Naturstyrelsen Anmeldelser

1,4

Først er I med til at vandalisere vores skove, hegne vores engang frie dyr inde og kalde det vild natur…når man så ytrer sig kritisk over for det, med en kommentar på jeres Facebook side, så vælger I... Se mere

Det har nu i flere år gået ud over de tamdyr, der hegnes inde som værende 'vilde' og deraf ingen pasning, fodring mm. Dyrene dør af sult, af let behandelige sygdomme, af tørst i tørkeperioder osv. Ny... Se mere

Om Naturstyrelsens hjemmeside …/naturoplevelser/overnatning/ Navigation og søgning på siden er ufattelig bøvlet. Kaotisk sammenblanding af alt for meget på alt for lidt plads. To slags kort. Uforst... Se mere

Naturstyrelsen er regeringens soldater og i det “rewilding” der foregår i disse år, adlyder de blindt. Tunnelsynet lobbyarbejde fra idehistoriker Rune Engelbreth og visse biologer har “lokket” regerin... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mangelfuld klipning af gendamstien

I den sidste måned har jeg ved ikke hvor mange gange sendt mail til kommunen som samtid har sendt mailen videre til skov-naturstyrelsen om at gendamstien mellem sønderborg og Vemmingbund ikke bliver vedligeholdt er 4 uge siden den blev klippet sidst langs grusstien på begge sider er kun ved ruinerne der er blevet klippet, total ringe græset gror helt vildt, så udliciter til nogle eksperter som er uddannet indenfor området og ikke til amatører istedet, der er stadig turister/cyklister og lokale der gå på stierne, ved godt hvor skattelettelse skulle komme fra nedlæg skov/naturstyrelsen vej&park er kun fjolser der arbejder der👎og ikke nok med det så er det samtidig også iorden at stien bliver ødelagt af motoriseret køretøjer samt heste tosse kvinder der traver/galoperer stien i stykker skider på stien rider ned til og på stranden selv om det er forbudt skilter om heste, det samme med løse hunde selv om der kun i begge ender er forbudt skilte om løse hunde, er også noget i skal kigge mere på, har taget lidt overhånd de seneste år👎

15. september 2017

Uacceptabel oplevelse, Urimelig og grov krænkelse

Nu skal i høre her naturstyrelsen, Jeg skulle op til jagt prøve i mandags D.18-04-16 kl 12:30. Jeg mødte op og tog fri fra arbejde, da jeg ankommer ind i lokalet, Bliver jeg råbt op af den sagkyndige, sammen med 4 andre elever. Han giver os den besked at vi desværre ikke må tage jagtprøven, Fordi vores lære ikke havde godkendt at vi har gennemført skyde teknik på skyden.
Vi forklar at det ikke er vores skyld og heller ik vores læres skyld, Da han havde problemer med log ind. Men ingen barmhjertighed fra den sagkyndig, Vi blev sendt hjem og bestilte en ny prøve 2 dage efter til den 20-04-16 kl 12:30.
Og dumper med 5-6 fejl

Nu kommer det store spørgsmål

Det kan ikke passe at man skal vente næsten 5 måneder for at komme op til en ny jagtprøve, Hvis man er så uheldig at dumpe i teori. Hvordan skal man gå og huske på de forskellige info i 5 måneder uden af få brug for dem, Håber der er flere der er uenig med deres politik, Så de kan få ændret denne regel. Man skal da komme op mindst 1-3 uger efter, man har dumpet, Og hvis de ikke kan følge med i naturstyrelsen, så må de få flere medarbejder. Synes det er dybt godnat fra jeres side og håber i kan indse at det er, dybt godnat.

HÅBER JEG FÅR EN REAKTION FRA JERES SIDe!!!!!!

20. april 2016

Jagt!

Har haft vældig meget glæde af denne side. Der er masser af info om jagt, og så er det super enkelt at betale sin jagtprøve via siden.

14. april 2013

Er dette din virksomhed?