Efter det er blevet lavet om er det intet værd jeg betaler ikke for det mere og det var den eneste side jeg brugte penge på. For dyrt og de skulle gøre med ud af gratis funktioner oven i da de bare sk... Se mere

De behandler kunderne urimelig dårligt. Hvis ikke du deler de samme meninger som dem, ja, så blokere de din bruger og gør den usynlig, så andre ikke kan se den. Efter deres ændringer er siden blevet... Se mere

Er forleden blevet trukket 590 kr. fra min konto, uden varsel fra Netdates side, som fornyelse af mit såkaldte Guld-abonnement. Et køb, hvor det på ingen måde har stået klart, at der var tale om... Se mere

Nok den lækreste datingside i Danmark. Nu studerer jeg selv design og elsker at bruge produkter der giver mig en god fornemmelse i maven såsom Apple og Eva Solo. Må sige at Netdate virkelig er blevet... Se mere

1. Datingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Træt af at være single? Vil du have en kæreste allerede i dag? Opret en gratis dating profil nu - det tager kun 2 minutter!

2,2

Under middel

Diktatur og Censur på højde med Kina.

Jeg har nu haft en bruger derinde i en 7-8 år jeg har brugt on/off, men efter de uden varsel nu igen har ændret på det, kan man medmindre man betaler ikke andet end at se hvem der besøger ens profil, samt skrive i debatten.
Og da det blev ændret var det tydeligt at brugerne derinde ikke var glade for det, men som de selv skrev så var det jo et forretning for dem, så i debatten blev de indlæg der ville skade eller på anden måde sætte dem i et dårligt lys med det samme slettet. Der blev samtidig udført "censur" i form af hvilke nye Tråde der måtte oprettes, og der blev blandt andet slettet en tråd der spurgte om hvordan man syntes tonen var fra Netdate.
I den tråd der blev oprettet angående de nye ændringer, foreslog Jonas (Medejer af sitet) blandt andet en bruger at fremlægge ham sin økonomi, så han kunne finde de penge det ville koste få Guldprofil derinde. Men bare måden han talte til folk var diktatorisk og det endte da også med der kom ro på, da de fleste af dem der skrev i debatten endte med at få karantæne fra debatten, eller sin profil spærret. Sidstnævnte skete også for en pige der ikke havde skrevet i debatten bare på grund af dem hun kendte derinde.

Forresten er tråden der bliver snakket om over "Netdate nu kun for medlemmer" fremstod jo bestemt ikke godt for admins, og de startede med mens tråden stadig var godt brugt at gøre den modsat alle andre tråde ikke blev rykket op når der var kommet nye svar i den, og nu er den så slettet helt kun ca. 24 timer efter den blev oprettet.
En mere upassende måde at opfører sig på af dem der var ment til at styre siden skulle man også kigge længe efter.

TLDR; Bestemt ikke et godt sted at oprette sig. Guldprofiler kan skrive til alle, men skal ikke forvente svar fra gratisprofiler da de skal købe guld bare for at kunne læse brevet du har sendt.
Og hvis du bare betaler og ellers ikke stiller spørgsmålstegn ved så meget derinde er du samtidig sikker på din profil ikke er spærret ud af det blå næste gang du vil logge ind.

10. marts 2011

De er arrogante i deres behandling af deres kunder!!!

Deres prøvemedlemsskab på 7 dage er bondefangeri (man kan ikke slippe for at skulle have 3 månedsmedlemsskab bagefter).

Desuden er det ulovligt i henhold til forbrugerombudsmanden:
Udtryk som "prøve-abonnementer", "prøve-timer" og lignende bør kun bruges i forbindelse med tidsbegrænsede abonnementer, som stopper automatisk efter prøveperioden.

Desuden har de pr. 9 marts indført forhold for deres medlemmer som væsentligt forringer deres vilkår UDEN varsel - igen ikke lovligt i forhold til forbrugerombudsmanden:
Ændring af betingelser
Den erhvervsdrivende bør sikre

•at et forbehold om ændringer i aftalevilkårene udformes klart og tydeligt, og at ændringerne tager fornødent hensyn til forbrugerne
•at der gives et rimeligt varsel om ændringerne, før de sættes i værk
•at forbrugerne ved væsentlige ændringer kan løses fra aftalen.
Endvidere bør den erhvervsdrivende så vidt muligt præcisere hvilke ændringer, der kan komme på tale. Det bør anføres under hvilke betingelser og omstændigheder, vilkårene kan ændres, således at ændringerne ikke kan foretages vilkårligt.

Kunne være at hvis man greb sitet mere professionelt an, at man så respekterede folks rettigheder?

Men den nuværende ledelser taler blot ned til folk og latterliggør dem!

10. marts 2011

Dårlig

Sys den er blevet ret så ringe den side. valgte og slette mig der inde for den som står for siden er magt gale og har slet ik styr på hvad de laver.
Fik godkendt et profil billede og hade det på længe og ligepluslig blev det slettet. fik at vide at det var manipuleret og jeg ved ik hvad. så spørg jeg mig selv hvorfor Fanden godkender de det så???

Mange af de administrator har os deres farvoritter der inde som næsten kan få frit spil til alt der inde og at moppe andre uden der blir gjord noget ved det.

Plus han der Jona der er er med ejer af siden ik er en døjt seriøs

Update

Har lige fundet ud af at fordi man laver en anmeldese af Netdate er man ik længer velkommen på siden da de mener det er en Hetz i mod dem.

Men ja det er jo åbenbart ik godt at sanheden kommer frem i lyset. Heldigvis er jeg ik på siden mere og tør skrive hvad jeg vil ;-)

9. marts 2011

Super side

Ejerne er nede på jorden og priserne er til at snakke om :)

Fantatiske fester og tiltag :D

9. marts 2011

fint site :)

Jeg har nu haft profil der inde i nogle år, og jeg synes det er det bedste dating site jeg har prøvet, og har da prøvet nogle stykker, det virker meget personligt, fair priser, og så er supporten altid i nærheden og til at tale med... et rigtig hyggeligt site jeg gerne anbefaler til andre.. og så har jeg kunne følge udviklingen af sitet igennem nogle år, og det er da bestemt gået i den rigtige retning.. keep up the good work :)

2. marts 2011

Der er bedre valg

Har selv i en del år haft profil derinde.

er man gratis bruger kan du stort set kun kikke begrænset på andre, du kan skrive til dem der har plus profil og kun læse fra dem der har plus profil.

jeg ville så prøve 1 måned plus, men det skulle vise sig at blive til 5 måneder hvor de bare trak penge uden min tilladelse fra min konto.

først da jeg begyndte at tale med dem om at jeg ville sætte en advokat på sagen kunne de finde ud af at stoppe med at trække penge.

ud over det vil jeg sige at mange stiller umulige krav som de ikke engang selv kan opfylde (mange evigheds datere som nyhederne kaldte dem for nylig)

min samlede vudering vi lander på en 2er, begrundelse:
plus virker når man har det, og der er muligheder i siden, men deres metoder strider mod hvad jeg tror er lovligt. så min anbefaling er, at der er bedre dating sider derude.

18. februar 2011

virkelig dårlig

netdate.dk er virkelig blevet en penge fikseret side da man faktisk intet kan uden betale for noget guldprofil/medlem

26. december 2010

Nitteren.

Intet særligt at finde derinde. Måske et godt søgested for mange, men kulturen derinde er forholdsvis emsig og snobbet, det er ikke et mangfoldigt sted.
Derudover er jeg chokeret over at medlemskabsbetalingen fortsatte uhindret uden jeg var klar over det, og havde mulighed for at vælge undervejs..
Og generelt er det ikke sjovt at udforske en side hvis man slet ikke kan kommunikere med andre uden selv at investeret i en profilopgradering... Så ved man ikke meget om hvad man går ind til..

14. november 2010

Super dating-sted!

Har været længe på denne side og har datet rigtig mange.. Ikke alle jeg har været heldig at have noget til fælles med, men har da været heldig at finde nogle søde fyre.. Det er dog ikke på en dating side jeg har fundet min nye kæreste, men i det rigtige liv.. Men derfor kan jeg stadig godt li' siden.. Hvis man har guld profil, så er det simpelthen bare sjovere! :D For så kan man bare meget mere! Det er nu sjovt at date!

6. maj 2010

Gode tider med dejlige mennesker

Min tid på Netdate var super fantastisk, og jeg har fået en masse gode bekendtskaber og dejlige venner der igennem... Kærligheden er ikke umulig at finde der... Der er en masse gode fester, spontane events og hygge stunder...

Jeg fortryder ikke min tid på ND, men jeg bruger næsten ikke siden mere, og jeg har fået kæreste på...

4. maj 2010
Vis anmeldelser på alle sprog. (71 anmeldelser)