boot ApS

God service , hurtig responds

Har fået opgraderet min macbook pro med en ssd hd . Den blev indleveret kl 16 og jeg fik den igen næste dag kl 11. Det kalder jeg hurtig service når man tænker på hvor lang tid det ville tage hos Humac. Det kostede 2500 ...Human tager alene 1000 kr bare for at kigge på sagerne. En uge efter gik min høretfl indgang .. den blev fikset på et par timer og jeg blev ikke afkrævet betaling da det gik under reparations garantien fra forrige reparation. Jeg havde da forventet at betale for høretfl udgangen så blev glædelig overrasket. Desuden er der altid hurtig responds når man ringer eller skriver en mail.
Så jeg er blevet ny fast kunde.
Tak, god service betyder alt!

12. december 2013

Jeg mistede al data på min PS3 efter reparation

Hvad jeg kan læse ud af de andre anmeldelser af Neverboot er mit tilfælde en enlig svale og det glæder mig da. Jeg fik YLOD på min PS3 - tog den til Neverboot og de reparerede den. Jeg fik den tilbage - alt virkede som det skulle. Ca. 2 måneder senere gik min PS3 i stykker igen - samme problem. Jeg gik ned med den igen og fik den lavet under garantien, men da jeg fik den retur denne gang var min harddisk fuldstændig slettet. Alt var sat tilbage til fabriksindstillinger (og af en eller anden grund havde jeg singstar liggende på min harddisk - et spil jeg aldrig har ejet). Jeg gik ned med den igen. Neverboot insisterede på, at det ikke kunne have noget med deres indgreb at gøre, De var også sikre på at det var min egen PS3 jeg havde fået retur. Så står man der - med en PS3 der trodsalt virker, men jeg har tabt alt min data. Værst af alt selvfølgelig mine savegames. Plus siden jeg inden for 2 måneder har haft den samme fejl 2 gange er jeg da klart bekymret for at det kan ske igen med de samme konsekvenser. Uheldigt sammentræf? Jeg er selvføgelig ikke tekniker, men synes sgu det virker underligt.

5. december 2013

Fænomenal service!

Min stationære PC manglede skærmbillede, så jeg kontaktede NeverBoot for at arrangere en diagnosticering. Jeg fik desværre besked på at hvis jeg indleverede den ville der minimum gå en uge før de havde tid til at kigge på den. Jeg indleverede den, og fik imod al forventning et opkald 2 dage efter, med besked om at mit grafikkort var defekt. Jeg hentede min maskine næste dag, og slap 400kr. 2 for diagnosticering og 2 for rengøring (på bestilling) og de var endda rare nok til, uden beregning, at bruge 20 minutter på at hjælpe mig med at vælge grafikkort.
De drenge er kanon dygtige, og servicemindede.
Jeg ved godt hvor jeg tager hen næste gang der er ballade med spanden.

Tak for god service drenge.

13. september 2013

God, hurtig og billig service

Min reparation gik hurtigt, og prisen var god ift. de andre priser, som jeg kunne indhente i byen.
God og tillidsvækkende service.

Den sidste stjerne får de dog ikke.
Jeg afleverede min computer en uges tid før en helligdag, og aftalte med butikken, at den skulle være færdig enten andensidste eller sidste dag før helligdagen, og at de ville holde mig opdateret. På den andensidste dag før helligdagen havde jeg intet hørt, hvorfor jeg ringede til dem. Jeg fik beskeden, at de ikke var nået til den endnu, og at han ikke turde garantere, hvornår den var færdig, og at jeg skulle prøve at ringe igen dagen efter. Som sagt så gjort. Jeg ringede om formiddagen hvor jeg fik at vide, at de nu var nået til den, og ved henvendelse om eftermiddagen, at den var færdig. Hurtig service, men informationsniveauet/at kunne følge ordren og være sikker på tidsplanens overholdelse halter lidt.

15. maj 2013

Sublim reparation SOM ALTID

Har brugt neverboot en del gang igennem mange år, har altid fået ekstra service og pris for rep. Af mine computer og bærbare har altid været i tip top.... Der er ikke mange jeg vil anbefale så højt som dem.... Iforhold til andre minimum 1-2 klasser over andre i samme kategori ihvertfald storkbh... Ville gerne give ekstra stjerne hvis muligt....

15. februar 2013

Repration af PS3

god service de kunne dog godt ha skrevet de havde modtagen den men ca 2 dage efter var den var modtaget var den lavet og klar til at sende tilbage

27. juni 2012

Hurtig og perfekt service

Jeg afleverede min døde computer til reparation og dagen efter havde jeg en pris på, hvad det ville koste at udskifte den defekte strømforsyning. Jeg sagde ok og næste dag kunne jeg hente computeren. Hurtig og god service - prisen lavere end jeg havde forventet.

19. januar 2012

SUPER søde og hjælpsomme gutter

De er godt nok lidt blege de drenge i Neverboot, men har altid fået top service, både med rep af min computer, køb af ekstern harddisc og hjælp med en smadret wii.
Wii´en fik jeg allerede dagen efter, og betalte ikke synderligt for det.

Vil altid tage et smut til Amager, hvis der er ballade med elektronikken.

1. januar 2012

Gjorde hvad Humac ikke kunne.

Min macbook pro var gået ned, og ville pludselig ikke tænde.
Ifølge Humac kunne den kun repareres ved at udskifte logicboardet, for 5100 kroner.

Neverboot kiggede på den, og fandt den reelle fejl, der ikke krævede en udskiftning, og som heller ikke var ramporten. De reparerede den, og endda for halvdelen af prisen som Humac krævede.

God, kompetent og venlig service.

Jeg kan kun anbefale Neverboot, og det er bestemt hér jeg i fremtiden går hen, når jeg skal have tekniske reparationer.

22. december 2011

Verdensklasse

Vores Playstation 3 begyndte pludselig at slukke midt i det hele, hvilket hurtigt fik os til at konstatere at der måtte være en fejl.

Vi kontaktede neverboot og forklarede dem problemet, de sagde det var ikke noget problem og vi kunne bare komme forbi næste morgen så ville de kigge på den med det samme (imens vi crusede rundt på Amager) 3 timer senere vare den fixet og vi tog hjem.

Super service må jeg sige, vi var meget tilfredse.

Kan klart anbefales !!!!

13. december 2011

fantastisk hurtig service

Dvd-drevet i min Mac var gået i stykker. Jeg afleverede min computer omkring kl 12:30 og inden kl 17 samme dag var computeren allerede repareret og klar til afhentning. Jeg har aldrig før oplevet en så hurtig reparation, plus venlig service. Virkelig godt gået og jeg vil anbefale varmt anbefale dem.

30. november 2011

Pyt med Jesus i er Gud.

Jeg har nu været kunde hos Neverboot i ca 1 år.
Det startede med en defekt Playstation 3 jeg ikke kunne få til at virke.
Garantien var selvfølgelig lige udløbet,
Jeg indleverede den hos Neverboot.
Dagen efter havde jeg en Playstation3 som virkede igen. Den har nu kørt i knap 1 år, uden problemer.
Jeg har efterfølgende indleveret en bærbar og en defekt Ipad. Begge dele fik de lavet... Jeg har kumn gode ting at sige om den butik og de har en fantatisk service. Kun ros og opadgående tommeltotter her fra.

17. oktober 2011

Super Service

jeg af leverede min PS3 for fejl på et usb-stik samt rengøring og tjek af køling og maskine, dagen efter afhenter jeg den og klar som ny.
Hurtig service til fair pris og så er det hyggelige folk i butikken
Torben

7. december 2010

Let juleindkøb uden kø

Min søn havde lavet en ønskeseddel med links til neverboot produkter. Jeg har købt en mus og en musemåtte, fik mail da varen var afsendt og modtog varen efter 3 dage. Lettere kan juleindkøb ikke gøres.

24. december 2009

Fantastisk service

Min Playstation 3 blev rep. i løbet af en uge og sendt tilbage uden problemer den var ellers sendt til fona`s rep værksted først , men de åbnede ikke engang kassen den blev sendt i, men retunerede den til butikken med den besked at det kunne ikke betale sig at reparerer den, men de ville have 350 kr for at returnere den. Søren Knøsen

18. december 2009