NBG Hypotheken Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een fijne ervaring gehad. Onze adviseur heeft ons enorm geholpen in de hele proces. Hij heeft ons persoonlijk begeleid in alles wat we nodig hadden. Alle vragen die we hadden werden beantwo... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

review NBG -traject 1) Duidelijk gefaseerd stappenplan. 2) Meedenken met en inleven in de vraag van de cliënt. 3) Hantering van allerlei tools om snel effecten van keuzes weer te geven. 4) Klantg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Koen van NBG bij het regelen van onze hypotheek. Vanaf het eerste gesprek nam hij alle tijd om alles rustig door te nemen en alles duidelijk uit te leggen.... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de samenwerken. Sabrina heeft ons geweldig geholpen. Ze staat letterlijk de hele dag voor ons klaar en reageert super snel op onze vragen. Ze heeft geduld en legt alle onduid... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Realkreditinstitut

Skrevet af virksomheden

"De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen."

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

157 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijke uitleg en goed advies

2. marts 2026

Beste Aron,

Fijn dat je even laat weten hoe je het traject hebt ervaren. Mooi dat onze adviseur met je meedacht en dat alles voor jou overzichtelijk bleef. Bedankt voor het vertrouwen en veel geluk in je woning.

Positieve ervaring

Onze adviseur was goed bereikbaar (ook in de avonden en weekenden) en gaf snel en uitgebreid advies. De NBG portal is makkelijk te gebruiken en geeft een goed overzicht van alle taken die gedaan moeten worden.

25. februar 2026

Beste Marit,

Fijn dat je de samenwerking zo positief hebt ervaren. Zeker bij zo’n traject is het prettig als je snel kunt schakelen en weet waar je aan toe bent. Dank voor het vertrouwen en veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

NBG zet zich volledig in om zo veel…

NBG zet zich volledig in om zo veel mogelijk aan de wensen van de klant tegemoet te komen.

24. februar 2026

Beste Bart,

Dank je voor je bericht. Mooi dat je hebt ervaren dat we echt ons best doen om aan te sluiten bij wat voor jou belangrijk is. Dat persoonlijke stuk staat bij ons voorop. Veel geluk gewenst en we staan voor je klaar als er iets speelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al het derde hypotheek advies via NBG…

Al het derde hypotheek advies via NBG bij Pascal Baten en altijd naar volle tevredenheid. Reageert snel op al jé vragen en bereidheid om jé met alles te helpen om alle documenten te verzamelen is groot.
Begeleid je van A tot Z naar de overdracht van je nieuwe hypotheek op een zeer prettige manier!
Dus een aanrader voor iedereen die een betrouwbaar hypotheek advies nodig heeft..
Yvonne van der Voorden.

19. februar 2026

Beste Yvonne,

Wat bijzonder dat je al voor de derde keer bij ons aanklopt. Fijn dat Pascal je weer zo zorgvuldig heeft begeleid tot aan de overdracht. Dat vertrouwen betekent veel voor ons. Dank voor je aanbeveling en we wensen je veel geluk met je nieuwe hypotheek.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima en persoonlijk advies!

Bert was ons aanspreekpunt en heeft alles goed geregeld. Wat wij zelf echt niet voor elkaar konden krijgen heeft hij met zijn collega Thijs wél voor elkaar gekregen. Wij hebben daardoor de hypotheek gekregen om onze wensen te verwezenlijken. Die past prima binnen ons budget.
Enig verbeterpuntje kan zijn dat het rapport en daarin vermeldde consequenties voor het NBI op termijn wat eerder toegelicht had kunnen worden.
Nu kwam dat terwijl alles eigenlijk al een voldongen feti was en een objectieve beoordeling van onze kant nog lastig in te passen was.

Maar al met al zijn wij zeer tevreden!

Luc en Wilma

10. februar 2026

Beste Luc en Wilma,

Dank dat jullie zo uitgebreid je ervaring delen. Mooi dat Bert en Thijs het voor elkaar kregen en dat de oplossing goed past bij jullie situatie. We nemen jullie aandachtspunt over de toelichting mee. Fijn dat jullie tevreden terugkijken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We werden goed geïnformeerd over de…

We werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd het advies wat werd gegeven gewaardeerd.

13. februar 2026

Beste André,

Dank voor je reactie. Fijn dat jullie helder inzicht kregen in de opties en dat het advies aansloot bij wat jullie zochten. Dat is waar we het voor doen. We wensen jullie veel geluk in jullie woning.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Snel en praktisch overleg. En sympathiek contact. Met het beoogde eindresultaat.

14. februar 2026

Beste Petra,

Dank je voor je fijne terugkoppeling. Mooi dat het overleg vlot en praktisch verliep en dat het contact prettig was. Goed dat jullie het gewenste resultaat hebben bereikt. We wensen je veel geluk in je woning.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Contacten met Bob Reijs lopen super.

Contacten met Bob Reijs lopen super.
Prima bereikbaar.
Is duidelijk en weet wat hij doet voor ons.

13. februar 2026

Beste Henk,

Dank voor je bericht. Mooi dat het contact met Bob zo soepel verloopt en dat je merkt dat hij weet waar hij mee bezig is. Dat geeft vertrouwen in het traject. We waarderen je reactie en wensen je veel woonplezier.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hadden al een goede ervaring met…Toppertjes!!

We hadden al een goede ervaring met Enrico omdat hij mijn zoon ook goed heeft geholpen. Prima goed geregeld weer en staan altijd voor je klaar!!

12. februar 2026

Beste John,

Wat mooi dat jullie opnieuw bij Enrico zijn uitgekomen. Fijn dat het weer goed geregeld is en dat jullie je welkom voelden. Dat vertrouwen waarderen we enorm. Dank voor je reactie en we wensen jullie veel geluk met de woning.

Top bedrijf

Top, goede communicatie en snel handelen door Robin van der Kolk! Die raden wij iedereen aan.

11. februar 2026

Beste Manon,

Wat leuk om te lezen, dank je wel. Fijn dat Robin zo snel schakelde en dat de communicatie prettig verliep. Dat maakt het proces een stuk makkelijker. Bedankt voor je aanbeveling en veel geluk in jullie woning.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

wij voelen ons goed steunt met een…

wij voelen ons goed steunt met een uitstekend advies en goede afhandeling

9. februar 2026

Beste Aaldrik,

Dank je voor je mooie woorden. Fijn dat jullie je goed ondersteund voelden en dat advies en afhandeling op orde waren. Dat is precies wat je mag verwachten. We waarderen het vertrouwen en wensen jullie veel geluk in jullie woning.

Zeer goede ervaring met hypotheekadviseur Pascal Huser

Ik ben zeer goed te spreken over hypotheekadviseur Pascal Huser, die mij overigens aanbevolen was door een bekende van mij die ook zeer positieve ervaringen had. Pascal is ter zake kundig, geeft goede uitleg en handelt adequaat. Hij heeft mijn aanvraag vlot afgehandeld en is immer een prettige gesprekspartner gebleken. Zelfs tijdens zijn (korte) vakantie nam hij de moeite om mijn aanvraag te blijven monitoren.

30. januar 2026

Beste Theo,

Wat goed dat je je ervaring deelt. Mooi dat Pascal je met kennis en aandacht heeft begeleid en alles voortvarend oppakte. Dat hij betrokken bleef tijdens zijn afwezigheid zegt veel. Dank voor je vertrouwen en we wensen je veel woonplezier.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Erg teleurgesteld!!

Adviseur Raymond beloofde ons gouden bergen, die, naar later bleken een farce te zijn. Op basis van deze info hebben we getekend voor zijn dienstverlening.
Onjuiste informatie, slechte communicatie en hij hield ons niet actief op de hoogte van het verloop van het proces. We moesten er elke keer zelf naar vragen. Als ervaren adviseur had hij moeten weten dat hij niet kon waar maken wat hij ons had voorgehouden.
Het beloofde bedrag viel veel lager uit, minder dan de helft.
Het was voor ons moeilijk om weer grip op de situatie te krijgen. Opeens bleek dat we eerst allerlei aflossingen moesten doen van bv onze telefoons. Hier was ons van te voren door Raymond niets over gezegd. Zo kwamen we voor steeds meer verrassingen te staan. Ook hebben we tot 2 keer toe ons huis moeten laten taxeren, met alle bijbehorende kosten.
Als we alles van te voren hadden geweten hadden we nooit getekend en een andere adviseur geraadpleegd die wel een eerlijk plaatje had kunnen geven aan ons.
We zijn erg teleurgesteld.

8. februar 2026

Beste Kitty,

Dank je wel voor je review. We vinden het jammer om te lezen dat je niet volledig tevreden bent over het traject. We begrijpen dat een financieringsaanvraag gepaard gaat met verwachtingen en dat het teleurstellend is als de uitkomst niet helemaal aansluit bij wat je vooraf hoopte.

In dit dossier was sprake van een complexe financiële situatie waarbij meerdere factoren invloed hadden op de mogelijkheden. In zulke gevallen zijn wij gebonden aan de acceptatiecriteria en richtlijnen van de geldverstrekker. Binnen die kaders hebben we ons maximaal ingezet om voor jou de best mogelijke oplossing te realiseren.

Omdat het traject niet volledig vlekkeloos verliep, hebben we bovendien een korting op de advieskosten gegeven. We vinden het belangrijk om hierin zorgvuldig en redelijk te handelen.

We beloven geen onrealistische uitkomsten, maar zetten ons altijd volledig in om binnen de mogelijkheden van bancaire kaders het hoogst haalbare resultaat te behalen. Dat het proces in complexe dossiers soms intensief en uitdagend is, doet niets af aan onze inzet en betrokkenheid.

Als je behoefte hebt aan een verdere toelichting of een persoonlijk gesprek, dan staan we daar uiteraard voor open.

Hele goede ervaring met Bob Reijs

In deze nog steeds hectische woningmarkt zijn wij super goed geholpen door Bob Reijs. We hebben samen de verschillende opties doorgenomen, en de hypotheek is nu bijna rond. Bob communiceert duidelijk en reageert snel. Kortom, wij zijn super tevreden!

6. februar 2026

Beste Finette,

Dank je voor je enthousiaste reactie. Fijn dat Bob jullie stap voor stap heeft meegenomen in de mogelijkheden en steeds snel schakelde. Dat geeft overzicht in een drukke markt. Mooi dat jullie zo tevreden zijn — alvast veel geluk samen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efficiënt, professioneel en prettig persoonlijk contact

Efficiënte, professionele werkwijze, gecombineerd met vriendelijke tips en adviezen op maat. Goede bereikbaarheid en snelle reacties. Gedurende het hele proces prettig persoonlijk contact met Marius Krooshof.
Ondanks de feestdagen is alles vlot afgehandeld.
Een aanrader voor iedereen die hypotheekadvies zoekt

30. januar 2026

Beste Elizabeth,

Wat fijn dat je dit zo deelt. Mooi dat Marius je met aandacht en tempo heeft begeleid, zelfs in een drukke periode. Dat persoonlijke contact maakt het verschil. Dank voor je aanbeveling en we wensen je alle goeds in je woning.

Topppp samenwerking en topcommunicatie

Topppp samenwerking en topcommunicatie

Robin heeft ons uitstekend geholpen. Wat deze samenwerking bijzonder maakt, is dat alles volledig op afstand is verlopen, zonder elkaar ooit fysiek te ontmoeten — en toch voelde het alsof we direct naast elkaar aan tafel zaten.

De communicatie was helder, snel en inhoudelijk sterk. Afspraken werden nagekomen, vragen direct opgepakt en er werd actief meegedacht. Dat getuigt van vakmanschap en betrokkenheid. Het resultaat mag er dan ook zijn: een top prestatie geleverd.

Kortom: professioneel, betrouwbaar en prettig om mee samen te werken. Absoluut een partij die ik anderen zonder enige twijfel kan aanbevelen.

Dank je wel Robin!

Wilfred de Regt
Vloerverwarming Specialist Nederland

Beste Wilfred,

Dank voor je uitgebreide bericht. Mooi om te horen dat de samenwerking, ook volledig op afstand, zo prettig en vertrouwd aanvoelde. Fijn dat Robin daarin het verschil voor je kon maken. Dank voor het vertrouwen en alle goeds gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en vriendelijk geholpen tijdens…

Goed en vriendelijk geholpen tijdens het proces van het kopen van ons eerste huis. We zijn goed geïnformeerd, waardoor we een juiste en weloverwogen keuze konden maken.

Beste Duncan,

Dank je voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat jullie je goed begeleid voelden en met vertrouwen keuzes konden maken bij deze stap. Mooi dat we daar een rol in mochten spelen. Veel geluk samen.

Constructie en behulpzaam

Beste Martin,

Fijn dat je dit deelt. Mooi om te horen dat je de samenwerking als prettig en ondersteunend hebt ervaren. Goed dat we je op een manier konden helpen die voor je werkte. Dank voor het vertrouwen en alle goeds gewenst.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het aanvragen was duidelijk veel…

Het aanvragen was duidelijk veel ingewikkelder als 26 jaar geleden, maar we kregen de hypotheek!

1. oktober 2025

Beste Gerard,

Dank je dat je dit laat weten. Goed om te horen dat jullie, ondanks de extra stappen van nu, toch met een positief resultaat zijn geëindigd. Fijn dat we jullie daarin konden begeleiden. Alle goeds gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door de inzet van de hypotheekadviseur…

Door de inzet van de hypotheekadviseur Glenn Rack werden enkele hordes genomen en vragen beantwoord. Daardoor verliep het proces vanuit mijn gezichtspunt vlot en probleemloos. Met het gewenste resultaat!

27. januar 2026

Besvarelse fra NBG Hypotheken

Goed dat je dit met ons deelt. Mooi om te horen dat Glenn je door de verschillende stappen heeft geholpen en dat alles uiteindelijk soepel samenkwam. Fijn dat het traject zo goed uitpakte. Dank voor het vertrouwen.

Groet, Jorg

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.