Efter det er blevet lavet om er det intet værd jeg betaler ikke for det mere og det var den eneste side jeg brugte penge på. For dyrt og de skulle gøre med ud af gratis funktioner oven i da de bare sk... Se mere

Er forleden blevet trukket 590 kr. fra min konto, uden varsel fra Netdates side, som fornyelse af mit såkaldte Guld-abonnement. Et køb, hvor det på ingen måde har stået klart, at der var tale om... Se mere

Nok den lækreste datingside i Danmark. Nu studerer jeg selv design og elsker at bruge produkter der giver mig en god fornemmelse i maven såsom Apple og Eva Solo. Må sige at Netdate virkelig er blevet... Se mere

1. Datingbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Træt af at være single? Vil du have en kæreste allerede i dag? Opret en gratis dating profil nu - det tager kun 2 minutter!

2,2

Under middel

Billigt og god

Har fundet den kæreste jeg har derinde nu. Prøvede først på datingdk men havde ikke fundet nogen der efter nogle måneder og synes det var i overkanten på prisen for en studerende. Så prøvede netdate i stedet og så havde jeg heldet med mig. Siden kan være lidt langsom en gang i mellem fordi der er så mange på men derud over er der ikke noget negativt at sige om siden.

26. august 2011

Jeg mødte min kæreste derinde...

Ja - overskriften siger vel sig selv.

Jeg har haft profiler på de fleste datingsider i Danmark, og jeg må indrømme at når det kommer til effektivitetet, brugervenlighed og pris er denne side i top.

Min kæreste og jeg mødtes derinde, og efterfølgende er jeg blevet 'hængende' for debattens skyld. Specielt den nye sektion med artikler og brevkasse er rigtig godt.

Jeg kan slet ikke nikke genkendende til negative anmeldelser herinde - måske anmelderne har noget i klemme?

Alt i alt - kan kun varmt anbefales :-)

26. august 2011

Fandt drømmefyren

Ja hvad kan jeg sige. Min veninde anbefalede denne dating side og søreme om det ikke lykkedes mig der plejer at være så uheldig at finde "the one". Der var da nogle bump på vejen.. mange fyre skrev som jeg ikke var interesseret eller omvendt men så pludselig var han der. Vi mødtes første gang inde på café norden man har jo hørt man skal passe meget på og mødes offentligt. Men det var rigtig hygge, fik en af deres kode kager og en kop latté og så gik vi en tur ned mod nyhavn bagefter. Det var bare rigtig hyggeligt og til sidst kyssede han mig farvel. Vi mødtes allerede igen dagen efter og så har vi været kærester siden.

25. august 2011

Super side

Netdate er bare et super dejligt sted.
Der er utrolig mange søde og rare mennsker at skrive med. Og jeg fant min kærlighed der inde. Så helt klart vær at give en chance :-)

25. august 2011

Super side!

Jeg har nu aldrig fået min profil slettet...
Men det kan jo være det er fordi jeg er sådan en "Nice Man"... hehe

Netdate er en intrigere del af Danmark og har været det i mange år, så mon ikke det er fordi de laver et godt stykke arbejde! ;)

Peder!

NB: Hvis i fra Netdate læser dette så stik mig lige 6 mrd. vip for min ærlige mening... hehe

4. maj 2011

Slettet profil - uden grund.

Update d. 02.05.2011
Kl. 22:50

"Hej Sisse Michelle,

Vi har tidligere slettet din profil her på Netdate.dk fordi du overtrådte reglerne. Vi kan derfor naturligvis ikke tillade, at du blot opretter en ny profil herinde.

Amalie, Netdate.dk"

Så folk der kommer med dødstrusler på debatten, de får karantæne i 3 timer til 7 timer og så er de tilbage som aktive brugere på siden igen.
Men jeg bliver blacklistet fordi jeg havde en mail i min profil :D

Update d. 02.05.2011
Jeg oprettede en ny profil efter jeg havde fået svar fra Netdate.dk på hvorfor min tidligere profil var blevet slettet.
I dag da jeg logger ind, er min nye bruger blevet slettet - Så nu venter jeg så på et svar, hvor grunden forhåbentlig er lige så underholdende som den sidste.

Update d. 25.04.2011
Jeg modtog dette svar, på hvorfor min profil var blevet slettet.
Den er hermed accepteret - men !

"Det er fordi du har overtrådt vores brugerbetingelser:

"Bemærk dog at det ikke er tilladt at publicere sine egne eller andres kontaktoplysninger direkte i profilen"."

......

Jeg har været moderator på siden og har altid opført mig pænt, overholdt reglerne, snakket pænt og har i bund og grund været en af de "bedre" brugere.

Men for nylig har ejerne været meget inde og kigge på min profil (kan ses i besøgsoversigt) og i nat (mellem 4 og 5) har en af ejerne så været inde på min profil - da jeg logger på, kan jeg godt komme på debatten, men kan ikke se min profil og et par timer efter da jeg vil logge på igen, kan jeg ikke komme ind fordi min bruger er slettet helt.

Jeg ved udmærket godt at der står skrevet i deres brugerbetingelser at de forbeholder sig retten til at slette en bruger uden varsel, hvis denne overtræder nogle regler - men da jeg ikke har overtrådt nogen regler, så betragter jeg denne situation som direkte upassende og latterlig.

18. april 2011

Systematisk udryddelse....

Jeg har siden februar 2009 været bruger af siden.. Da jeg var meget aktiv på siden, blev jeg spurgt, om jeg ville være moderator - og det var jeg i ca et år. I den tid var jeg sidens ansigt i mange af mine holdninger i debatterne. Men internt var der ekstremt meget fnidder. Jeg forsøgte længe, at få ejerne i tale, og komme med konstruktive forslag - men blev aldrig taget seriøst - trods det, at jeg var meget vellidt af brugerne, og fik meget ros for mit arbejde med siden.
På et tidspunkt blev jeg - af en lønnet ansat på Netdate - hængt ud på Facebook for noget, jeg intet havde med at gøre. Jeg sendte derfor min opsigelse.
Jeg havde derfor ikke længere Netdates maske på, når jeg skrev i debatten. Den ene af ejerne skrev i en mail til mig, at jeg ikke var ønsket i debatten, fordi jeg havde en negativ indflydelse. Jeg slettede derfor min profil.
Kort tid efter får jeg en invitation til at medvirke i en artikel fra Journalisthøjskolen, om det at date generelt. Men inden jeg når at mødes med de studerende, får jeg en mail fra en ejer, hvor jeg bliver truet til ikke at udtale mig negativt om siden - hvilket aldrig var min hensigt.
Når man sletter sin profil, får man automatisk et gavekort på syv dages gratis profil. Det tilbud - som NETDATE havde sendt til mig - benyttede jeg mig af, og oprettede i går aftes en midlertidig profil - med det formål at få kontakt med de "gamle" brugere. Jeg nåede at have profilen i fire timer, før den var blevet slettet uden varsel.. INTET havde jeg skrevet NOGEN steder...
Den måde den side bliver kørt, er under AL kritik. - Uden nogen form for respekt for andre mennesker.
Det er forståeligt, at siden ikke ønsker ravage... Men man får bestemt heller ikke chancen for at forsvare sig - eller i det mindste vise en anden side af sagen. De er MEGET mistroiske, og sletter brugere på mistanker alene.

5. april 2011

Useriøse forretningsmetoder

Deres 7-dages prøveabonnement er rent bondefangeri. Der står ikke klart at man ikke kan opsige sit abonnement før de har trukket yderligere 3 måneder. Og den samlede pris er heller ikke oplyst.

31. marts 2011

Siden ændre vikår uden varsel.

Jeg har nu været på siden i lidt over et år og i starten var jeg nu meget glad for siden. Man kunne som gratis medlemmer skrive og chatte med dem som havde betalt lige som hvis man ringer en op med sin mobil dette følte jeg da var super fair. Men de valgte så at ændre dette natten over uden varsel så min kontakt med nogle andre bruger mistede jeg desværre uden rigtigt at kunne gøre noget ved dette.
Hvis man så debaterede dette over dæres debat som selvfølgelig var oplagt når det lige som var alle der var berørte der inde valgte administartorne at stoppe denne debat og fjerne en masse bruger som var utrilfreds med dette og som var medlem af en gruppe på facebook som skrev om emnet der.
Kan helt klart ikke anbefale siden mere der er bedre sider der ude som klart er pengene værd med flere bruger på.
De skriver også at der er 92% garanti for at få en kæreste der inde men med alle dem jeg kender er der ihvertfald ikke 92% chance for at finde en tror nærmest kvoten ligger på 20% hvilket er meget useriøt at reklamere på denne måde.

21. marts 2011

Superdejligt sted at fornøje sig;)

jeg har haft min profil længe på ND.
Mest for deres sjove/skøre debatter
og en masse dejlige/festlige arrangementer:)

Har mødt en masse dejlige mennesker derigennem som,jeg ikke ville være foruden..

Havde jeg virkelig søgt mr. right er jeg sikker på det ville være et godt sted.
Men søger ikke en kæreste;)

21. marts 2011

Snyderi.

Ja nu ville jeg slet ikke ha givet nogen stjerne men det kan ik lade sig gøre. Så jeg må desværre snige mig op på 1.

Jeg hørte under de gamle regler, så jeg kunne købe mig 5 dages VIP for 19 kr og melde fra igen når det passede mig, så netdate ikke bare træk de der 79 kr i mdr.
Så fik jeg mail med tilbud om (hæng mig ik op på om det var 5 eller 7 dage) for kun 7 kr. og at jeg så derefter kunne annullerer det igen hvis ikke jeg ville betale de 79 kr pr mdr.
Jeg slår til, da jeg jo havde nogle breve jeg gerne ville læse. Men da jeg så vil anullerer er der ikke mulighed for det.
Jeg klager til support og får mail fra jonas om at jeg da bare ku ha skrevet til ham. Ja ja og når man gør det blir man bedt om at benytte supporten.

Nå men han vil så afmelde mig for mig... og gør det.
Det viser sig så at jeg ikke nøjes med at betale 7 kr men faktisk 19 kr for det tilbud.. Hvilket jo er bedrageri.. (den valgte jonas så ikke at kommenterer på) jeg gjorde ik mere ud af det, for som jeg tænkte ja ja det drejede sig kun om sølle 12 kr, men det er da princippet i det.
Og lige nu kan jeg godt se at hvis 150 andre også havde fået det tilbud og benyttet sig af det, så løber de 12 kr jo op.

Syns det er frækt og flabet. Jeg valgte så kort efter at melde mig ud.

16. marts 2011

Diktatorisk site

Man må ikke komme med sin kritik at sitet, når de vælger at forringer den guldprofil som jeg havde betalt for. Når jeg lavede en søgning på mine søgekriterier kom der 41 profiler frem. Indtil de forringede det produkt jeg havde købt, kunne jeg skrive til alle 41 profiler og selvom de var gratisprofiler, så kunne de svare mig, fordi jeg havde skrevet til dem fra en guldprofil. Det kan de ikke mere.. Så mit søgeområdet er lige dalet 2/3 da 66% af mine søgeprofiler er gratisprofiler. Så selvom jeg har købt deres dyreste produkt, så blev det forringet kraftigt. Kritik vil de ikke høre tale om... Laver man en tråd på debatten om emnet, bliver den låst, slettet eller også bliver man haglet ned af sitets rygklappere. Kan ikke anbefales...

15. marts 2011

Uprofessionelle krejlere

Min oplevelse med netdate.dk har været rigtig dårlig.

Til dels med hensyn til den tone, der er normal derinde, hvor brugerne ofte er ubehagelige overfor nye brugere af "Debatten". Der bliver mundhugget en del, og tonen er negativ. Der ønskes en moderator, og en etikette i debatten. Ved henvendelse til administratorer og supportere, har jeg dog ikke fået svar tilbage. Det svar, der dog ind imellem står i debatten handler dybest set om, at der ingen økonomi er i at udvikle debatsiden. Dvs. hvis det ikke kan give flere penge i kassen, er der ingen grund til at udvikle på det. På trods af, at der er ønske om det fra brugernes side.

Der gives også indtryk af denne tendens, når ejerne personligt deltager i debatten, og går ind og sletter folks profiler fordi de er uenige i DERES synspunkter. Og når de ændrer betingelser uden at advare, er det meget tydeligt bevidst, som en del af en markedsplan for at folk lokkes til at betale, for ikke at gå glip af de kontakter, de har etableret.

Etik og moral er tydeligvis ikke en del af dagsordenen hos ejerne af dette site.

Desuden er sitet et lille landsby-community, hvor rygter og bagtaleri er hverdagskost. Og debatmoderatorer er også med til at skabe dette. Og heller ikke her har supporten svaret på henvendelser.

14. marts 2011

Uprofessionel kundeservice fra ejernes side!

Netdate.dk har to gange inden for et år ændret betingelserne for kontakt med de andre brugere - begge dele har været over-night!
Uden varsel!

Når vi/brugerne bagefter klager på en sober måde, begynder ejerne at blive modbydelige og personlige! Rigtigt uprofessionelt!

De "kræver" at se vores kontoudtog, da de mener, vi bruger vores penge på "ligegyldige ting", og er useriøse når man f.eks. ikke har råd til at smide 79,- efter dem hver måned, det hár man bare ikke råd til, når man er på SU, og får 2.700,- udbetalt om måneden! - 79,- er 3 % af den månedtlige indtægt! - det gør ikke nødvendigvis ikke en useriøs, fordi man bare ikke har råd! - men i deres øjne er man!
Og så skal man behandles dårligt, i følge dem!

Det er også rigtigt uprofessionelt at den ene af medejerne sidder og viser tilfredsstillelse ved at de har tjent meget mere ind, i forhold til hvad de har tilbagebetalt, af dem der ønskede at få deres penge retur!
SÅ pengeliderligt! Slet ikke i orden!

Så jeg er smuttet defra så snart jeg har overstået et arrangement, som jeg står for derinde, desværre! - da dette er "positivt" for dem, at der er arrangementer!
Ville gerne have kunnet smutte derfra allerede i onsdags!
For jég skal ikke hjælpe dem med at holde deres medlemstal oppe!

dårlig 'kundeservice'

De behandler kunderne urimelig dårligt. Hvis ikke du deler de samme meninger som dem, ja, så blokere de din bruger og gør den usynlig, så andre ikke kan se den. Efter deres ændringer er siden blevet en pengemaskine, og bestemt ikke noget jeg nogensinde ville smide 79,- efter igen.

jeg kan på INGEN måde anbefale denne side.

bedragere

Købte et prøve medlemsskab på 8 dage .Efter få dage fortrød jeg og opsagde min konto . Den blev så lukket straks , trods jeg havde betalt for flere dage frem .
Og så trak de lige for en måneds medlemsskab omkring den 1. , dette klagede jeg over , men hørte intet .Da det jo ikke var det store beløb , tænkte jeg at det så bare var ærgeligt .Men vupti , så var de lige inde og hæve for en måned igen .
Dette er så ikke bare lige at sætte en stopper for , uden en masse bøvl .Troede man kunne blokke dem gennem banken , men nej .Så kortet blev spærret og nyt bestilt .Et fandens bøvl at stå uden betalingskort en uge , men åbenbart nødvendigt , hvis man har været i kløerne på svindelfirmaet bag Netdate.dk
efterfølgende har en veninde fået fat på Jonas , som benægter at jeg nogensinde har haft profil hos Netdate , hvilket er underligt , da jeg har en mail fra dem , hvor de beklager jeg opsiger min konto , og giver mig en gave , i form af 8 dages medlemsskab hvis jeg vil prøve dem igen engang .

Så hold fingrene fra dem

13. marts 2011

Ikke nogen rar oplevelse!!!

Netdate ændrede pludseligt kontaktmulighederne mellem medlemmerne henover natten, uvarslet....
Dette betød at guldmedlemmer godt kunne skrive til gratis medlemmer, men gratis medlemmerne kunne ikke læse brevet og selvfølgelig heller ikke svare....
Jeg fortalte ærligt i en debat om emnet, at guldmedlemmers abbonnement dermed også var blevet forringet, og at jeg ikke var tilfreds med ikke at blive varslet om væsentlige ændringer i god tid før de finder sted...
Havde selvfølgelig blandt gratisterne nogle jeg var i dialog med, og den var pludselig blokeret ved ændringerne...
Jonas og Mattias fra Netdate blev ved at påstå at guldmedlemmers vilkår ikke var blevet forringet, Og Jonas var oven i købet så flabet at sidde og håne og nedgøre medlemmer af siden... Et par gratister sagde i debatten, at de ikke havde råd til guldmedlemskab, hertil svarede Jonas "Så bruger du dine penge forkert, send mig dit kontoudtog, så skal jeg finde penge i dit budget til det medlemskab, og fortælle dig hvad du bruger dine penge forkert på."
Jeg reagerede på det og sagde at han var et ringe menneske at tale sådan til folk, og vips havde jeg karantæne i 3 timer.....
Da de var gået, gik jeg ind i samme debat igen og brokkede mig over behandlingen, og vips blev min profil lukket/totalblokeret og alle indlæg jeg har skrevet i debatter på Netdate i de 4 år jeg har haft profil der, blev slettet...
Jonas og co. slettede min guldprofil, som var betalt...
Jeg vil gerne advare mod at oprette medlemskab på Netdate, det er ikke pengen værd at blive behandlet på den måde....

13. marts 2011

Uprofessionelt og diktatorisk

Medejeren Jonas var flabet over for brugerne. I den åbne debat kaldte han folk for nærige og useriøse. Han bad oven i købet en bruger om at sende sit budget til ham for så skulle han nok finde pengene til en opgradering.

Min bruger blev slettet fordi jeg var medlem af en facebook gruppe der ikke faldt i hans smag.

Ikke et site jeg vil anbefale!

12. marts 2011

Ændringer

Har været utrolig glad for at være der. Jeg var den glade betaler som levede i sus og dus. Lige indtil at de gratisprofiler som er der, ikke kunne læse MINE breve.

Når man som betalende gerne vil finde en sød pige/fyr, så skal man da kunne få svar fra gratisprofiler. Men nej, jeg kan kun skrive med andre betalende. Har man ikke de 79,- hver måned er man "ikke seriøs nok".

De mennesker som allerede skrev med gratisprofiler fik ingen varsel og kan nu kun håbe på at de gratisprofiler køber guld eller måske kan finde personen på facebook.

Men altså jeg kan godt se det er den bedste taktik fra ejerne af. Jo færrer folk som bliver informeret jo bedre.

10. marts 2011