Nectar Asset Management Anmeldelser 22

2,3

2,3

Under middel

PASA Forfærdeligt er et fattigt ord

PASA Forfærdeligt er et fattigt ord, det er det værste firma jeg endnu er stødt på i alle mine dag

Pas meget på med at leje af disse total uforskammede personer eller anden form for handel med dem, de kontakter dig søndag aften/nat for at fortælle at de ikke kan finde en kvittering på noget som vi har er betalt!

Det er anden gang i træk at de har rod i deres regnskab, de er virkelig total amatør!

De kan ikke selv finde deres kvitteringer og beder dig om hjælp til at finde kvitteringer der er betalt mange dage forinden

Hold jer væk, dette er ikke et ordenligt firma!

i4 Investment ApS
Since: 2010
Cpr: 33360487

12. april 2026

Useriøst firma

Hold jer væk...umulige at komme i kontakt med, og lejemålet er pludselig steget 500 kr ved fremvisning- står dog stadig 2,5 måned efter til den lave pris på hjemmesiden. Useriøs pengemaskine

9. marts 2026

Jeg lejede en af deres lejligheder på…

Jeg lejede en af deres lejligheder på Moselundsvej, Helsingør. Lejligheden var i perfekt stand da jeg overtog den.

Imens jeg boede der, spurgte jeg ind til om jeg måtte have min senior kat sammen med mig og de sadge i telefonen at jeg bare skulle skrive en ansøgning til dem per mail. Samme dag, som jeg sendte mailen, fik jeg svar og det kunne godt lade sig gøre.

Ellers imens jeg boede der var der ingen problemer.

Da jeg så flytter ud, så fik jeg også af vide at lejligheden så fin ud og 1½ måned efter fik jeg næsten udbetalt det fulde depositum tilbage.

Alt i alt, en super god oplevelse herfra!

28. februar 2025

Hvis jeg kunne give 0 stjerne havde jeg…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! Hold jer væk
Det absolut værste udlejningsfirma, der udnytter lejere. Boede på en af deres adresser i 1,5 år og havde ikke andet end problemer med dem. Fra alt til røg i min lejlighed til at de ikke ville udbetale ens depositum (tog 4 måneder). Man kan aldrig få kontakt med nogen og skriver mails i lange baner uden svar. Jeg anbefaler ikke nogen at leje herfra. Pas på

1. januar 2025

Absolut værste udlejningsfirma til…

Absolut værste udlejningsfirma til dato. Byggeriet Dagmarhaven i Vallensbæk Strand er ikke færdigbygget efter to år.
De forsøger at snyde med alt hvad de kan - rent økonomisk. Om det er betaling for parkering; forbrug; flyttesyn/tilbagebetaling depositum.
Flere at været ved medierne og forsøgt at
få det omtalt. I vores lejlighed regner det ind - ja i læste rigtig. Det regner ind. Det har det gjort i 2 år. Flere har ikke varme om vinteren. Løb mens du kan. Lej aldrig hos dem.

19. august 2024

Flygt med de bedste løbesko på

Flygt med de bedste løbesko på;
Dette er uden tvivl et svindelfirma.
Skulle man være i tvivl om diverse menneskers påstande herinde, vil jeg anbefale i finder Facebook Gruppen Dagmarhaven - 2665 Vallensbæk Strand

27. august 2024

Det absolut værste udlejningsfirma!!

Det absolut værste udlejningsfirma!!

Har boet på adressen i cirka et år og fra start til slut har der kun været bøvl og problemer..
Alle naboer jeg har snakket med har det samme at sige, de er utroligt problematiske og uhøflige, er uenig med dig i alt man siger, selvom jeg har ret. De er heller aldrig til at få fat på når der opstår noget, det tager flere uger at komme igennem og få løst tingene bare halvt.
Kan godt forstå der ingen der gider bo her…

6. december 2023

Det værste udlejningens firma til dato!

Tankevækkende at jeg kan se at jeg ikke er den eneste som har udfordringer med at få tilbagebetaling af det som nectar valgte at tilbageholde af mit depositum for forbrug.. har gentagne gange fået at vide "om et par uger så modtager jeg det resterende beløb".. nu svare de så bare hverken på mails eller på telefon.. det her virker som et rent fup firma... Denne sag bliver bare givet vidre til min advokat, så kan de os få den regning oveni imens de er igang ...

18. august 2023

Venter på tilbagebetaling

Nu har vi bøvlet med at få vores depositum og tilbageholdt beløb for forbrug tilbage derfra i 3-4 måneder, hvor vi konstant får at vide at vi får restbeløbet for forbruget vil blive tilbagebetalt om et par uger, og det har vi så fået at vide i 1 1/2 måned nu… så vi venter stadig på det resterende beløb.

19. juni 2023

Udsigten Sæby

Efter at have været et turbulent år igennem, i bolighajernes klør, har vi opsagt vores lejemål.
Først Aalborg Boligselskab som lovede guld og grønne skover, siden hen solgte de bolig komplekset til Nectar invest / bolig et investeringsselskab, som kun har $ tegn i øjnene og er lige så lige glad med deres lejer, som Ålborg boligselskab også var.
Her i bygningen står det lige nu, 3 lejemål ledige og her i januar er der opsagt yderligere 4 lejemål - hvis nogle skulle have interesseret 😉 vel og mærket ud af 20 lejemål.
Det senior bolig fælleskab, vi var lovet og havde set frem til, de ønsker og drømme vi havde og som gjorder at vi besluttede os for at sælge vores hus gennem 25 år, for at få nogle dejlige år her i dette boligbyggeri - DET var KUN salgs gas fra udlejers side.
Dette bolig komplekse har kun ET før øje og det er $ - lejernes ve og vel, er de tilsyneladende fuldstændig ligeglade med.
Det er københavner status dette her boligkompleks har 🥺
Ejerne at boligkomplekset, tror ikke, at vi NORDJYDER kan se hvad der foregår.
Sådan behandler man altså IKKE Nordjyder!

Vi har fået en dyr købt erfaring med os i bagagen!

2. februar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (22 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto