Netto.dk ApS Anmeldelser 105

1,5

Tidligere lignede Nettobutikker bare pulterkamre, mest fordi varerne blev pushet ud fra centralt hold uanset om butikkerne havde plads til dem. Nå, men så røg der bare mere i containerne. Nu li... Se mere

Jeg har set meget frem til at besøge den nyrenoverede Netto i Stenløse i går, med en forventning om samme udbud af kvalitetsvarer, som er mere udbredt i de andre butikker. Mit første indtryk var alde... Se mere

Amagerfælledvej 170 Dårligt, dårligt Nedsatte ting med rabatmærker på bliver ikke trukket i prisen ved kassen. Husk jeres bon og check. Som den eneste butik har de også for længst fjernet kundeski... Se mere

1. Havecenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i lamper, værktøj, hus og haveartikler. Hos nettobuild.dk finder du et stort udvalg af kvalitetsmærker til billige priser. Vi fører Bosch, Dewalt, Herstal, Nordlux, Al-ko, Weber og mange flere.

1,5

Dårlig

Netto er en RODEBUTIK

Netto er en RODEBUTIK. Det roder næsten altid med papkasser, gittervogne ", varer der ikke er kommet på plads. Denne uge var der tilbud på div. spiritus. Men tro det. Der var ingen flasker i den første butik, der var heller ingen viste noget om. Næste butik havde de ET af produkterne. Viste ikke noget om der kom flere. Tredie butik var der heller ikke held, men der var nogle flasker bag kassen til normal pris. Jeg kunne da godt få en til tilbudsprisen. TAK!
Er det den måde man kommer med tilbud, der ikke findes i butikkerne. Nu har man ofret dyr reklameplads i tilbudsavisen og tænk sig: Man har ingen vare på hylderne. TORSKEDUMT!
Der skal nok tales et par alvorsord med den indkøber der har området. Find en "fagmand", så kunderne ikke skal gå forgæves gang på gang.
Eller: Velkommen i rodebutikken. Er du heldig, har de nogle tilbud på hylderne. God eftersøgning.

28. februar 2026

Netto.

Netto.. Borgmestervangen Nørrebro København.
Endnu engang fik mit humør et knæk..
starter man. Morgen d. 10/11 kl. ca. 09.20..
kommer med mine 7 plastik flasker.. til en maskine, hvor der står.. tilkald en medhjælper..
Det gør jeg ca. 5 gange.. går ud og finder en ansat der hellere vil gå med tomme kasser på en palleløfter der siger til mig.. find en anden medarbejder..
jeg spørger en anden og han siger, der er en på vej..
Det tog mellem 10-15 minutter at komme af med min tomme emballage..
så går jeg til kassen fordi jeg skal købe spiritus ( på tilbud i deres avis) skabet er 80% tons for AL SPIRITUS..
jeg spørger høfligt kassemed arbejderen om de har noget spiritus..
han tilkalder.. Leder til kassen..
Leder til kassen.. efter 10 minutters venten går jeg på jagt efter en leder, får af vide af en medarbejder at han såmænd er ved kassen.. ØH NEJ.!!
Jeg går pænt tilbage og venter..
så kommer der 1 ansat med 1..!!!! Flaske.!!! gin.. 🙄🙄
så ALT I ALT..
en halv time spildt på EKSTREM DÅRLIG LEDELSE.!!!!
Jeg ved godt at der er flere netto’er i nærheden, men nu er denne netto desværre den nærmeste hvor jeg bor og hvor jeg har min forretning..

10. november 2025

Kød = svindel

Kød = svindel. Der i øjeblikket tilbud på entrecote ( burde være 1 alarm ) men man tænker jo det en dansk virksomhed som ikke snyder deres kunder. ( 2 alarm) 600 gram står der til 140kr kommer hjem og tager bøfferne ud som er .. Well.. så papir tynde at jeg kan mærke mine fingre når man klemmer dem. Jeg Vejer dem og ganske rigtigt lige under 400 gram. Så har betalt for 200 gram jeg slet ikke har fået.

Givet videre til forbruger klagenævnet.
Føj for en svindler butik.

10. august 2025

Et godt sted at handle 🙂

NETTO på Damstien 2 i Bramdrupdam, er en god NETTO. Lederen af butikken er meget kompetent, venlig og serviceminded. Som det ofte er, bliver de ansatte som deres leder, og sådan er det også her. Altid får man god og venlig hjælp og de ansatte er altid lette at få fat på, hjælper gerne og besvarer spørgsmål, samt finder det man leder efter.
Særlig fin hjælp fik jeg efter, at have mistet en vare, som blev glemt i butikken. Ros til denne NETTO.

2. maj 2025

Der er ingen deklaration om at man ikke…

Der er ingen deklaration om at man ikke må have rygsæk med ind og putte varerne ned i den og tage dem op på båndet.
Noget jeg altid gør uden problemer.
Forleden aften var der skælud fordi man åbenbart ikke må have en taske eller rygsæk med ind... skilte tak. Jeg har filmet jeres skilte på butikkens facade.dårlig stil fra jeres side.... ny erlevej..

26. marts 2025

Netto i Ishøj Landsby

Netto i Ishøj Landsby. Ig behandler jeres varer af h til og de 4 pakker indbagte rejer jeg købte og regnede at vi skulle spise i aften er ikke andet værd end at smide ud. Men jeg lover at i morgen kommer jeg ned og kaster det skrammel i sælger direkte i hovedet på jer så kan i se hvad det er for noget skrammel i sælger skrammel
butik

21. marts 2025

Jeg har lige været over i Netto Faxe og…

Jeg har lige været over i Netto Faxe og købe nogle lakridser de har lige været på tilbud til 10 kr.

Jeg spørg expedienten om de ikke stadig er på tilbud stadig.

I stedet for at svare mig går hun bare væk fra kassen.

Utrolig dårlig service

16. januar 2025

Manglende respekt for kunder

Min kæreste har købt 5 pakker havregryn i Netto og de har alle været uspiselige på forskellige måder. Har aldrig oplevet dette problem før. Efter henvendelse til Netto vil de ikke gøre noget ved det? Den manglende kundeservice har jeg ingen forståelse for. Jeg vil aldrig anbefale netto til nogen, tværtimod.

21. september 2024

Ingen kundetallet = dårlig for småbørnsfamilier

Netto henvender sig til / eller vil gerne henvende sig til børnefamilier, men det går ikke godt.
Det er vanvittig træls at den popsmarte kasseteenager fortæller at der ikke-vestlige noget kundetallet i butikken, når msn står med kurven fuld af vare og en 4årig pige der er ved at tisse i bukserne.

20. september 2024

Er dette din virksomhed?