Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Se mere
Virksomheden har svaret
review NBG -traject 1) Duidelijk gefaseerd stappenplan. 2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt. 3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven. 4) Klantg... Se mere
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Se mere
Virksomheden har svaret
Er is snel gehandeld, het proces verliep vloeiend en het contact liep gemakkelijk. En onze hypotheekadviseur heeft extra stappen voor ons genomen, wat wij heel erg waarderen
Virksomheden har svaret
"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."
De Pinckart 54, 5674 CC, Nuenen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 87 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Prettige communicatie, goed contact, duidelijk in aanpak, met uiteindelijk goed en snel resultaat.

Review door ElNi
Hypotheek Adviseur Daniel Pijpenbroek
Geschreven op: 01 juni 2026
Aangenaam gesprek, luistert goed, correct, behulpzaam, meedenkend en empatisch, de afronding van de aanvraag is positief verlopen en alle vragen van ons zijn geverifeerd en beantwoord, wij waren heel erg tevreden.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Vriendelijke adviseur, kennis van zaken, direct en eerlijk.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Een offerte gevraagd voor een lening met als basis de overwaarde in de hypotheek. Dhr. Ronald Zoetmulder wordt benaderd als tussenpersoon. Wanneer de offerte veel te duur uitvalt, wordt er ineens een rekening gestuurd voor het in behandeling nemen van de aanvraag. Als we vermelden dat het een oriënterend gesprek was, krijgen we ineens een niet zo vriendelijke mail dat er een opdrachtbevestiging gegeven is. Hoe dan? Dat blijkt dan een digitale handtekening te zijn. (uitleg: Je hebt de offerte gelezen en wij zien dat aan je IP adres...) Uit coulance accepteert men dan een betaling van 2.500 euro...... Als we in verweer gaan, worden we gesommeerd om te betalen of rechtsbijstand in te roepen. Nergens wordt uitleg gegeven over de manier waarop je dan ondertekent. Toekomstige klanten let op !: Als je in je persoonlijke omgeving komt, en daar iets aan vinkt, dan geldt dat als een opdrachtbevestiging. Het is ons na vier gesprekken nog niet duidelijk gemaakt hoe dat dan in zijn werk gaat.
Dat zo'n bedrijf zich aan dit soort misleidende praktijken schuldig maakt is bijna niet te geloven. Maar t lijkt erop dat men gewoon hoopt dat je betaald om van de pressie af te komen...
En Ronald Zoetmulder: Bij telefonische navraag door een bevriende adviseur verbreekt hij de verbinding en is niet meer bereikbaar (nummer geblokkeerd?)

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Het hele proces, van huisgesprek tot het uiteindelijke
afsluiten van een hypotheek is goed begeleid door Ingmar Ramaker. We werden zeer adequaat op de hoogte gehouden van alle stappen die gezet moesten worden. Tussentijdse vragen werden snel beantwoord.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Een Claudia is een topper! En daarmee verdient U vijf sterren. Reeds meerdere keren hebben wij haar dienstverlening in mogen roepen! En met haar deskundigheid, inlevingsvermogen, tomeloze inzet, flexibiliteit en klantgerichtheid zijn wij dan ook wederom zeer content, tevreden!!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Duidelijkheid, snelle reacties, komen afspraken na

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wij zijn tevreden over de manier waarop het eerste contact tot stand is gekomen en hoe vervolgens de afhandeling van de hypotheek is gebeurd.
Ik zou anderen de NBG aanraden.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wij hebben het contact met NBG als zeer prettig ervaren, zowel met Dennis (hypotheek adviseur) als met Martin (dossier behandelaar).
Tijdens het huisbezoek is ons een realistische voorstelling van zaken gedaan door de adviseur, dit nadat hij een goed beeld had gevormd van onze financiële situatie en financieringswensen.
Al snel werd ons een hypotheek plan aangeboden, dit was in lijn met hetgeen we besproken hadden.
Na akkoord van onze kant werd het dossier op een soepele manier door Martin overgenomen met Dennis nog steeds als aanspreekpunt op de achtergrond.
Na het aanleveren van alle benodigde documenten, waarbij Martin actief meedacht en monitorde, uiteindelijk het verwachtte akkoord van de bank ontvangen.
Met dank aan NBG hebben wij nu de gewenste financiering binnen de besproken termijn rond gekregen ... bedankt!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Ik vond onze adviseur erg goed en erg aardig. Hij was altijd bereikbaar. Joris Casteleijn. En hij kon dingen goed uitleggen. En vanaf bezichtiging 31 maart was de bank akkoord op 21 april. In 3 weken was alles dus rond.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Goed voorgelicht door Pascal Huser, vlotte gang van zaken.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Fijne samenwerking gehad, reageren vlot en netjes op mail en/of Whatsapp.
Duidelijke uitleg van alles.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
We kregen contact met Lancer en hoe die ons geholpen heeft is werkelijk geweldig!
Een hele fijne samenwerking en we hoefden maar te bellen en hij loste het op!
Super bedankt!!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wij zijn zeer goed geholpen. Fijne duidelijke uitleg wat betreft mogelijkheden. In de verdere afhandeling zeer vriendelijk en correct begeleid.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Alles netjes en duidelijk geregeld

Heel tevreden!
Wij zijn erg goed geholpen door Koen Verheijen. Hij was erg behulpzaam en konden altijd terecht met onze vragen. Waarop hij dan ook snel reageerde.
Dankzij Koen was de hypotheek dan ook snel rond voor onze eerste koopwoning.
Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Wij zijn goed geholpen door Sabrina een top vrouw met veel kennis van monetaire zakken en hypotheeken.

Besvarelse fra NBG Hypotheken
Læs mere om andre typer anmeldelser.