Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!
Se, hvad kunderne siger
Goede organisatie, echt knap om zoveel mensen voor de gek te houden cq op te lichten. Loterij is kloterij.
Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Lodseddelforhandler
- Bettingvirksomhed
- Kasino
- Spilletjeneste
- Online casino eller bookmaker
- Online sportsvæddemål
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!
Kontaktoplysninger
The Hague, Holland
- www.nederlandseloterij.nl
Du bør vide
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hoe opa en oma ook een keer in hun leven bij de rechter uitkomen
Zeer agressief belmannentje, smeert dingen aan van Eurojackpot. Aan mensen in bewindvoering.
Vervolgens de volgende dag al meteen trekking uitvoeren, en dan roepen we hebben u lotjes verkocht, nu moet u betalen.
Na bellen met wel een vriendelijke meneer van de klantenservice en uitleg hieraan gegeven.
Hierop blijft men van mening een goede dienstverlener te zijn. En recht te hebben op €2,- met vervolgens aanmaningen met dreigen. €48,50
Ze zitten in de beschermingsbewind maar daar heeft dit bedrijf niet zoveel mee.
Lekker de zwakke geest paaien en naaien. Want ze zitten toch al in hun nek in de schulden.
Goed bezig👍
eens zien wat rechtspraak zegt hierover.
Kosten gaan toch naar me door de rechtbank aangestelde curator.
Jammer dat geld wordt overgemaakt naar…
Jammer dat geld wordt overgemaakt naar je ‘wallet’ uiteraard om zo gemakkelijk mogelijk te maken om weer in te zetten op andere gokmogelijkheden. En dan voor de vorm en wet allerlei zaken opnemen om zogenaamd verantwoord te gokken.
Schofterige behandeling - krasloten.nl
Geachte klantenservice,
Onlangs heb ik via jullie website krasloten besteld voor mijn oude vadertje, maar helaas bleek het opgegeven adres niet correct. Vrijwel direct na het plaatsen van de bestelling – letterlijk binnen dezelfde minuut – heb ik jullie hierover gemaild in de hoop dit nog recht te kunnen zetten.
Tot mijn grote verbazing kreeg ik als antwoord dat het adres niet meer aangepast kon worden, en dat er verder niets meer gedaan kon worden. Ik begrijp dat wijzigingen soms lastig zijn na een bestelling, maar dit voelt erg onredelijk aangezien ik vrijwel meteen heb gereageerd.
Daarnaast geven jullie aan dat het pakket misschien retour gestuurd wordt, of dat ik zelf maar contact moet opnemen met de huidige bewoner. Dat is natuurlijk geen redelijke oplossing voor een klant die op tijd heeft gehandeld.
Ik wil via deze weg dan ook formeel een klacht indienen over de gang van zaken én vraag ik om mijn bestelling alsnog te annuleren en mijn betaling terug te storten. Jullie geven aan dat annuleren mogelijk is, maar kiezen ervoor dit niet te doen. Dat is geen correcte service.
Ik vertrouw erop dat jullie alsnog bereid zijn mee te denken in een gepaste oplossing, en ik hoor graag spoedig van jullie terug.
Miranda
Ordernummer
20250509269509
Krijg ik deze onzin mail van ze
Krijg ik deze onzin mail van ze: "Helaas bleek het niet mogelijk om de lotprijs voor de Nationale Postcode Loterij af te schrijven. Waarschijnlijk is het door u opgegeven rekeningnummer geblokkeerd. " Vervolgens moet ik al mijn persoonsgegevens in een formulier geven zoals zelfs mijn banknummer om de klacht te melden. Ga ik niet doen dus, ik geef niet mijn banknummer weg. Dit bedrijf moet maar eens wat aan prive veiligheid gaan doen. Daar zijn zat technologien voor. Weleens van gecodeerd klantnummer en account password gehoord? Kennelijk niet. Doe maar eens aan veranderingsmanagement.
Zonder toestemming een abonnement op…
Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terugboeken. Dat kon blijkbaar niet zomaar want ik werd vol gegooid met mails over aanmaningen. Uiteindelijk na veel moeite en bellen wel opgelost
Grootsheidswaanzin
Mijn dochter van 16 jaar wordt al een week gestalked door lotto bv onderdeel van de Nederlandse loterij (wat nada noppes niks betekent behalve een gokbedrijf, een casino). Ik heb haar gevraagd dat nummer te blokkeren. Ondanks die blokkade kwam er vandaag een vaag berichtje van een vaag grietje (zelfde nummer als lotto bv ondanks blokkade) binnen op haar voicemail. Minderjarigen lastig vallen, lotto bv? De Nederlandse loterij? Vage grietjes voicemail berichten in laten spreken bij minderjarigen?? Moet de tesla vervangen worden? Vreemde praktijkjes van mannetjes met grootheidswaanzin? De crimineeltjes van deze tijd? Ga iets zinnigs doen mafketels.
Ik heb aangifte gedaan.
Uitkeringspercentage absurd laag!
Ik heb jaren in het buitenland gewoond en overal is de lotto goed, behalve in Nederland.
Hier straalt het aan alle kanten uit, dat het uitkeringspercentage belachelijk laag is en je daarom vrijwel geen leuke prijzen kunt winnen.
Ik heb in Australie, Amerika, Asia en Oostenrijk gewoond. Laten we een Europees land als voorbeeld nemen.
Oostenrijk heeft de helft aantal inwoners als Nederland, lotprijs is bijna de helft lager (1,30 euro per rijtje). Als daar de jackpot een paar keer niet valt, staat deze al na 3 of 4 keer boven de vijf miljoen euro en na zeven keer boven de 10 miljoen euro (start jackpot 1,2 miljoen).
Ook zijn de kleinere prijsjes vele malen beter. Hoe kan dit? Ik had me al voorgenomen geen Lotto meer te spelen en na de laatste “vernieuwing” hebben jullie mij en mijn vrienden definitief over de streep getrokken. Geen lotto meer voor ons!
Tenzij jullie nu eindelijk het uitkeringspercentage eens gaan verhogen (dan maar minder aan sport e.d. doneren) en daarmee de jackpot en kleinere prijzen verhogen en eindelijk eens aantrekkelijk maken. Ook een lotprijs van 2 euro voor zo’n lage winkans is absurd!
JOHANNES
Er moet altijd geld achteraan
Ik speel al zo'n 49 jaren mee met zes rijtjes plus cijferspel, later XL. Er moest altijd geld achteraan.
Ik koop de loten bij een vaste winkelier en betaal dan voor 5 trekkingen, of zes als er meer trekkingen in één maand zijn. Voor de Staatsloterij geldt in mijn geval 50 jaren waarvan ruim 45 jaren met een straatje ( 10 loten) met collega's en 1 lot privé. Altijd moest er geld achteraan.
Na zoveel jaren ben ik er mee gestopt omdat mij door ervaring duidelijk is geworden dat de winkansen wel heel erg klein zijn. Wie niet speelt zal nooit iets winnen maar ik ga vanaf nu alleen maar winnen omdat er elke maand een etentje buiten de deur kan plaatsvinden ipv de Nederlandse loterij te sponsoren.
Bijvangst is nu dat IK bepaal welk goed doel ik tevens ga sponsoren en NIET de Nederlandse Loterij.
Probeerde het een keer
Probeerde het een keer. Loten kon ik niet inzien, of loten zijn er niet en ook geen ontvangstmail gehad Alleen het bewijs dat ik loten heb betaald op mijn bankaccount. Voor het direct oplossen van dit soort problemen kan je niet terecht buiten facebook of msn. Telefonisch proberen is waarschijnlijk te laat omdat de trekking is dan al geweest. Dit geeft een zeer onbetrouwbare indruk. Gelukkig is mijn schade maar 18,- euro.
Ik probeerde de qr code op een…
Ik probeerde de qr code op een klavertje 4 lot te scannen, daarvoor moet je inloggen, wist mijn wachtwoord niet meer, krijg geen mail om dit te corrigeren. Klanten service bericht, geen reactie. Probeer te bellen, verbinding wordt steeds verbroken.
Shitorganisatie
Een prijs gewonnen met een kraslot...
Een prijs gewonnen met een kraslot "Kraak de Kluis". Bij de kassa van de winkel deed de streepjescode het niet, dus kon ik het kraslot opsturen naar de Nederlandse loterij.
Krijg ik een brief dat er geen prijs is gewonnen op het lot. Ik voel me echt bedrogen.
Bij het telefonisch opzeggen plaatsen…
Bij het telefonisch opzeggen, werken telemarketeers. Met een draaiboek proberen ze nog meer loten te verkopen. Oude mensen worden gezien als een bankrekening waar maand na maand afgeschreven wordt. Mensen die digitaal onhandig zijn, worden aan de telefonisch nog even langs hun kassa geleid. Voor hun imago investeren ze miljoenen aan marketing , waardoor de gemiddelde burger echt gelooft dat verengingen en goede doelen worden geholpen. Ja jou sportclub krijgt misschien 800 euro. Maar de CEO strijk elk jaar tenminste 300.000 euro op en elke bestuurder 80% van dat bedrag. Win Kans 1 op 1. Het is een loterij die niet bedel0t, maar soms gewoon onbeschoft geld uit de zakken trekt. En het maakt ze niet uit hoe oud je opa of oma is en of het geld komt van een klein pensioentje of uitkering . Dan is het niet hun probleem. Heel Sociaal als je die reclames gelooft.
Asociaal bedrijf, kunnen maar willen je ook niet verder helpen als je niet kunt inloggen.
Asociaal bedrijf! Ik kan niet meer inloggen. Van alles geprobeerd. Wachtwoord vergeten, andere browsers, via iphone, zelfs nieuw account aanmaken. Vorig jaar behoorlijk bezig geweest met ene Mark maar die kon me niet verder helpen. Zelfs niet na weken proberen. Uiteindelijk was ik het zo zat dat ik geen 10 loten kon kopen dat ik het erbij heb laten zitten. Nu wil ik het weer oppakken en ik kreeg ene Janny aan de telefoon. Maar die gaf alles aan wat ik moest doen en dat had ik uiteraard allemaal al geprobeerd. Ik zeg, dan zou ik graag iemand willen spreken die wel een oplossing heeft. Maar ze gaf al gelijk aan dat ze niemand wist. Haar antwoord: wij kunnen je niet helpen. Ongelooflijk, want ik ben klant en wil toch gewoon voor een 2e keer 10 loten kopen. Ze heeft uiteindelijk de hoorn erop geknald. Zeer klantonvriendelijk bedrijf dus. Kan je weer gaan bellen, weer 20 wachtenden voor je...... BIZAR.
Prijs gewonnen maar niets ontvangen
Ik heb een prijs gewonnen bij de lotto
Deze is helemaal niet ontvangen. Ik heb gebeld en ze zeiden dat het bedrag was overgemaakt maar het staat er helemaal niet op mijn rekening
Ik dacht een staatslot te hebben…
Ik dacht een staatslot te hebben gekocht, maar heb iets van de nederlandse loterij gekocht?? What the hek is dat dan!
Website verandert steeds van layout.
Website verandert steeds van layout.. je zoekt je ongans naar de uitslagen.. niet fijn. Vaak problemen met inloggen.
They are smart
I was stopped in a winkelcentrum by Lotto and they said I could win a prize. Then the prize I got was that I could get 2 tickets for 3 euros. I chose the numbers and they got my information. After that I was going to pay and they said they would take away from my bank account next month. I later saw on my email they would take away from me 18 euros every month. I had to make an account and cancel my abbonement. I called to ask if they still will take away from me these 18 euros, since it says on the email that will only end at 2th of november. They said if I cancelled today I will not be charged but let's see if they keep their promise this time.....
Brutaliteit van een ander level
Brutaliteit van een ander level
Ik daag iedereen uit om contact op te nemen met de klantenservice van deze loterij. Je word behandelt als stuk vuil op een zeer neerbuigende manier. Je mag "lekker gaan uit zoeken wat er mis is gegaan, in plaats dat je geholpen word.
Ik heb het opgezegd en heb al mijn naasten gecontacteerd die ook bij deze loterij spelen om te vertellen over de manier hoe ik net aan de telefoon werd behandeld. 7 reacties zijn binnen van mijn naasten en ik wacht nu op 3 anderen.
Nederlandse loterij by buckaroo verdient onze centen niet met deze brutale doen en laten van hun onbekwame personeel.
Mijn contact is geweest om 11:18 uur Nederlandse tijd
Lotto, oplichters!
Gister gebeld door Lotto i.v.m. de winactie van de praxis dat ik ben geselecteerd. Ik had geen tijd om te bellen dus ik heb ze vandaag terug gebeld. Kreeg ik een jongeman aan de telefoon die er duidelijk geen zin in had en totaal niet begreep waarover ik belde. Uiteindelijk vroeg hij mijn gegevens zodat hij kon opzoeken hoe en of wat. Tot het moment dat hij mijn rekeninggegevens vroeg, waarbij ik hem vertelde dat dat nergens voor nodig was aangezien wij geen loten (lid) zijn bij hun. Ik wil gewoon simpelweg weten hoe dat zit met de winactie. Meteen werd de hoorn erop gegooid. Het was duidelijk dat hij stiekem iets wilde afsluiten, oplichters! Wees gewaarschuwd ik zou er niet in trappen!
Voel me opgelicht
Benaderd in de stad voor 2 gratis loten bij Lotto.
Ze zijn zo slim hoe ze je ompraten met leuke praatjes etc.Nee hoor mevrouw je betaalt niks.Je hebt ze gewoon gewonnen met rad draaien.
Nou krijg ik een mail toch even 18 euro wordt eraf gehaald,maar dat was niet de afspraak.Zitten we gelijk vast aan een abonnement
Meteen op de site de hele boel afgezegd..Trap er niet in.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.