Nectarinvest Anmeldelser 10

2,1

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Meget rod i deres administration

Meget rod i deres administration, de har ikke styr på betalingerne og er total arrogante i deres svar, sløser med sikkerheds oplysninger og præsentere ikke sig selv.

Altså? Har aldrig oplevet magen til amatør!
Har du mulighed for at undgå dem, så anbefaler jeg at undgå dem.

i4 Investment ApS
Jacob Tanis

23. februar 2026

Tilgrint

Ejendomsspekulanter. Rod i administrationen og lejekontrakter, der ikke overholdes. Vigtige mail svares ikke på eller meget sent, fx ca. en måned efter man sendte den. Uvenlige sekretærer på hovedkontoret, der ikke kan yde den service, de burde. Manglende oplysninger til lejerne om eventuelle ændringer, planer, mv. Betydelig reduktion af service ift. tidligere udlejer. Usikkerhed om hvem man betaler til, hvor meget, der betales, hvornår, der betales, om leje til stige efter "moderniseringer," osv. Vedligehold stærkt mangelfuld.
De kan få een eller to stjerner. De er helt ligeglade med lejerne. Dybt problematisk firma - seriøst!

Er fuld enig i det, det tilgrint, hvordan kan man få sin ret og de kan forstå det, vi må send en klage og få undersøgt dem grundig. Jeg får regninger der ikke stemmer, på skærmen i vasken har jeg fået omkring 200 kr men får en regning på omkring 700 kr det tilgrint.

8. august 2025

Alt for useriøst selskab

Alt for useriøst selskab, der ikke kan finde ud af at administrere ejendomme

OPDATERING 04/07:

Jeg har været i dialog med jer omkring problemer pr mail, i kan ikke engang finde ud af at tage stilling til et problem og svare på mail. I snakker udenom, og derfor viser ingen interesse hverken i jeres lejere eller de problemer de oplever med jeres lejligheder. Jeg har ikke tænkt mig at skrive til jer igen. I har en alt for uproffesionel tilgang til tingene. Hvilket jeres svar på denne anmeldelse fint bygger videre op om.

3. juli 2025

Ejendomsspekulanter

11. november 2024

Udsigten Sæby.

Udsigten Sæby.

Efter at have været et turbulent år igennem, i bolighajernes klør, har vi opsagt vores lejemål.
Først Aalborg Boligselskab som lovede guld og grønne skover, siden hen solgte de bolig komplekset til Nectar invest / bolig et investeringsselskab, som kun har $ tegn i øjnene og er lige så lige glad med deres lejer, som Ålborg boligselskab også var.
Her i bygningen står det lige nu, 3 lejemål ledige og her i januar er der opsagt yderligere 4 lejemål - hvis nogle skulle have interesseret 😉 vel og mærket ud af 20 lejemål.
Det senior bolig fælleskab, vi var lovet og havde set frem til, de ønsker og drømme vi havde og som gjorder at vi besluttede os for at sælge vores hus gennem 25 år, for at få nogle dejlige år her i dette boligbyggeri - DET var KUN salgs gas fra udlejers side.
Dette bolig komplekse har kun ET før øje og det er $ - lejernes ve og vel, er de tilsyneladende fuldstændig ligeglade med.
Det er københavner status dette her boligkompleks har 🥺
Ejerne at boligkomplekset, tror ikke, at vi NORDJYDER kan se hvad der foregår.
Sådan behandler man altså IKKE Nordjyder!

Vi har fået en dyr købt erfaring med os i bagagen.

2. februar 2023

Uprofessionel og dårlig oplevelse

En rigtig dårlig og uprofessionel oplevelse; vi var interesserede i et lejemål i København, som vi fik fremvist af en medarbejder fra Nectar. Han vidste overraskende lidt om lejemålet (endda ikke simple ting som overtagelsesdato og om der var en minimum eller maximum lejeperiode), og fremstod generelt ikke særlig professionel. Efter vi dog meldte vores interesse i lejemålet, gik der en uge før vi fik bekræftet at det ville gå til os; dernæst endnu en uge med at få udarbejdet en lejekontrakt, som vi underskrev 2 uger efter at have besøgt lejemålet. Endeligt, 3 uger senere fik vi at vide at investor "selv skulle bruge lejemålet". Alt i alt betød det at vi tabte 2 uger på vores boligjagt, udelukkende fordi Nectar ikke har styr på deres ting. Meget uprofessionelt.

1. september 2022

Nectarinvest er de værste udlejere jeg…

Nectarinvest er de værste udlejere jeg har boet under. Ved indflytning så kan alt lade sig gøre, men når der så er begyndende problemer så er kommunikation en by i Rusland. Vi havde en yderst støjende overbo som vi klagede over 5 gange, men de ville de ikke gøre noget ved, hvilket resulterede i at vi flyttede. NB har skal man være ekstra OBS, da de håndværkere de bruger er dem de selv ejer, så på magisk vis så passede vores fraflytning med vores depositum. De bonger også en for skjulte fejl som man ikke har nogen jordisk chance for at kunne gennemskue.

De er det tætteste man kommer på landpirater, og kunne jeg give negative stjerner så fik de fem der.

16. september 2021

Vi har haft en særdeles negativ…

Vi har haft en særdeles negativ oplevelse med leje fra Nectar Invest i Aalborg . De lejer boliger ud via Nybolig.
Vi boede i en udmærket lejebolig og selve lejeforløbet gik fint. Men ved returnering af boligen gik det galt. Vi havde flyttesyn med ejeren af Nectar Invest der roste os for hvor fin stand lejligheden var og han noterede og nævnte at det eneste punkt var en plet på gulvet i køkkenet. Resten af boligen og gulve var fine og uden anmærkninger. Trods det fik vi en regning på slibning og lakering af 70 m2 gulve - som gjorde et kraftigt indhug i vores depositum. Vi reklamerede flere gange - der var MEGET dårlig respons fra Nectar Invest og sidste udmelding var at det var der ikke noget at gøre ved - de beholdt 5000 kr af vores depositum - efter vores mening helt uberettiget. Vi følte os godt snydt !

27. september 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (10 anmeldelser)