Først er I med til at vandalisere vores skove, hegne vores engang frie dyr inde og kalde det vild natur…når man så ytrer sig kritisk over for det, med en kommentar på jeres Facebook side, så vælger I... Se mere
Om Naturstyrelsens hjemmeside …/naturoplevelser/overnatning/ Navigation og søgning på siden er ufattelig bøvlet. Kaotisk sammenblanding af alt for meget på alt for lidt plads. To slags kort. Uforst... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Stats kontrolleret hærværk i vores…
Stats kontrolleret hærværk i vores statsskove
Ulovligt dyrehold gennem grusomt prædikat på tamdyr bag el hegn!
Det har nu i flere år gået ud over de tamdyr, der hegnes inde som værende 'vilde' og deraf ingen pasning, fodring mm. Dyrene dør af sult, af let behandelige sygdomme, af tørst i tørkeperioder osv. Nyfødte dør uden en chance... Det er så himmelråbende dumt og ondt, så det er ufatteligt at en dansk institution kan finde på sådanne grusomheder!
Ved selvsyn er bison på Bornholm ét sørgeligt eksempel på Naturstyrelsens grusomme måde at forvalte dyrehold på! Over 25 af dem døde på 10 år!
Naturstyrelsen fælder vore skove og forringer dyrevelfærden i Danmark.
Naturstyrelsen fælder vore skove og sætter massevis af husdyr bag hegn i skovene - uden at vinterfodre dem - og uden læskure. De fælder træerne overalt - også i yngletiden. De fælder plantager og nåletræer, som i Thy blev plantet på grund af sandflugten, som var skyld i mange ulykkelige skæbner, der måtte forlade deres gårde. Naturstyrelsen har intet lært af historien - eller også føler de sig hævet over den. Nu sætter de masser af husdyr ud i store indhegninger i Danmark uden tilskudfodring og læskure i vinterhalvåret. De har omdøbt de store græssere (heste og køer) til de store planteædere, så de nu kan leve af revl og krat. Naturstyrelsen skulle skamme sig. De får 0 stjerner herfra. Jeg deltog i Naturstyrelsens skovvandring for nylig i Kaløskoven, hvor skovrideren glad fortalte om, at dyr, der blev sat bag hegn i skoven - hverken skulle vinterfodres eller have læskur. ( Han og naturstyrelsen er allerede - for et par år siden - sigtet for at sulte køerne ihjel i Mols Bjerge.) Samtidig fortalte han, at de fælder nåletræerne, som er det eneste, der kan give ly og tørt leje til dyrene. Der mangler i den grad personale , der er uddannet i forvaltning af husdyr og ved noget om Dyrevelfærdsloven - og ikke mindst etik hos Naturstyrelsen.
Stor sorg og smerte at gå i skoven nu.
Naturstyrelsen er regeringens soldater og i det “rewilding” der foregår i disse år, adlyder de blindt. Tunnelsynet lobbyarbejde fra idehistoriker Rune Engelbreth og visse biologer har “lokket” regeringen. Enorme mængder skov fjernes, sunde træer mishandles, høje hegn om resterne, heri indespærres stakkels stakkels heste og kvæg til planlagt sult og vanrøgt. Der fældes endda langt mere end selv de anbefalede. Grådighed ? Der er ikke indtænkt klima, co2, vilde dyr eller dyrevelfærd. At komme i naturen nu er forbundet med smerte i hjerte og mave. Der er ingen evidens og us viste at eneste sted insekter var i trivsel var i vores snart forhenværende skove.
De skal stoppe med at fælde træer i…
De skal stoppe med at fælde træer i yngle tiden .det gør de massivt i hele landet..det skal stoppes ASAP
Det er meget trist at naturstyrelsen…
Det er meget trist at naturstyrelsen smadrer danske skove og medvirker til klimabedraget. Kunne jeg give den nul stjerner, så havde jeg gjort det.
Desværre er Naturstyrelsen sammen med…
Desværre er Naturstyrelsen sammen med regeringen ved at ødelægge samtlige statsskove i Danmark. Urørt skov betyder fældning og veteranisering af 1000 vis af træer. Samtidig indhegner de hæmningsløst flere og flere arealer, så adgang for skovens gæster begrænses væsentligt
Skænder vores statsskove vanrøgter…
Skænder vores statsskove vanrøgter kreaturer og visent udsat under rewilding.
Man fæller og ødelægger statsskoven
Man fæller og ødelægger statsskoven, fugle og dyr skræmmende væk og de hegner vilde dyr ude,og sætter tamdyr i skoven for at spise det lidt græs der er. Ren galmatias
Døde fugleunger
Naturstyrelsen fælder hvert år træer i fuglenes yngleperiode. Den slags burde forbydes.
Naturstyrelsen forvalter ikke de danske…
Naturstyrelsen forvalter ikke de danske natur på en ordentlig måde. Projekter tvinges igennem uden lokal reel indflydelse.
Økonomiske værdier og afkast bliver tilsidesat og forkastet som værktøj.
Statsstøttet naturvandalisme
NST er i gang med at realisere en katastrofal vandalisme af de danske skove.
I gang sat af halvreligiøse biologer, komplet uvidende meidefolk som har lykkes med at vildlede totalt blanke politikere.
Desværre skal man give 1 stejrne i Trustpilot, for at skrive en anmeldelse, men ikke en gang denne ene stjerne har NST på nogen måde fortjent pga den praksis de er i gang med lige nu.
Rendyrket statsstøttet naturvandalisme.....
Naturstyrelsen lever op til deres navn
Naturstyrelsen lever op til deres navn: De styrer naturen. For vildt. "Uønsket opvækst af contortafyr og sitkagran" skal fjernes PRONTO. Så går de i gang med finske selvkørende skovslagtemaskiner, der vejer 10 tons. 2 dage efter er alt ryddet ned til mindste busk og skovbunden pløjet ned i en meters dybde. Nu kan den "rigtige" natur endelig udfolde sig. Det er lidt grimt i 20-30 år, men I ved... styrelsen skal jo styre naturen, og de skal jo også vise de bestemmer og at vi får noget for pengene.
Således også på Himmelbjerget. Jeg har tit gået derude og brækket mig over alle de træer og buske, og drømt om, at det skal se ud som på billeder fra 30'erne. Vupti, mit ønske blev opfyldt. Uberørt natur hører ikke hjemme dér.
Også godt at "uberørt skov" styres. F.eks. skal der ikke stå uønskede træarter i en uberørt skov. Og den skal hegnes ind og så skal heste og kvæg passe den daglige drift. Fordi sådan har uberørt skov altid set ud siger Naturstyrelsen. Husdyr indhegnet i skoven. HELT naturligt og 100% styr på det.
Spurgte i maj om jeg måtte købe en…
Spurgte i maj om jeg måtte købe en specifik brænde stabel, men der var noget galt,jeg fik først besked i juli at der kom noget og det fik jeg så ik lov at købe det er godt nok elendigt.
Overnatning i naturen - brugbar oversigt mangler
Om Naturstyrelsens hjemmeside …/naturoplevelser/overnatning/
Navigation og søgning på siden er ufattelig bøvlet. Kaotisk sammenblanding af alt for meget på alt for lidt plads. To slags kort. Uforståelige abstraktionerer. Indforstået funktionalitet. Mystisk brug af filtre. I praksis ubrugelig anvendelse af farver - især udendørs er det svært at se om tekst er skrevet med mørkegrøn eller sort skrift
"dyrene får ikke en chance til".
Jeg må indrømme at jeg tabte kæben da folk på både Fiskeri & Søfartsmuseet og Naturstyrelsen besluttede at en spækhugger ikke måtte reddes for anden gang og nu må ligge og blive kvalt. Dette ville svare til at hvis jeg ringede 112, så ville de fortælle mig at det kommer kun til at ske en gang og at næste gang er det bare ærgerligt. Det er... Jeg mangler ord for den her form for ligegyldighed.
Rapportering af påkørt dyr.
Havde en oplevelse her til morgen, hvor en anden bil havde ramt et lille rådyr.
Ringede til naturstyrelsens vagttelefon, hvor en meget venlig og imødekommende vagt, tog mod anmeldelsen, og som fik arrangeret det nødvendige.
Jeg kan kun anbefale at melder hvis man oplever et påkørt dyr.
Vi skulle ud og se De gamlefuglekøjer…
Vi skulle ud og se De gamlefuglekøjer på Fanø vi havde gået 3 km og nåede til indgangen hvor der så stod ingen hunde må medtages🤯😡det skulle nok have været skrevet på startsstedet. Øv
Naturstyrelsen burde se og få ændret…
Naturstyrelsen burde se og få ændret lovgivningen på fredskovs området da den er fra 1800 tallet, der er ingen grund til at være så strenge på det område idag 2018 da behovet for træ ikk er på højde med behovet i 1800 tallet.
I har lukket en veletableret virksomhed ned der ellers var til glæder 1000 vis af mennesker pga skoven går under fredskov katagorien, det er dybt godnat i folks øjne da skoven ellers ikk ville blive brugt til noget som helst, ikk engang skovbrug som ellers er meningen med en fredskov, tror faktisk slet ikke de trær der er i skoven egner sig til det.
I får en stjerne for jeres dårlige dømme og handlekraft.